.BlueTR
Üye
Gerçeklik payı yok bence.Bildirim çubuğundaki simgeler w10da değişti ve yazı tipi wpnin yazı tipinden farklı özellikle saat androidin kopyası.
yeni yapıda böle bir şey gelcekmiş aslı varmı acaba
Gerçeklik payı yok bence.Bildirim çubuğundaki simgeler w10da değişti ve yazı tipi wpnin yazı tipinden farklı özellikle saat androidin kopyası.
mümkünse gelmesin şu özellik. hem çakma olur hem de işkence arkadaş. ölecek olsam ambulans falan hikaye şununla uğraşana kadar ölürüm ben

Abi qt symbian uygulamaları değil mi?Şimdi savaş çıkacak.
Windows 10 Mobile Yapı 10240 sürümünün sistem dosyalarında Linux Çekirdek dosyaları bulunmuş. Bu durum çeşitli söylentilere neden oldu bile. Bunlar arasında Android’in APK dosyalarının portlabmasının yanında qt ile yazılan uygulamaların da portlabmasının destek verileceği iddiaları öne çıkıyor.
Qt bir dil linux tabanlı çekirdekler için uygulama geliştirme diliAbi qt symbian uygulamaları değil mi?
aynen valla, ben de hiç koymadım her telefonu aldığımda şifre girmek şekil çizmek vs deli olurum herhaldeHayatımda telefonuma ne kombinasyonlu ne de rakamlı kilit koymadım, parmak izi kilidi gelirse yeni telefon ile belki düşünürüm..
dediğiniz gibi parmak izi gelirse ben de düşünebilirim işte o zaman
benim bi evlatlığım var, neredeyse her uygulamaya (resimler, face, whatsapp, instagram vs...) hepsine şifre koymuş çocuk eline telefonu aldı mı on kere desen çiziyo ekrana 
Sızdırılan fw RM-1096 için ben bunu RM-1067 ye yükleyebilir miyim? 96 olan çift sim lte 67 çift sim 3g model.10240 numaralı yapıya ait rom Lumia 640XL ve 930 için sızdırılmış
Lumia 930 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsiteye giriş şifresi : 8axc
Lumia 640 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsiteye giriş şifresi : uf52
Lumia 640XL :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsiteye giriş şifresi : fvji
Sitelere Türkiye üzerinden girilemiyor, VPN vs. kullanarak erişebilirsiniz. ROM'ları denemeniz tavsiye edilmez.
Cihazlara göre yazılım hatası mı,cihazlara gore farklılık oluyor.
Sen bir şey mi demek istiyorsun acabaDemekki İstanbul bugün harbiden çok sıcak. Telefon mala bağladı güncelleme var deyip duruyor.
@papakudiofluSanki @papakudioflu çaktırmadan "bekleyin" diyor..Sen bir şey mi demek istiyorsun acaba

Güzel olmuş.Şu update 2 yi bi deneme şansım olmadı
Microsoft Fotoğraflar (15.721.12022.0 > 15.803.17032.0) güncellendi.
Ben de kasasıyla beni cezbedici bir lumia çıkmadığı sürece değiştirmeyi düşünmem ta ki güncelleme desteğini yitirene değin. Yaklaşık iki yıl var. 2.5 tan fazla da kullandık aşağı yukarı 5 yıl eder. Sonra da veririm kızım kullanır.bence 10 numara ben bi 2-3 sene daha değiştirmeyi düşünmüyorum