BomberMAn TR01
Üye
Mağazadan indirmeye çalıştığınız şey nedir?Mağazadan indirmiyor nedense ?
sıfırlama yaptıysanız cortana bing hepsi gidiyor sadece yandex kalıyor o da arada hata veriyor. Ben o yüzden sıfırlamıyorum artık.bölge abd dil İngilizce abd ayarlı konum açık cortana gelmiyor gelmesi için 3-4 defa soft reset kapa aç yaptım sonuç olumsuz gelmesi için başka yapılabilecek bir şey var mı
en son 8.1 dönüp sonra tp sürümünü yüklemiştim ondan sonra hiç sıfırlamadım bayadır da açmıyorum cortanayı bir deniyeyim dedim bir türlü gelmedi, geçenler de aynı sorunla karşılaşan olmuştu soft reset yaparak geri getirmişti galiba ama bende olmadı başka bir yöntem var mı diye merak ettim ondan sorayım dedimsıfırlama yaptıysanız cortana bing hepsi gidiyor sadece yandex kalıyor o da arada hata veriyor. Ben o yüzden sıfırlamıyorum artık.
Mağazadan indiremezsin unlock yapıp yüklemen lazım pek Microsoft'un yasalarına uygun bir program değil mağazaya almazlar zatenMağazadan indirmiyor nedense ?

Aslında mağazada o isimde buldumda inmiyor işte unlock içinse zaman BulamadımMağazadan indiremezsin unlock yapıp yüklemen lazım pek Microsoft'un yasalarına uygun bir program değil mağazaya almazlar zaten![]()
sıfırlamadığınız halde gittiyse ilginç ben sıfırlama yapınca gitmişti bu yapıyı yüklerken 8.1 e dönüp kurdum dili bölgeyi ayarlayınca geliyor. Bu arada aramada Bing mi yoksa Yandex mi var?en son 8.1 dönüp sonra tp sürümünü yüklemiştim ondan sonra hiç sıfırlamadım bayadır da açmıyorum cortanayı bir deniyeyim dedim bir türlü gelmedi, geçenler de aynı sorunla karşılaşan olmuştu soft reset yaparak geri getirmişti galiba ama bende olmadı başka bir yöntem var mı diye merak ettim ondan sorayım dedim
yandex var malesefsıfırlamadığınız halde gittiyse ilginç ben sıfırlama yapınca gitmişti bu yapıyı yüklerken 8.1 e dönüp kurdum dili bölgeyi ayarlayınca geliyor. Bu arada aramada Bing mi yoksa Yandex mi var?
Prewiew for Developer uygulamasını yükleyerek deneyebilirsin.Bi ara gdr2 vermişlerdi, onu yüklemenin hiç bir yolu yok mu ?
Yakında "Geniş Tile" da kullanıma sunulacakmış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gerçekten güzel detay yakalamışsın,ie ve win 10 ne alaka.İnternet Explorer win10 ?
Resimde 8.1 yüklü bence çünkü takvim kutucuğu da eskiGerçekten güzel detay yakalamışsın,ie ve win 10 ne alaka.
İnternet Explorer win10 ?