Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
9.yapıda özel zil seslerini kullanamıyorduk çözümü bilgisayardan zil seslerinin MP3 olan formatını M4R ye çevirmek ve telefonun ringtones klasörüne kopyalamak,denedim bütün zil seslerim geri geldi :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Esendağlı ve sfgnrl

ishanemir

ishanemir

Üye
Hayırlı olsun ..iyi fikir

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arama+SMS filtresi sadece Windows 10 Mobile için güncellendi. WP8.1'de güncelleme görünmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
9.yapıda özel zil seslerini kullanamıyorduk çözümü bilgisayardan zil seslerinin MP3 olan formatını M4R ye çevirmek ve telefonun ringtones klasörüne kopyalamak,denedim bütün zil seslerim geri geldi :thumbup:
Güzel bir çözüm bulmuşsun,tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: trepcan
trepcan

trepcan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
saynesim

saynesim

Üye
Zedge'den indirin herşey var istediğinizi zil sesi yapın

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende bulmuyor arama sms güncellemesini

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Groove albüm kapaklarını otomatik bulamıyor mu?
Bulabiliyor ama bence mix radio groove u döverdi, harcadılar.
Tema rengini zorlayıp beyaz yapınca şöyle oluyor (tavsiye etmiyorum)

sahanemir

sahanemir

Üye
Koyu renk her zaman iyidir gözlere,şarza. :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bulabiliyor ama bence mix radio groove u döverdi, harcadılar.
Tema rengini zorlayıp beyaz yapınca şöyle oluyor (tavsiye etmiyorum)

Beyaz nasıl yaptın ?
Groove albüm kapaklarını otomatik bulamıyor mu?
Buluyor

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

Yazı fontu denemesi ve sonuçları.bu yazıyı da resimdeki klavye ile yazdım :D

Root Tool ile unlock yaptıktan sonra pc telefonu görmedi. Uyarı veriyor cihaz bağlantısı görünüyor ama dosyaları göremiyorum pcden. Bende cihaz içindeki yazı fontlarından birini deneyeyim dedim.demez olaydım :D

şimdi başlangıç ekranı gelmiyor.pc görmüyor.CustomPFD açılmıyor.sıfırlamaktan başla çare kalmadı sanırım :( @Bay H @Sensation
Eskiden tuşlu telefonlarla bakmadan mesaj yazardık.bu iş ona döndü :D

• Beğen
Tepkiler: dücane
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Yazı fontu denemesi ve sonuçları.bu yazıyı da resimdeki klavye ile yazdım :D

Root Tool ile unlock yaptıktan sonra pc telefonu görmedi. Uyarı veriyor cihaz bağlantısı görünüyor ama dosyaları göremiyorum pcden. Bende cihaz içindeki yazı fontlarından birini deneyeyim dedim.demez olaydım :D

şimdi başlangıç ekranı gelmiyor.pc görmüyor.CustomPFD açılmıyor.sıfırlamaktan başla çare kalmadı sanırım :( @Bay H @Sensation
Eskiden tuşlu telefonlarla bakmadan mesaj yazardık.bu iş ona döndü :D
Root tool ile unlock yaptıktan sonra pc bağlantısında sıkıntı olmaya başlıyor taktıktan sonra 10 dk kadar bekleyince açılıyor bazen, kaç kere denedim şu font işini beceremedim

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
CustomPFD ile zil sesi,renk ve diğer bütün sistem seslerini değiştirebilirsiniz.hatta sanal navigaston tuşu bile kullanabilirsiniz.zor bişey değil ama fazla kurcalamamakta fayda var :D
Root tool ile unlock yaptıktan sonra pc bağlantısında sıkıntı olmaya başlıyor taktıktan sonra 10 dk kadar bekleyince açılıyor bazen, kaç kere denedim şu font işini beceremedim
CustomPFD'yi açabilsem düzeltirim de sistem uygulamaları hariç diğerlerinin hiçbiri açılmıyo malesef
mp3'ü geçtim video'yu zil sesi yaptım ben :D

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
SLH.55

SLH.55

Üye
Bu aralar beni sistem çok sinir ettiği için, Genelde dışarıdayken telefon kafayı yediğinden wp 8.1 dönüş yaptım.Bir sonraki güncellemeye kadar böyle direnmeye devam.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

stockton

Üye
Herkese hayırlı bayramlar.

Maalesef W10M adam olmayacak gibi gözüküyor. İleri gideceğimize her yapıda maalesef geri gidiyoruz. Telefondaki sıkıntılar yüzünden bu bayram hiç elime almak gelmedi. Böyle olunca da milletten sitem işittik durduk! Adam olacak diye sabırla bekliyoruz ama zaman da akıp gidiyor. Bu senenin sonuna kadar yaptılar yaptılar yoksa ben de istemeye istemeye Ios'a geçeceğim.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
CustomPFD ile zil sesi,renk ve diğer bütün sistem seslerini değiştirebilirsiniz.hatta sanal navigaston tuşu bile kullanabilirsiniz.zor bişey değil ama fazla kurcalamamakta fayda var :D

CustomPFD'yi açabilsem düzeltirim de sistem uygulamaları hariç diğerlerinin hiçbiri açılmıyo malesef
mp3'ü geçtim video'yu zil sesi yaptım ben :D
Mağazadan indirmiyor nedense ?

Üst Alt