Güzel bir çözüm bulmuşsun,tebrikler.9.yapıda özel zil seslerini kullanamıyorduk çözümü bilgisayardan zil seslerinin MP3 olan formatını M4R ye çevirmek ve telefonun ringtones klasörüne kopyalamak,denedim bütün zil seslerim geri geldi![]()
Xperia z3 de de aynı durum var.Karnıma ağrı girdi gülmekten Outlook Takvime baktınızmı hiç'' 28 ekim Cumhuriyet bayramı arife günü '' diyor..
syncios converter ile zil seslerimi m4r formatına dönüştürüp, telefonun ringtones klasörüne atınca zil sesleri geldiGüzel bir çözüm bulmuşsun,tebrikler.
Bilgi için teşekkürler.Groove albüm kapaklarını otomatik bulamıyor mu?Sonuna kadar katılıyorum groove müzik. 8.1dekş müzikten daha iyi.
Bulabiliyor ama bence mix radio groove u döverdi, harcadılar.Groove albüm kapaklarını otomatik bulamıyor mu?
Beyaz nasıl yaptın ?Bulabiliyor ama bence mix radio groove u döverdi, harcadılar.
Tema rengini zorlayıp beyaz yapınca şöyle oluyor (tavsiye etmiyorum)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BuluyorGroove albüm kapaklarını otomatik bulamıyor mu?
Wptweaker uygulamasının içinde renk düzenleyici var tonları kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.Beyaz nasıl yaptın ?
Buluyor

@Bay H @Sensation
Root tool ile unlock yaptıktan sonra pc bağlantısında sıkıntı olmaya başlıyor taktıktan sonra 10 dk kadar bekleyince açılıyor bazen, kaç kere denedim şu font işini beceremedimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazı fontu denemesi ve sonuçları.bu yazıyı da resimdeki klavye ile yazdım
Root Tool ile unlock yaptıktan sonra pc telefonu görmedi. Uyarı veriyor cihaz bağlantısı görünüyor ama dosyaları göremiyorum pcden. Bende cihaz içindeki yazı fontlarından birini deneyeyim dedim.demez olaydım
şimdi başlangıç ekranı gelmiyor.pc görmüyor.CustomPFD açılmıyor.sıfırlamaktan başla çare kalmadı sanırım@Bay H @Sensation
Eskiden tuşlu telefonlarla bakmadan mesaj yazardık.bu iş ona döndü![]()

CustomPFD'yi açabilsem düzeltirim de sistem uygulamaları hariç diğerlerinin hiçbiri açılmıyo malesefRoot tool ile unlock yaptıktan sonra pc bağlantısında sıkıntı olmaya başlıyor taktıktan sonra 10 dk kadar bekleyince açılıyor bazen, kaç kere denedim şu font işini beceremedim

bende daha önce konusu geçmişti o yüzden sordum bende niye bulmuyor bir ayarımı varki?Beyaz nasıl yaptın ?
Buluyor
Mağazadan indirmiyor nedense ?CustomPFD ile zil sesi,renk ve diğer bütün sistem seslerini değiştirebilirsiniz.hatta sanal navigaston tuşu bile kullanabilirsiniz.zor bişey değil ama fazla kurcalamamakta fayda var
CustomPFD'yi açabilsem düzeltirim de sistem uygulamaları hariç diğerlerinin hiçbiri açılmıyo malesef
mp3'ü geçtim video'yu zil sesi yaptım ben![]()