Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
Konu ile ilgili değil ama bir sormak istediğim var.
920'nin batarya pert oldu iyice. Orijinal batarya nasıl bulurum. N11 & Gittiye güvenmiyorum. Çakallar yan sanayiyi yolluyor. İade bile edemiyorum. Elimde patlıyor. Bir de sarı kapak mı yapsam beraberinde?

Bütün servisler İst. Kardal'daki Teleservice'e yolluyor. Şişli'ye Kadıköy'e yetkili bütün servislere sordum değiştirmiyorlar. Eğer İstanbul'da isen aracı firma ile yollama bir hafta kargoda geçiyor git direkt kendin ver yoksa çok beklersin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Son 7 saate girdik.
Akşama çerezler, konfetiler, huni şapkalar hazır olsun :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve erhanercan
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bizde benim önderliğimde 4 lumia var, 820-920-640 lte ve 930. 640 ve 930 da w10 tp var şunu söylemek istiyorum ki 640, 930 a göre daha stabil w10tp de.yeni yapı akşam gelir inşallah da 930 cuğum rahatlar :)

sahanemir

sahanemir

Üye
Kardeşimde 1520 var son yapıda sorunlar çıkıyordu tekrar 8.1 e döndü .ben ise gayet memnunum hele hele pil perfonmasından son derece memnunum .2hafta kadar oldu kullanıyorum.L930.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Kardeşimde 1520 var son yapıda sorunlar çıkıyordu tekrar 8.1 e döndü .ben ise gayet memnunum hele hele pil perfonmasından son derece memnunum .2hafta kadar oldu kullanıyorum.L930.
Neyse ki fazla beklemeden yeni yapıyı yükleyeceksin.
L 930 için, İlk zamanlar iyi gittiği sonrası ise Durdukça sorun çıkardığı söyleniyor.

merlin19

merlin19

Üye
valla o kısma geldikmi skype ı da facebook u da takır takır ele geçiriyorlar. bizzat benim bir bayan arkadaşın faceini elegeçirdiler. kız facebook a mesaj attı yanıt alamadı en son ele geçirene mesaj attı (Yani aslında kendi eski adresine mesaj atıyor) geri vermesi için fayda etmedi en baştan yeni face açmak zorunda kaldı. Messengerlarda bir ara gayet kolay ele geçiriliyordu diye biliyorum skype da durum nedir fikrim yok ama istenildimi pek de zor olacağını düşünmüyorum.
Evet facebook hesaplarının yüzde 85 i facebookta beğenilen uygulamalardan hackleniyor örnek vermek gerekirse adam açıyor bir uygulama adını izlesene koyuyor millettee onu izlesene sanıp uygulamayı ve şartları kabul ediyor sonra güm hiçbir sayfa diye bağlamaz millet bilinçsiz ondan gidiyor hep mesela benim facebook hesabım bir telefonumdan 2. bu bilgisayarımdan 3. diğer hardiskteki işletim sistemim windows 10 dan açılır harici bir yerden şifremi girse dahi şifremi bilse dahi direk güvenlik onu kredi kartımın son 6 hanesi ve güvenlik kodu ile karşılıyor :) biraz aşılması gerek gmail hesaplarımda aynı şekilde microsoft yani hotmail eskiden en çok hacklenen idi ama onun hacklenme mantığı aslında hack sayılmaz çoğu mail alırken 72 gün olayını tikliyor buda 72 gün boyunca mail açılmazsa silinmesi yani boşa çıkması anlamına geliyor adamda gidip kayıt edip ne var ne yok topluyor ama şimdi öyle değil doğrulayıcı var sms tek kullanımlık şifre var pc izinleri var yani aslında güvenli ama dediğim gibi her uygulamaya güvenmeyin ben şahsen biliyorum bir zamanlar facebookta 4 milyonluk turk bayrağı sayfasını pkklı şempoların açıp milleti toplayıp sonradan hackledik süsleri verdiklerini ama şunu gördüm wp 10 ios ve androidden daha güvenli ve güvenliği neredeyse aşılamayacak derecede helede sistemi tam oturtup pclerdeki wp 10 ile eşitlediklerinde inanılmaz olacak şimdi henüz bazı sıkıntıları var arka planda ama oturduğunda evdeki işteki pc yi mchesabı ile açtığınızda o cihazlar direk cepte :D
9. Yapı resmen ömür törpüsü. :)
İlk bir hafta iyi oluyor, bir süre sonra korkunç ağırlaşmaya başlıyor. Kilit ekranı, menüler, uygulamalar, karolar her şey geç tepki vermeye başlıyor. Yükleniyor yazısı her yeri kuşatıyor ve 20-25 saniye sürüyor. Bu tıkanmalarla telefon birden ısınmaya başlıyor. Şarj yarım gün bile gitmez oluyor.

