Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bölge abd dil İngilizce abd ayarlı konum açık cortana gelmiyor gelmesi için 3-4 defa soft reset kapa aç yaptım sonuç olumsuz gelmesi için başka yapılabilecek bir şey var mı

Raskoln

Raskoln

Üye
bölge abd dil İngilizce abd ayarlı konum açık cortana gelmiyor gelmesi için 3-4 defa soft reset kapa aç yaptım sonuç olumsuz gelmesi için başka yapılabilecek bir şey var mı
sıfırlama yaptıysanız cortana bing hepsi gidiyor sadece yandex kalıyor o da arada hata veriyor. Ben o yüzden sıfırlamıyorum artık.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sıfırlama yaptıysanız cortana bing hepsi gidiyor sadece yandex kalıyor o da arada hata veriyor. Ben o yüzden sıfırlamıyorum artık.
en son 8.1 dönüp sonra tp sürümünü yüklemiştim ondan sonra hiç sıfırlamadım bayadır da açmıyorum cortanayı bir deniyeyim dedim bir türlü gelmedi, geçenler de aynı sorunla karşılaşan olmuştu soft reset yaparak geri getirmişti galiba ama bende olmadı başka bir yöntem var mı diye merak ettim ondan sorayım dedim

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Mağazadan indiremezsin unlock yapıp yüklemen lazım pek Microsoft'un yasalarına uygun bir program değil mağazaya almazlar zaten :)
Aslında mağazada o isimde buldumda inmiyor işte unlock içinse zaman Bulamadım

Raskoln

Raskoln

Üye
en son 8.1 dönüp sonra tp sürümünü yüklemiştim ondan sonra hiç sıfırlamadım bayadır da açmıyorum cortanayı bir deniyeyim dedim bir türlü gelmedi, geçenler de aynı sorunla karşılaşan olmuştu soft reset yaparak geri getirmişti galiba ama bende olmadı başka bir yöntem var mı diye merak ettim ondan sorayım dedim
sıfırlamadığınız halde gittiyse ilginç ben sıfırlama yapınca gitmişti bu yapıyı yüklerken 8.1 e dönüp kurdum dili bölgeyi ayarlayınca geliyor. Bu arada aramada Bing mi yoksa Yandex mi var?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sıfırlamadığınız halde gittiyse ilginç ben sıfırlama yapınca gitmişti bu yapıyı yüklerken 8.1 e dönüp kurdum dili bölgeyi ayarlayınca geliyor. Bu arada aramada Bing mi yoksa Yandex mi var?
yandex var malesef

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
W10M'den 8.1e dönüş hazırlıkları.. 2 hafta dayandım yeter, şarj ve geçişlerde hala büyük sorunlar mevcut. :lac:
Rtm'yi bekleyeceğim artık. |-)

• Beğen
Tepkiler: skynet
SLH.55

SLH.55

Üye
Bi ara gdr2 vermişlerdi, onu yüklemenin hiç bir yolu yok mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yakında "Geniş Tile" da kullanıma sunulacakmış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, serinaga, OnurYurdakul ve 4 diğerleri

skynet

Üye
8.1 için de mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
8.1 için bu saatten sonra bir şey beklemeyin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar resim eski bir görsel.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
1020'yi özlemişim.elime bi aldım 8.1 abaküs gibi sanki :D

mp2934

mp2934

Üye
Eduroam a direk bağlanılıyor mu yoksa ayar lazım mı bir ara destekliyor muhabbeti görmüştüm

Üst Alt