Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yapıyı kurdum. Hemen sıfırladım. Şuan mağaza güncellemelerini yapıyorum

ersncak42

Üye
Ben ilk defa tp kuracağım ama fotoğraflar müzikler siliniyor mu ona göre yedeğini alacağım arkadaşlar ??

sahanemir

sahanemir

Üye
Bildiğin % 0 ilerlemiyor saatlerdir, illa 8.1 e mi dönmek gerekiyor?
benim de saatlerce 0 da duruyordu bir ara bakayım dedim gene 0 sileyim diyecektim ki %18 oldu sonra da hızlandı yani bekleyin tane tane göstermiyor %leri .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Benim 930 son 5 saattir indirmiyor, hattımı başka cihaza takıp wi-fi yaptım benim cihaz hatsız durumda ve saatlerdir bekliyorum %1 olsun diye :( veri takip kısmından da bakıyorum ama onda da ilerleme yok napsam ki?

remzi33

remzi33

Üye
Benim 930 son 5 saattir indirmiyor, hattımı başka cihaza takıp wi-fi yaptım benim cihaz hatsız durumda ve saatlerdir bekliyorum %1 olsun diye :( veri takip kısmından da bakıyorum ama onda da ilerleme yok napsam ki?
Hocam benimki de aynıydı. Cihazı sıfırladım. Açıldı 15 dk sonra baktım %14 olmuş. İstersen yedek al sıfırla

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
csH

csH

Üye
aynısı bende oldu 8.1e geri dönüp sıfırdan yaptım çok hızlı oldu :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
2-3 defa kullanınca birde şeyi fark ettim bazen ana ekranda bildirim ekranıda algılamıyor gibi birde ayarlarda bazen girerken takılıyor gibi ekranı kapatıp tekrar girdiğinizde sorun çözülüyor, benim telefon galiba sıfırlama istiyor artık, bu ufak tefek sorunların dışında genel olarak telefonda hızlanma var hissedilir derece iyi olmuş

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar wifi şart mı? Hücresel veri ile yükleyebilir miyiz?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
alarm çalışıyor mu?

skynet

Üye
Edge de ana sayfayı ayarlama ne zaman gelecek acaba

• Beğen
Tepkiler: hayaleturk
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Edge gene özürlü

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sorularınızı şu anda twitter'da @MsEdgeDev hesabına #AskMSEdge hashtag’iyle sorabilirsiniz. Bir çok merak edilen soruya cevap vermişler.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
küçük düşünmüşsün bence tabi buda gelmelide benim asıl beklediğim sık kullanılanlar çubuğu tarzında bir şey gelicek mi acaba edgede sağdaki kısma tıkladığınızda ayarların altında boş bir kısım var bence oraya eklenebilir sağa sola kaydırmalı şekilde klasörlü bir şekilde hatta eşitlenmesi gerekiyor pc ile en azından sık kullanılanlar çubuğuna girerek eşitleme sayesinde kolay erişim sağlanabilir

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Silinmiyor ama ne olur ne olmaz siz yedeğinizi alın.
Son iki yapıdır yerleşik uygulamalardan silinme özelliğini kaldırdılar.

Bu arada WP8.1'e inerek sistemi yükselttiğim için şu an gayet iyi. Yine ara ara yükleniyor yazıları var ama eskisi kadar uzun süreli ve yoğun degil. (Henüz detaylı inceleyemedim)

Sadece fotoğraflar uygulaması çalışmıyor bende nedense.
Açılacak gibi oluyor geri atıyor.
Silinme özelliğini kaldırdıkları için silip yükleme de yapamıyorum.
Güncellenmesini bekleyeceğim artık.
Neden açılmıyor bilmiyorum.
9. Yapı ilk açıldıktan sonra mağazadan güncellemeler inerken bazılarında tekrar dene çıkmıştı.
Sanırım fotoğraflar da onlardan biriydi, belki veri kaybı falan olmustur indirme kesilince.
Güncelleme gelince düzelecektir muhtemelen.

Onun dışında 8. Yapıya göre daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
4MaGuS

4MaGuS

Üye
soru sordum hemen döndüler süper, sık kullanılanlar çubuğu ile ilgili bir çalışma yok sanarım gelmeyecek öyle bir şey ama eşitleme ile igili bir çalışma varmış buda iyi, en son ileride pc ye eklenti seçeneği gelecek mobil kısmada gelecek mi diye sordum bakalım cevap ne olucak

Son düzenleme:

skynet

Üye
Son iki yapıdır yerleşik uygulamalardan silinme özelliğini kaldırdılar.

Bu arada WP8.1'e inerek sistemi yükselttiğim için şu an gayet iyi. Yine ara ara yükleniyor yazıları var ama eskisi kadar uzun süreli ve yoğun degil. (Henüz detaylı inceleyemedim)

Sadece fotoğraflar uygulaması çalışmıyor bende nedense.
Açılacak gibi oluyor geri atıyor.
Silinme özelliğini kaldırdıkları için silip yükleme de yapamıyorum.
Güncellenmesini bekleyeceğim artık.
Neden açılmıyor bilmiyorum.
9. Yapı ilk açıldıktan sonra mağazadan güncellemeler inerken bazılarında tekrar dene çıkmıştı.
Sanırım fotoğraflar da onlardan biriydi, belki veri kaybı falan olmustur indirme kesilince.
Güncelleme gelince düzelecektir muhtemelen.

Onun dışında 8. Yapıya göre daha iyi.
Hocam en iyisi sıfırla sende :)

Üst Alt