Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
Ya abi dönün 8.1'e hızın ve stabilitenin tadını çıkartın :D
Söylenenin aksine ben 9. Yapıyı Denimden daha hızlı buldum. Hemen her anlamda daha hızlı. Stabilite konusunda da sıfır kurulum yaptığım için yedekleri de yüklemeden geçtim. Şimdilik sıkıntı yok
Ya abi dönün 8.1'e hızın ve stabilitenin tadını çıkartın :D
Arkadaşlar iş yerimdeki pc nin(xp pro)saati ile benim telefonun (1520 w10m 9..yapı)saati arasında 2.5 dakika fark var,telefonun saati 2.5 dk geride.ikisinin de saat ayarları tamam kontrol ettim.bu durumla karşılaşan oldumu arkadaşlar.
Valla benim telefonun saati ve kol saatim Atölye'nin borusuyla birebir aynı bir kaç saniye fark var. @YasirTaHazal bilir. Atolyenin saati şaşmaz.
Söylenenin aksine ben 9. Yapıyı Denimden daha hızlı buldum. Hemen her anlamda daha hızlı. Stabilite konusunda da sıfır kurulum yaptığım için yedekleri de yüklemeden geçtim. Şimdilik sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve YasirTaHazal

yasirtaha

yasirtaha

Üye

Valla benim telefonun saati ve kol saatim Atölye'nin borusuyla birebir aynı bir kaç saniye fark var. @YasirTaHazal bilir. Atolyenin saati şaşmaz.
Benimde tek sıkıntı wifi yi açınca şarjı su gibi içmesi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Mesajlaşma(1.0.12713.0 > 1.0.12715.0) güncellendi.
Maalesef güncelleme bende inmiyor.

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Groups yakında geliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve StRonK
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@Sensation Microsoft Mesajlaşma bende sorunsuz indi.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada uygulama güncellemeleri koptu gidiyor. :ehe
Kopsun kopsun,birde şu mağazaya el atsalar(kitaplığım kısmı özellikle çok sıkıntılı idi).ayrıca şu arka planda açık olan uygulamaları tek dokunuşla kapatma olayı da çok önemli.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Tek isteğim whatsappın tasarımının değişmesi, Facebook ve Twitterın tam fonksiyonlu çalışması

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

ArMaGeDdOn_87

Üye
arkadaşlar yukarıda bahsetmiştim göz atma ekranı ve çift tık çalışmıyor,bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Nawzilin dediklerine göre Windows 10la beraber tamamıyla yenilenmiş Facebook uygulaması gelecekmiş

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, OnurYurdakul ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar yukarıda bahsetmiştim göz atma ekranı ve çift tık çalışmıyor,bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı ?
Yapılabilecek ne varsa önerildi sana ama hala aynı ise ,çok iistemesende sıfırlama yapmak durumundasın.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Xbox (Beta) uygulaması Mağaza'da

dakamon

dakamon

Üye
Şu sony de PS için böyle bir uygulama geliştirse ne güzel olurdu.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Microsoft Edge'de adres çubuğuna ms-callrecording: on yazıp enterleyin.
Henüz aktif değil ama arama kaydının yakında geleceğinin göstergesi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende de "Recorded Calls" diye bi dosya var.yapıyı yüklediğimde dosya yöneticisini bi açtım şaşırdım ms'den böyle bişey beklemiyordum.daha önce de yanlış hatırlamıyorsam @Sensation bi görsel paylaşmıştı onda vardı arama ekranında kaydet butonu.bi an heyecan yaptım ve hemen birini aradım ama sonuç hüsran

on

• Beğen

skynet

Üye
Microsoft fotoğraflar güncellendi

• Beğen

Üst Alt