Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
8.1 de yok titreşim.
Alarm çalınca titreşim var mı W10 da deneyebilir mi birisi ?
Yok galiba. Titreşim ayarlarım kapalıyken çalıyor gerçi ama bende o yüzden emin değilim.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Son düzenleme:
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ekran videosu çekebileceğim program varsa önerin seve seve video çekeyim.Ama dediğim gibi her zaman olmuyor.Ama olmadı da demiyorum çarpılırım yoksa olmadı dersem
Bende çekebilsem çekerim bazen sistem çok hızlı oluyor ve bazen insanı çileden çıkarıyor. :)

cadde19

cadde19

Üye
şimdi denedim Alarm çalarken titreşim yok..

Abi şaka gibi ya en dandik telefonlarda bile var titreşim.
Adamlar unutuyorlar mı ne yapıyorlar anlamadım gitti.

Rica etsem birisi geri bildirim yapabilir mi ?
Eklesinler artık böyle çok basit birşey akıllı telefon dediğimiz şeyde nasıl olmaz nasıl eklemezler anlayamıyorum
Abi şaka gibi ya en dandik telefonlarda bile var alarm çalarken titreşim.
Adamlar unutuyorlar mı ne yapıyorlar anlamadım gitti.

Rica etsem birisi geri bildirim yapabilir mi ?

Eklesinler artık böyle çok basit birşey akıllı telefon dediğimiz şeyde nasıl olmaz nasıl eklemezler anlayamıyorum

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Teli sıfırladım da ekranı kapattığımda saat çıkıyor ve belirli süre sonra saatin yeri değişiyor bilgisayardaki ekran koruma gibi acaba pin koydum diye mi önceden böyle bir şeyle karşılaşmamıştım
Glance ekranındaki saatten bahsediyorsan o olay çok uzun zamandır var :)

merlin19

merlin19

Üye
arkadaşlar cihazım wp 10 a güncelledi kendi zil seslerimi kullanamıyorum temiz kurulum yaptım gayet iyi ama dediğim gibi zil sesi özel kullanamımıyorum Ringtones klasörü içindeki zil seslerini görmüyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihazım wp 10 a güncelledi kendi zil seslerimi kullanamıyorum temiz kurulum yaptım gayet iyi ama dediğim gibi zil sesi özel kullanamımıyorum Ringtones klasörü içindeki zil seslerini görmüyor
Bir sonraki yapıda bu sorun düzelecek.

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar sizde şarj durumu nasıl dün gece şarjım bitmiş bi şekilde eve geldim şarja taktım üstümü falan değiştirip elimi yüzümü yıkadım %8 olmuştu şarj telefonu elime alıp wifiyi açtım sadece whatsappta konuşuyordum telefonun şarjı bitti 2-3 kere denedim prizde şarjı bitiyor telefonun

merlin19

merlin19

Üye
Şarj bende wp 8.1 üzerinden yüklediğimde su gibi yiyordu sonra format atıp temiz kurulum yaptım genelde ilk formatta 3 - 4 gün şarjı emer her sistem sonra yavaş yavaş oturuyor ama birşey fark ettim pil tasarrufunu açıyorum yüzde 20 ayarına ama belirli bir süre sonra kendisi iptal ediyor :D şimdilik bende şarj iyi zaten 3g kullanmıyorum 2g kullanıyorum sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben şuanda çok memnunum şarj biraz hızlı tükeniyor kilit ekranında biraz geç gelmese çok iyi olacak :)

Şifreyi 5-10 defa yanlış girince bi kod veriyor ve bunu aşağıya yazın diyor. Bu varmıydı ?

mp2934

mp2934

Üye
Sıfırlamadan önce uygulama yedeklerimi almıştım şimdi nasıl geri yükleyeceğim

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
sıfırlama sonrası ilk kurulumda wefi bağlandısı yap. E posta ile oturum açınca yedek yükleme seçeneği geliyor.

hayaleturk

hayaleturk

Üye
Gabe Aul’a yönlendirilen bir soru da; W10M ile LED bildirimlerinin gelip gelmeyeceği soruldu. Bu soruya cevaben Gabe;

“We’ve done the changes for Windows 10 mobile to support. OEM’s need to build devices with LED’s & drivers for you to use this

“Biz Windows 10 Mobile’da LED bildirimleri desteklemesi için bazı değişiklikler yaptık. OEM’lerin (Telefon Üreten Firmaların) bu özellik için gerekli driver ve LED’leri eklemesi şart” gibisinden bir cevap verdi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
mp2934

mp2934

Üye
sıfırlama sonrası ilk kurulumda wefi bağlandısı yap. E posta ile oturum açınca yedek yükleme seçeneği geliyor.
Yalnız ben o aşamayı geçtim wifi yoktu sıfırlama sırasında :)

Üst Alt