Sanırım modelden modele göre çok fark ediyor son yapının performansı. Benim 1520'de gayet hızlı, stabil bir kullanım sunuyor şimdilik nazar değmezse. Bazı programlarda sıkıntı yarattı ama onu da uygulamanın uyumsuzluğuna vermek lazım. Bir de en verimli kullanımı dil-bölge tercihleri malum ABD-İngilizce iken ve de arka planda ne kadar çalışabilen uygulama varsa hepsi açıkken aldım diyebilirim. Haliyle şarjı da sömürüyor. Isınma gibi bir problemim olmadı, şarj iyi sayılmaz. Beklemede fena değil ama kullanımda çok hızlı gidiyor. En büyük sıkıntı edge hala felaket. Günlük kullanımda çileden çıkarıyor kesinlikle. 8. yapı da fena sayılmazdı, bu son yapının da çok farklı bir durumu yok açıkçası benim için. Gerçi telefonu öldüren, sömüren bir kullanımım olmadığını da belirteyim.
Malum tp sürümü, ne verilirse kabul etmek zorundayız. Gerçi uzun süredir tp kullandığımız için de bir alışma durumu oluşmadı değil. 8.1'e döndüğüm zamanlarda çok garipsiyorum telefonu ve çok kısıtlı bir sistemmiş gibi geliyor. Ama şu da var ki insan artık yenilik, yeni özellikleri de test etmek istiyor. Şu son yapılara birkaç farklılık ekleseler çok güzel olacak.