benim de saatlerce 0 da duruyordu bir ara bakayım dedim gene 0 sileyim diyecektim ki %18 oldu sonra da hızlandı yani bekleyin tane tane göstermiyor %leri .Bildiğin % 0 ilerlemiyor saatlerdir, illa 8.1 e mi dönmek gerekiyor?
Silinmiyor ama ne olur ne olmaz siz yedeğinizi alın.Ben ilk defa tp kuracağım ama fotoğraflar müzikler siliniyor mu ona göre yedeğini alacağım arkadaşlar ??
yükseltmelerde silinen birşey yok ,yanlızca güncelliyor..Ben ilk defa tp kuracağım ama fotoğraflar müzikler siliniyor mu ona göre yedeğini alacağım arkadaşlar ??
Tamam şimdi ben 8.1 denimdeydim de fast olarak indiriyorum %35 şu anda %100olunca 9.yapı yuklenmiş mi olacak ??Silinmiyor ama ne olur ne olmaz siz yedeğinizi alın.
Hocam benimki de aynıydı. Cihazı sıfırladım. Açıldı 15 dk sonra baktım %14 olmuş. İstersen yedek al sıfırlaBenim 930 son 5 saattir indirmiyor, hattımı başka cihaza takıp wi-fi yaptım benim cihaz hatsız durumda ve saatlerdir bekliyorum %1 olsun diyeveri takip kısmından da bakıyorum ama onda da ilerleme yok napsam ki?
aynısı bende oldu 8.1e geri dönüp sıfırdan yaptım çok hızlı olduBenim 930 son 5 saattir indirmiyor, hattımı başka cihaza takıp wi-fi yaptım benim cihaz hatsız durumda ve saatlerdir bekliyorum %1 olsun diyeveri takip kısmından da bakıyorum ama onda da ilerleme yok napsam ki?

Sorularınızı şu anda twitter'da @MsEdgeDev hesabına #AskMSEdge hashtag’iyle sorabilirsiniz. Bir çok merak edilen soruya cevap vermişler.Edge de ana sayfayı ayarlama ne zaman gelecek acaba
küçük düşünmüşsün bence tabi buda gelmelide benim asıl beklediğim sık kullanılanlar çubuğu tarzında bir şey gelicek mi acaba edgede sağdaki kısma tıkladığınızda ayarların altında boş bir kısım var bence oraya eklenebilir sağa sola kaydırmalı şekilde klasörlü bir şekilde hatta eşitlenmesi gerekiyor pc ile en azından sık kullanılanlar çubuğuna girerek eşitleme sayesinde kolay erişim sağlanabilirEdge de ana sayfayı ayarlama ne zaman gelecek acaba
Hangi konudaEdge gene özürlü
Son iki yapıdır yerleşik uygulamalardan silinme özelliğini kaldırdılar.Silinmiyor ama ne olur ne olmaz siz yedeğinizi alın.
Hocam en iyisi sıfırla sendeSon iki yapıdır yerleşik uygulamalardan silinme özelliğini kaldırdılar.
Bu arada WP8.1'e inerek sistemi yükselttiğim için şu an gayet iyi. Yine ara ara yükleniyor yazıları var ama eskisi kadar uzun süreli ve yoğun degil. (Henüz detaylı inceleyemedim)
Sadece fotoğraflar uygulaması çalışmıyor bende nedense.
Açılacak gibi oluyor geri atıyor.
Silinme özelliğini kaldırdıkları için silip yükleme de yapamıyorum.
Güncellenmesini bekleyeceğim artık.
Neden açılmıyor bilmiyorum.
9. Yapı ilk açıldıktan sonra mağazadan güncellemeler inerken bazılarında tekrar dene çıkmıştı.
Sanırım fotoğraflar da onlardan biriydi, belki veri kaybı falan olmustur indirme kesilince.
Güncelleme gelince düzelecektir muhtemelen.
Onun dışında 8. Yapıya göre daha iyi.