Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Valla ben onu bunu bilmem de şunu anladım bu saatten sonra Microsoft'un mobil cihazlar kısmından hiç bir cacık olmaz bunu anladım ben güncellemeyi ya gününde vermez ya hatalı güncelleme verir veya ne bileyim kendi uygulamalarını başka platformlara veren a...k bir firma yada müşterilerini hiç önemsemeyen bir firma adam olmaz bu Microsoft

ishanemir

ishanemir

Üye
Android de de böyle sıkıntılar var merak etmeyin ..hep neden neden diye sorgulayanlar :)...ben nedense 1520 me hatalı verilip sonradan geri çekilen sürümü yükleyen şansız kişilerdenim ve ne yaptıysam yeni surume (1004) dönemiyorum .tam %13 geliyor hata veriyor .tools b.sayar programı da tanımıyor işin kötüsü de bu .tlf na format da attım .son çare hafıza kartını çıkarıp format atmak kaldı...başka ne yapabilirim ?

remzi33

remzi33

Üye
Android de de böyle sıkıntılar var merak etmeyin ..hep neden neden diye sorgulayanlar :)...ben nedense 1520 me hatalı verilip sonradan geri çekilen sürümü yükleyen şansız kişilerdenim ve ne yaptıysam yeni surume (1004) dönemiyorum .tam %13 geliyor hata veriyor .tools b.sayar programı da tanımıyor işin kötüsü de bu .tlf na format da attım .son çare hafıza kartını çıkarıp format atmak kaldı...başka ne yapabilirim ?
recovery Tools ile her türlü sıfırlarsın cihazı. Zaten programa girince yazıyor her şey. Telefonunuz görünmüyorsa şunları yapın diye. Hiç olmuyorsa pcye bağlı tüm USBleri çıkar sadece telefon kalsın. Kesin görüyor öyle yapınca. Açılmayan telefonu bile bulmuştu bnim daha önce

afwerker

afwerker

Üye
Nokia software updater ile yapabilirsin

skynet

Üye
En garantisi NCS

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android 5.0.2 ve Lumia 830 :ehe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, zaakaan, ThunderblastX ve 1 kişi daha
ON9

ON9

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mp2934
ishanemir

ishanemir

Üye
NCS hangisiydi?
Nokia software updater ile yapabilirsin
Zaten görmeyen de o ..b.sayardan dosyalarıma erişimde sorun yok .nokia software updater ne yaptıysam tlf nu tanımıyor işin komik tarafı tlf dan da 1004 güncelleme yapmıyor hata veriyor bu sürüme geçmeden önce çok rahat 8.1 bu program ile dönebiliyordum ..şimdi ne oldu da sorun çıktı o muamma ..muhtemelen tlf yazılımında sorun var

sahanemir

sahanemir

Üye
Ben hala kablo veya usb den veya bilgisayar yazılımından diyorum inatla.

blackss

Üye
Microsoft lumia 535 de yuz sensoru yokmudur ya ? Telefonla görüşürken kulağıma telefonu götürdüğümde telefonun ekranı kararmıyor kırılmaz cam takılı acaba ondanmıdır,bırde 8.1 deyken de Windows 10 yukluykende telefon uyku modundayken ekran bazen acılmıyor guctusuna bırkac saniye basıp restart atarak açabiliyorum

skynet

Üye
NCS hangisiydi?

Zaten görmeyen de o ..b.sayardan dosyalarıma erişimde sorun yok .nokia software updater ne yaptıysam tlf nu tanımıyor işin komik tarafı tlf dan da 1004 güncelleme yapmıyor hata veriyor bu sürüme geçmeden önce çok rahat 8.1 bu program ile dönebiliyordum ..şimdi ne oldu da sorun çıktı o muamma ..muhtemelen tlf yazılımında sorun var
Bu konu işinizi görecektir: https://www.maxicep.com/forum/konu/baska-ulke-romunu-telefonunuza-yukleme-anlatim.930574/

ishanemir

ishanemir

Üye
Teşekkür ederim akşam evde deneyeceğim ..wm7 kullanıyorum inşallah olur

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yeni yapı ne zaman gelir acaba, 8.1 e döndüm. Tamam stabil ve hızlı ama biraz yavan geldi bana :D
10. yapıyı bekleyebilecek miyim bilmiyorum :) Hadi onu bekledim, Finale kadar durabilir miyim yoksa 10. yapıyı gelir gelmez kurar mıyım. :D

sahanemir

sahanemir

Üye
Neden bilmiyorum 8.1 i seviyorum ama gel gelelim şarzını sevmiyorum çabuk bitiyor ama bu son yapı,da gayet iyi 8.1,e döndüm 2 gun sonra gene son yapı

cadde19

cadde19

Üye
Biri twitter dan sorsa aul a yeni build var mı diye

skynet

Üye
Finali bu yıl içinde görür müyüz yoksa 2016'ya mı odaklanalım

Üst Alt