Bu dediklerim Lumia 920 için geçerli.
930, 1520 gibi yeni nesil işlemci taşıyan telefonlarda sıkıntı yok sanırım.

Sırf yeni yapı gelecek diye sabrediyorum.
Yoksa ya sıfırlayacağım yada 8.1e döneceğim.

Önceki yapılarda da hatalar ve baştan veya zamanla yavaşlamalar vardı ama çöküş bu yapıdaki kadar felaket değildi.
930 kullanıyorum durum aynı değişen birşey yok dün eşimin 925 e kurdum wp 8.1 den wp10 a sonra temiz olsun diye format atıp wp10 kurdum hatun dedi telefon çok güzel oldu roketledi :) dedim aynı sözleri haftaya bekliyorum tencere tava ile girişecek bana kesin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
930 kullanıyorum durum aynı değişen birşey yok dün eşimin 925 e kurdum wp 8.1 den wp10 a sonra temiz olsun diye format atıp wp10 kurdum hatun dedi telefon çok güzel oldu roketledi :) dedim aynı sözleri haftaya bekliyorum tencere tava ile girişecek bana kesin

9. yapının performans ömrü, kelebeğin ömrü kadar :kop2: Haftaya tatile falan çıkın bence :)

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve bozkirdangelen
merlin19

merlin19

Üye
9. yapının performans ömrü, kelebeğin ömrü kadar :kop2: Haftaya tatile falan çıkın bence :)
Aynen kurduğuma pişman olmaya ve tırsmaya başladım zaten 2. Çocuk doğdu 15 gün evel biri susuyor biri başlıyor hatun piskolojik valla birde telefonu sapıtırsa ben bu gidişle yurt dışına falan kaçmam gerek gece mazallah telefonu falan vurmasın bu kafama off Aul amca yaktın bizi aile dağılacak haberi yok

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aynen kurduğuma pişman olmaya ve tırsmaya başladım zaten 2. Çocuk doğdu 15 gün evel biri susuyor biri başlıyor hatun piskolojik valla birde telefonu sapıtırsa ben bu gidişle yurt dışına falan kaçmam gerek gece mazallah telefonu falan vurmasın bu kafama off Aul amca yaktın bizi aile dağılacak haberi yok

Bugün olmasa da bu hafta yada önümüzdeki hafta başında yeni yapıyı verirler inşallah.
Yeni yapının performansının daha iyi olduğu söyleniyor ama bütün telefonlarda aynı olacak mı bilemiyorum.

merlin19

merlin19

Üye
Bugün olmasa da bu hafta yada önümüzdeki hafta başında yeni yapıyı verirler inşallah.
Yeni yapının performansının daha iyi olduğu söyleniyor ama bütün telefonlarda aynı olacak mı bilemiyorum.
Ben bu 925 i kızım doğduğunda almıştım hediye olarak ben en iyisi oğlan doğdu diye 950 XL alayım belki yırtarız dayaktan

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben bu 925 i kızım doğduğunda almıştım hediye olarak ben en iyisi oğlan doğdu diye 950 XL alayım belki yırtarız dayaktan

Ben de 950XL düşünüyorum.
Ancak sistemin gelişim süreci çok yavaş olduğu için biraz tereddütlerim var.
Umarım Microsoft bugünkü etkinlikle veya yılbaşına kadar bu tereddütleri giderecek adımlar atar.
Cihazların tasarımı ve donanımından yana hiçbir endişem yok, bütün mesele sistemin durumu.
Tabi bir de fiyat mevzuu var.
Bakalım rekabetçi bir fiyattan gelecek mi? Mağazaların yanı sıra operatör anlaşmaları olacak mı?

