Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Abi telefon o kadar donuyor ki kullanamıyorum bile :) 8.1e doneyim dedim ama karma değer hatası alıyorum. Yardım edebilecek varmı
Öncelikle @papakudioflu önerdiği temizlik işlemini yap, gelişme olmaz ise aşağıdakileri..
Bu işlem için öncelikle telefonu sıfırla, ancak zaman kaybı olmaması için gerekli güncellemeleri yükleme..
Ardından da NSU ile 8.1 'e geri dönebilirsin.
Ya da telefonu sıfırladıktan sonra bir kaç gün daha kullan ve yeni yapı o zamana kadar gelir, dönmekten kurtulmuş olursun.

Son düzenleme:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada akşam yapılacak etkinlik için sabırsızlanan sadece biz değiliz.

Steve Ballmer: Expect exciting products from MSFT tomorrow. Love my Surface Pro can't wait to see what's next. MSFT will innovate in hardware and software!

O da Microsoft'un donanım ve yazılım yeniliklerini görmek için sabırsızlanıyormuş. Tabi Surface projesi Steve Ballmer'a ait olduğu için Surface Pro 4 beklentisi daha fazla.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Son 3 saat 15 dakika...
Bereketli ve güzel bir etkinlik olur inşallah :eller:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Esendağlı ve kimbilir_01
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Son 3 saat 15 dakika...
Bereketli ve güzel bir etkinlik olur inşallah :eller:
İçimden güzel gelişmeler yaşanacağı geçiyor.
Bununla birlikte aşırı beklenti içinde olmamakta da fayda var.
Yoksa beklentilerin düşük dozda gerçekleşmesi halinde aşırı beklentinin verdiği hüzün gelir yüzümüze.
Size tuhaf gelecek ama,
1- İnsanları memnun edecek tarzda bir kaç cihaz tanıtımı yapılsa,
2- 9 ncu yapıdaki problemler çözülmüş olarak yarın yayınlansa
3- Masaüstü bilgisayarlara da internetin paylaşılması gerçekleşse
4- WhatsApp daha da iyileştirilse
5- Görüntülü konuşma ile ilgili SKYPE deki aksaklıklar ve zorluklar giderilerek
kullanıcıların kolay ve rahatça kullanımıyla ilgili gelişmeler olsa..
6- OTG gelse( OTG desteği sayesinde, telefon kullanıcıları USB üzerinden diğer cihazlara hızlıca bağlanabiliyor. Bir kablo vasıtasıyla bağlanan telefonu ana platform olarak kullanabiliyor ve OTG kablosunu, istediğiniz cihazla bağlıyorsunuz. Saniyeler içerisinde telefon ekranında, bağlanan cihazın dökümanları listeleniyor. Flash bellekler, SD card okuyucular, kameralar, taşınabilir hard-diskler hatta diğer telefonlar OTG aracılığıyla bağlanabiliyor.)

Y e t e r l i m i ?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Esendağlı
Murat Alper

Murat Alper

Üye
son 2saat 59 dakika :ehe

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İçimden güzel gelişmeler yaşanacağı geçiyor.
Bununla birlikte aşırı beklenti içinde olmamakta da fayda var.
Yoksa beklentilerin düşük dozda gerçekleşmesi halinde aşırı beklentinin verdiği hüzün gelir yüzümüze.
Size tuhaf gelecek ama,
1- İnsanları memnun edecek tarzda bir kaç cihaz tanıtımı yapılsa,
2- 9 ncu yapıdaki problemler çözülmüş olarak yarın yayınlansa
3- Masaüstü bilgisayarlara da internetin paylaşılması gerçekleşse
4- WhatsApp daha da iyileştirilse
5- Görüntülü konuşma ile ilgili SKYPE deki aksaklıklar ve zorluklar giderilerek
kullanıcıların kolay ve rahatça kullanımıyla ilgili gelişmeler olsa..
6- OTG gelse( OTG desteği sayesinde, telefon kullanıcıları USB üzerinden diğer cihazlara hızlıca bağlanabiliyor. Bir kablo vasıtasıyla bağlanan telefonu ana platform olarak kullanabiliyor ve OTG kablosunu, istediğiniz cihazla bağlıyorsunuz. Saniyeler içerisinde telefon ekranında, bağlanan cihazın dökümanları listeleniyor. Flash bellekler, SD card okuyucular, kameralar, taşınabilir hard-diskler hatta diğer telefonlar OTG aracılığıyla bağlanabiliyor.)

