Sabah ki görseller de yazan Lumia 750/850 vs beklenmiyor mu?Yarınki etkinlikte beklenenler:
Lumia 950 XL
Lumia 950
Surface Pro 4
Microsoft Band 2
Munchkin
HoloLens (Sürpriz Yenilikler)
Windows 10 TH2
Windows 10 Mobile
Lumia 550
Geçenlerde bununla ilgili bir konu açmıştım. Aslında bu tamamen bir yanılgıdan ibaret. Casper, General mobile larda da var. Ama Oatentin Samsung da olduğu yönünde bir duyum aldım.Ms ye has bir olay değil ki samsung hariç diğer akıllı telefonlar da da yok şebeke üzerinden görüntülü arama
Öncesi değil sonrasıydı.6 ekim öncesi güncelleme vereceklerdi ne oldu ona ???
Servise ver... Garanti olurKonu ile ilgili değil ama bir sormak istediğim var.
920'nin batarya pert oldu iyice. Orijinal batarya nasıl bulurum. N11 & Gittiye güvenmiyorum. Çakallar yan sanayiyi yolluyor. İade bile edemiyorum. Elimde patlıyor. Bir de sarı kapak mı yapsam beraberinde?
9. Yapı resmen ömür törpüsü.Yapı o kadar şişti ki telefonu kıracağım yeminle. Bune böyle android bu kadar şişmiyor

Bu w10'u yeni nesil telefonlar için geliştiriyorlar ilk etapta. Bimden aldığım 499 TL lik Lumia 535 te nadiren yükleniyor yazısı çıkıyor ve hiç donma ve resetlenme ile karşılaşmadım şimdiye kadar. O kadar akıcı ki sanki işletim sisteminin w10 olduğunu unutuyorum bazen. Batarya optimizesi bile iyi durumda. Normal kullanımda 1 günü geçiyor. Dağıtımdan önce diğer cihazlar için optimize edilir diye düşünüyorum.

Hiç hoş değilMuhtemelen bütün cihazlara aynı anda dağıtılmayacak.
Yeni nesil cihaz sahipleri, en geç Kasım ayı içerisinde ilk olarak alacaktır diye tahmin ediyorum.
920, 820 gibi eski nesil cihaz sahipleri ise muhtemelen yılbaşına doğru veya daha sonra...
Bari Cortana Türkçe olsa. Hani beta meta verseler yarım yamalak Türkçe konuşsa. Teknik terimlere hakim olmayan bir tercümanın yaptığı ancak böyle olur.ingilizcesi display görüntü diye çevrilmesi gerekirken ekran diye çevrilmiş, bu yüzden orada
Sarı da olur, Turkuaz mavisi de güzel durur tabi var ise.Konu ile ilgili değil ama bir sormak istediğim var.
920'nin batarya pert oldu iyice. Orijinal batarya nasıl bulurum. N11 & Gittiye güvenmiyorum. Çakallar yan sanayiyi yolluyor. İade bile edemiyorum. Elimde patlıyor. Bir de sarı kapak mı yapsam beraberinde?
Kesinlikle öyle.9. Yapı resmen ömür törpüsü.
İlk bir hafta iyi oluyor, bir süre sonra korkunç ağırlaşmaya başlıyor. Kilit ekranı, menüler, uygulamalar, karolar her şey geç tepki vermeye başlıyor. Yükleniyor yazısı her yeri kuşatıyor ve 20-25 saniye sürüyor. Bu tıkanmalarla telefon birden ısınmaya başlıyor. Şarj yarım gün bile gitmez oluyor.
Bu dediklerim Lumia 920 için geçerli.
930, 1520 gibi yeni nesil işlemci taşıyan telefonlarda sıkıntı yok sanırım.
Sırf yeni yapı gelecek diye sabrediyorum.
Yoksa ya sıfırlayacağım yada 8.1e döneceğim.
Önceki yapılarda da hatalar ve baştan veya zamanla yavaşlamalar vardı ama çöküş bu yapıdaki kadar felaket değildi.