m542tf
Üye
şow yaparlar ama bize seneye anca gelir.Sizce bu akşam yeni kamera uygulaması ile kilit ekran şov olur mu? ??
şow yaparlar ama bize seneye anca gelir.Sizce bu akşam yeni kamera uygulaması ile kilit ekran şov olur mu? ??
Umarım ms.bizleri OLUMLU yönde şaşırtır da, hayal kırıklığı yaşamayız."Son 45 dakika"
Tik, tak, tik tak... (Gerilim müziği)

Umarım ms.bizleri OLUMLU yönde şaşırtır da, hayal kırıklığı yaşamayız.
Bu arada sen hazır mısın özgür canlı anlatım için![]()
Yalnız şu var ki,eğer ms nin etkinliğine Google nin sözcüsü gelip sahne alacaksa ve uygulama tanıtacaksa, bu iş ciddiye alınıyor demektir,yanılıyor muyum acaba?Birşey olacağı yok ama insan bekliyor işte
İçeriye girerken sigaranızı söndürün lütfen..Onu bunu bilmem de wp benim her ihtiyacımı karşılıyor ms işi bıraksa yine yeter kalanı bana o derece rahatım yani![]()
)) Yassahhh Hemşerim..Bence senin gibi rahat olanlar olabilir ama bir okadar da rahat olmayanlar var bakalım 15dk sonra L1520 bana sattırıp L950XL aldıracak ne olabilirOnu bunu bilmem de wp benim her ihtiyacımı karşılıyor ms işi bıraksa yine yeter kalanı bana o derece rahatım yani![]()
Arkadaşlar sandalyeleri falan öteki konuya taşıyalım yavaş yavaşBölünme olmasın diye diğer konu açılınca bu konu kapalı olacaktır.

Öteki konunun linkini atabilir misiniz?Bölünme olmasın diye diğer konu açılınca bu konu kapalı olacaktır.
Etkinlik konusu: https://www.maxicep.com/forum/konu/...nusu-canli-yayin-basladi.961188/#post-7776101Öteki konunun linkini atabilir misiniz?
(İşyerinde başlıklara girebiliyorum ama Windows Phone Genel forumu garip bir şekilde filtreye takılıyor, bu yüzden doğrudan istedim linki.)