Y e t e r l i m i ?

Bence;
- Sistem yağ gibi ve seri şekilde akmalı.
- Kişiselleştirme adına ufak tefek süslerin yapılabilmesine izin verilmeli.
- Uygulamaların optimizasyonunun çok kolay yapılabileceği apiler ve alt yapılar verilmeli.
- Ana uygulamalarda yani; iletişim (internet, skype, whatsapp vs.), ofis (Onenote, Word, Excell vs), multimedya (müzik, video, resim vs.) işlerinde veya eğlencesinde, navigasyon ve haritalarda, oturmuş ve başarılı uygulamalar (eksiksiz) olmalı.
- Yapılacak yada tanıtılacak telefonların donanım ve sağlamlığı üst düzey olmalı.
- OTG artık olmalı.
- Cortana Türkçe olarak beta da olsa başlamalı.
Bunlar olsun artık. Ha; Cortana verilmese de, kalanlar bizi kısa süre için idare eder. :)

• Beğen
Tepkiler: murooo55
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bence;
- Uygulamaların optimizasyonunun çok kolay yapılabileceği apiler ve alt yapılar verilmeli.
- Ana uygulamalarda yani; iletişim (internet, skype, whatsapp vs.), ofis (Onenote, Word, Excell vs), multimedya (müzik, video, resim vs.) işlerinde veya eğlencesinde, navigasyon ve haritalarda, oturmuş ve başarılı uygulamalar (eksiksiz) olmalı.
- Yapılacak yada tanıtılacak telefonların donanım ve sağlamlığı üst düzey olmalı.
- OTG artık olmalı.
Bunlar olsun artık. Ha; Cortana verilmese de, kalanlar bizi kısa süre için idare eder. :)
Cortana 'yı önemli ölçüde kullanacağımızı sanmıyorum. AMa yine de olsun.
Aslında çok faydalı bir asistan.. ve eğlenceli.. ve bir o kadar da herşeyimizi bir yerlere kaydettiğinden dolayı da tehlikeli..

İngilizce'si iyi olan kullanıcılar rahatlıkla şimdi de kullanıyor.. Ama bizim ülkemiz için neden olmasın.. Kullanmasak da bir kenarda dursun.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Abi telefon o kadar donuyor ki kullanamıyorum bile :) 8.1e doneyim dedim ama karma değer hatası alıyorum. Yardım edebilecek varmı
şöyle bir yöntem var bazılarında sorun çözülmüş ben denedim bende hala hata veriyor birde siz deneyin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ArMaGeDdOn_87

Üye
Son 2.5 saat :) merakla bekliyoruz :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün güncelleme verme olasılığı ne kadar arkadaşlar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Karma değer hatası yazılımın bilgisayardaki kalıntı dosyalarının çalışmasından dolayı oluşur. Bir temizlik aracı ile tarama yap düzelmesi lazım.
Nasıl bir programla temizlik yapmalıyım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir de telefondaki uygulamaları kaldırırken uygulama menüsünden uninstall etmek yerine
Mutlaka AKILLI DEPOLAMA isimli sistem uygulaması aracılığıyla uninstall etmenizde yarar var, böylece cep telefonunda kalıntı bırakmadan işlem yapar.
@Dexter Morgan UPDATE ADVISOR isimli bir uygulama var, o sende yüklü ise uygulamayı çalıştırma aşamasında temizlikte yapıyor..
Belki işine yarayabilir.

cadde19

cadde19

Üye
Yeni yapı gelir mi bugün arkadaşlar sizce ?

braayn

braayn

Üye
Bu akşam ben pek bir şey beklemiyorum.Pek çok şey olsaydı sızıntı olurdu.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence;
- OTG artık olmalı.

Katılmamak elde değil.
Telefonların kalitesinden endişe duymuyorum ama sistemin gelişimi, daha çok özelleştirilebilirlik, daha iyi kullanıcı deneyimi, daha iyi sistem uygulamaları ve bunlara 3. parti alternatif sağlayacak apilerin tanınması aşamasında endişem çok...
3 yıldır kaplumbağa hızıyla geldik...
İnşallah bundan sonrası daha hızlı yürür ve sistem kullanıcıların istediği düzene kavuşur.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
braayn

braayn

Üye
Sizce bu akşam yeni kamera uygulaması ile kilit ekran şov olur mu? ??

braayn

braayn

Üye
Canlı etkinliği izlemek için link paylaşıldı mı?

Üst Alt