Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alitpl

Üye
Benim 820 için söylüyorum,9 u yükledikten sonra resetlememe rağmen dün bekleme modunda ısınmalar ve kasmalar yaşayınca 8.1 e döndüm.Ben 8.yapıdan geçmiştim belki de ondandır(Ulan şimdi 8.1 deyim bi de böyle mi denesem :) )
8.1 den geçince sorun olmadığı söyleniyor. Senin 8.yapıda şarj nasıl gidiyordu. 925 yarım saatte %40 50 bitiyordu şimdi 7 8 saatte bitiyor

salihoglu1

Üye
Isınmalar başlayana kadar şarj performansı iyiydi ama net kapalı halde bile ısınma devam edince pil bekleme modunda 2-3 saatte biter oldu

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

rcxy

Üye
Sanırım modelden modele göre çok fark ediyor son yapının performansı. Benim 1520'de gayet hızlı, stabil bir kullanım sunuyor şimdilik nazar değmezse. Bazı programlarda sıkıntı yarattı ama onu da uygulamanın uyumsuzluğuna vermek lazım. Bir de en verimli kullanımı dil-bölge tercihleri malum ABD-İngilizce iken ve de arka planda ne kadar çalışabilen uygulama varsa hepsi açıkken aldım diyebilirim. Haliyle şarjı da sömürüyor. Isınma gibi bir problemim olmadı, şarj iyi sayılmaz. Beklemede fena değil ama kullanımda çok hızlı gidiyor. En büyük sıkıntı edge hala felaket. Günlük kullanımda çileden çıkarıyor kesinlikle. 8. yapı da fena sayılmazdı, bu son yapının da çok farklı bir durumu yok açıkçası benim için. Gerçi telefonu öldüren, sömüren bir kullanımım olmadığını da belirteyim.

Malum tp sürümü, ne verilirse kabul etmek zorundayız. Gerçi uzun süredir tp kullandığımız için de bir alışma durumu oluşmadı değil. 8.1'e döndüğüm zamanlarda çok garipsiyorum telefonu ve çok kısıtlı bir sistemmiş gibi geliyor. Ama şu da var ki insan artık yenilik, yeni özellikleri de test etmek istiyor. Şu son yapılara birkaç farklılık ekleseler çok güzel olacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 930'da Preview sürüme göre batarya fena sayılmaz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
lumia 930'da Preview sürüme göre batarya fena sayılmaz.

Bu uygulamanın ne kadar doğru söylediğini nerden biliyorsunuz? :)
Lumia 625 %85 10 saat 36 dakika

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu uygulamanın ne kadar doğru söylediğini nerden biliyorsunuz? :)
Lumia 625 %85 10 saat 36 dakika
Ben sık takip ediyorum ve genellikle doğru gösteriyor. Tabi bu verilerden sonra oturup iki saat boyunca oyun oynarsam yanlış göstermesini de sağlarım.

Eğer sizin kullanım alışkanlıklarınız stabilse yani ortalama olarak aynı işlemleri yapıyorsanız bu veriler kolay kolay şaşmaz. Ama şimdi oooo 20 saat var bataryanın bitmesine deyip oturur telefonu normal kullanımın dışında kullanırsanız sistem ne yapsın.

Bir örnek vereyim: araba kullananlar bilir artık otomobiller ortalama yakıt tüketimini gösteriyor. Bunu gösterirken de şoförün son 100 km'lik dilimlerdeki kullanım şeklini baz alıyor. Şimdi şoför 1000km yol gitmiş şehirdışı kullanımda araç ortalama 6lt/100km gösteriyor. Şehir içine girdiğinde agresif kullanımda da aynı olur? O zaman araçların da gösterge tablosu yanlış mı diyeceğiz?

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
ON9

ON9

Üye
Adamlar bize vererek iyilik yapıyorlar hem kendilerine hem bizlere ..nankör olmamak lazım .deneme test sürümlerini vermeyebilirlerdi,de.
Yaklaşık 1 yıldır güncelleme vermediklerini hesaba katarsak ben olsam Tp surum vermek yerine wp sahiplerine aylık 5 kg çekirdek yollardım. Şaka bir yana Denimden bu yana ne yapacaktı Microsoft. Eli mahkum yani tp vererek milleti oyalayarak zaman kazanıyor.

bilalbilik

bilalbilik

Üye
Cihazı değiştirerek Astoria üzerinden uygulama kurulabiliyordu. Örneğin lumia 720yi lumia 830 gösterebiliyorduk. Nasıl yapılıyor o?
Cihazı değiştirerek Astoria üzerinden uygulama kurulabiliyordu. Örneğin lumia 720yi lumia 830 gösterebiliyorduk. Nasıl yapılıyor o?
bulursan banada söler misin bende denieceğim :)
dediğin şey bumu https://www.maxicep.com/forum/konu/...-kurma-guncellendi.955290/page-9#post-7722209

alaca61

Üye
İşlem Düzenle Şikayet

arkadaşlar 8, yapıdan 8,1e nasıl ddöne bilirim 9, yapıyı indiremiyrum lumia 620 tel. birde internet kafeden yapa bilirmiyim
8,1e dönmek çok sürermi

necdetbulut

necdetbulut

Üye
Ali abi benim telefonda mesajların bildirim sesleri gelmiyordu telefonu sıfırla yaptım mesajlar uygulaması tamamen yok oldu şuan ne mesaj gönderebiliyorum nede mesaj geliyor 9.cu yapıda oldu bu olay

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşlem Düzenle Şikayet

arkadaşlar 8, yapıdan 8,1e nasıl ddöne bilirim 9, yapıyı indiremiyrum lumia 620 tel. birde internet kafeden yapa bilirmiyim
8,1e dönmek çok sürermi
Windows Phone Recovery Tool ile dönebilirsiniz. İnternet hızına bağlı indirmesi. Zaten yüklemesi 10 dakika sürmüyor.

Ali abi benim telefonda mesajların bildirim sesleri gelmiyordu telefonu sıfırla yaptım mesajlar uygulaması tamamen yok oldu şuan ne mesaj gönderebiliyorum nede mesaj geliyor 9.cu yapıda oldu bu olay
Konunun İlk mesajından Microsoft Mesajlaşma'yı indirin.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
8.1 e dondum sade fakat herşeyi çalışan bir sistemmiş yahu eksiği yok bu w10 tp surumler berbat ha iyi yanları var ama 8.1den 10 a geçecek kadar ahım şahım deıl pc belki öyle olabilir ama tel için aynı deıl birine 3 birine 6 veriorlar eşit seviyede tutum derken başı g.tu dağıtıyorlar en iyi yaptıkları şey oyalamak helal

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bunu deniyecek misin eğer denersen sonucu yazmayı unutma bende sonuca gore denerim
İnternetim yok şuan. 15 güne falan anca deneyebilirim :)
Bu arada Swarm'a twitterdan ulaştım. Ne zaman tam fonksiyonlu swarm kullanabileceğiz dedim. Windows 10 için özel çalışıyoruz yazmışlar

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik
mp2934

mp2934

Üye
0x80242021 hatası nedir ?13 tane uygulamam yüklenmiyor internette de bulamadım

alaca61

Üye
En sonunda 8.1 donuş yaptım özlemişim valla ıe çok güzel hızlı edge gibi hantal değil telde donma yok yükleniyor yok takılıp kalma yok hızlandı telefon batarya ısınmıyor çok iyiya

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, pirenuri, Rock Ve Roll ve 2 diğerleri

Üst Alt