BomberMAn TR01
Üye
Bu arada kilit ekran kısmına Ayrıntılı kısmı daha fazla gösteren kısımda seçenekler çoğalmış, örnek ben mesela Hava Durumunu kullanıyorum, gayette güzel belki ilerleyen zamanlarda bakarsınız görsel olarak daha güzel bir görünüm alır (inşallah)
Bu arada; Hızlı Durum kısmında sorun var, uygulama ekliyorum çıkınca tekrar böyle oluyor yani eklenmiyor. MS'nin çalışma stiline hayranım, bir yerden geçte olsa yapıp diğer yerden bozuyorlar
Bende de sadece whatsapp eklenmiyor + hava durumunu ayrıntılı bölüm için seçsem bile kilit ekranında göstermiyor bende
Hava durumu 8.1'deki gibi görünse ama arka planı istediğimiz gibi değiştirebilsek çok güzel olurdu.Havadurumu bende ayrıntılı durum olarak hem kilit ekranında hemde glancede çalışıyor.L830
Kilit ekranı ayarlarına her girip çıkmanızda hızlı durum merkezinde görünen simgeler seçiminiz kayboluyor ama normalde çalışıyor.bi defa seçmeniz yeterli.bu da bi sorun @Sensation @papakudioflu
@Sensation Glance Background ve Gestures Beta uygulamalarını bulamadım mağazada.Lumia830