Yabancı kaynakların nabzını da izliyorum, 950'yi sallayan yok; herkesin gözü 950XL'de :kop2:

Gerisayım editi: Etkinliğe 4,5 saat kaldı.

Son düzenleme:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Teli şarj a taktım etkinliği beklemedeyim, beğenirsem yeni şeyler olurda ailedeki lumia sayısı 7 ye çıkacak :) herşey bana bağlı

skynet

Üye
Ben de 950XL düşünüyorum.
Ancak sistemin gelişim süreci çok yavaş olduğu için biraz tereddütlerim var.
Umarım Microsoft bugünkü etkinlikle veya yılbaşına kadar bu tereddütleri giderecek adımlar atar.
Cihazların tasarımı ve donanımından yana hiçbir endişem yok, bütün mesele sistemin durumu.
Tabi bir de fiyat mevzuu var.
Bakalım rekabetçi bir fiyattan gelecek mi? Mağazaların yanı sıra operatör anlaşmaları olacak mı?

Yabancı kaynakların nabzını da izliyorum, 950'yi sallayan yok; herkesin gözü 950XL'de :kop2:

Gerisayım editi: Etkinliğe 4,5 saat kaldı.
Hocam 820'li bir lumia tahminen gelecek yıl bu zamanlar mı tanıtılır ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi telefonu pek kullanmadım, Arkaplan full açık, gelen bildirimler vs. açık, wifi açık, sabah 8 de şarjdan çektim. Şu an %98. :) L920.
Telefon yatışta gayet güzel pil performansı veriyor. Ama normal olarak 9. yapıyı 1 haftadır kullanıyorum 1 günü rahat çıkarıyor. Galiba sonradan ilave yüklenen bazı programlar da sistemi şişirip bozuyor olmalı ki "1 - 1.5 hafta sonra telefonda sapıtmalar başlıyor" diyor arkadaşlar.

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar etkinliği burdan paylaşacak var mı ayrıca bizim cihazlar ile canlı yayın izleyebilir miyiz html5 ile

dextro22

dextro22

Üye
arkadaşlar akşam 10da şarja taktım şu saate kadar şarjdaydı %70 olmuş şarjdan çıkartsam hiç ellemeden 4 saat falan sürer sürmez şarjın bitmesi... şuan yapı öyle bi şiştiki şu etkinliğe kadar sabredicem bişey çıkmassa eğer direk 8,1e dönüp elime ilk geçen parayla yeni telefon alıcam... hiç umudum kalmadı artık...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Photo Picker, yani mesaj uygulamalarının resim seçicisindeki sorun çözülmüş. Whatsapp, Skype gibi uygulamalardan resim seçip paylaşmada sorun kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve bozkirdangelen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
9. Yapı resmen ömür törpüsü. :)
İlk bir hafta iyi oluyor, bir süre sonra korkunç ağırlaşmaya başlıyor. Kilit ekranı, menüler, uygulamalar, karolar her şey geç tepki vermeye başlıyor. Yükleniyor yazısı her yeri kuşatıyor ve 20-25 saniye sürüyor. Bu tıkanmalarla telefon birden ısınmaya başlıyor. Şarj yarım gün bile gitmez oluyor.

Bu dediklerim Lumia 920 için geçerli.
930, 1520 gibi yeni nesil işlemci taşıyan telefonlarda sıkıntı yok sanırım.

Sırf yeni yapı gelecek diye sabrediyorum.
Yoksa ya sıfırlayacağım yada 8.1e döneceğim.

Önceki yapılarda da hatalar ve baştan veya zamanla yavaşlamalar vardı ama çöküş bu yapıdaki kadar felaket değildi.
Abi telefon o kadar donuyor ki kullanamıyorum bile :) 8.1e doneyim dedim ama karma değer hatası alıyorum. Yardım edebilecek varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi telefon o kadar donuyor ki kullanamıyorum bile :) 8.1e doneyim dedim ama karma değer hatası alıyorum. Yardım edebilecek varmı
Karma değer hatası yazılımın bilgisayardaki kalıntı dosyalarının çalışmasından dolayı oluşur. Bir temizlik aracı ile tarama yap düzelmesi lazım.

Üst Alt