Telefonu miracast ile tv'ye bağlayıp pc gibi kullanabilirsinben ne olduğunu bile bilmiyorum.
Ben girebiliyorum tcell hattım üzerinden. Sakıncası nedir acaba?10240 numaralı yapıya ait rom Lumia 640XL ve 930 için sızdırılmış
Lumia 930 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsiteye giriş şifresi : 8axc
Lumia 640 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsiteye giriş şifresi : uf52
Lumia 640XL :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsiteye giriş şifresi : fvji
Sitelere Türkiye üzerinden girilemiyor, VPN vs. kullanarak erişebilirsiniz. ROM'ları denemeniz tavsiye edilmez.
işallah yoktur. ordan burdan araklama özellikler gelmesin istemezük. ms in android için olan kilit ekranı bile gelse baya iş görür 10 numara kilit ekranı yapmışlar androide. sırf gösteriş olsun diye işe yaramaz bir kilit ekranı ile geçiştirmesinler bir kaç yılı daha. kaç yıl oldu adam gibi bir kilit ekranımız olamadı daha.
yeni yapıda böle bir şey gelcekmiş aslı varmı acaba
930 olaydı yüklerdimLumia 930 için şifresiz rom dosyası. Kendine güvenen yüklesinsürüm no: 10.0.10240.16384
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunun gerçeklik payı var mı acaba,olsa iyi olurdums 100€ farkla en eski lumia cihazları alıp yenisini verecekmiş w10la beraber
![]()
yeni yapıda böle bir şey gelcekmiş aslı varmı acaba
abi şu yukardaki resmin gerçeklik payı varmı acabaLumia 930 için şifresiz rom dosyası. Kendine güvenen yüklesinsürüm no: 10.0.10240.16384

inşallah yoktur.abi şu yukardaki resmin gerçeklik payı varmı acaba![]()
Emülatörde çekilmiş gibi duruyor. Ama kaynağı bilmeden yorum yapamam. Bu tür çalışmalar her şirkette olabilir. Muhtemelen Microsoft da Windows 10 Mobile için böyle bir özellik üzerinde çalışıyordur. Fakat önemli olan hatalar varsa ki mutlaka vardır güvenlik açığı oluşturmayacak düzeye getirilip son kullanıcıya sunulması.abi şu yukardaki resmin gerçeklik payı varmı acaba![]()
ekstra güç tasarruf modu cihazı bildiğim kadarı ile cihazı 3310 a döndürüyor. okadar para verip üstüne birde 3310 gibi kullanmak bana pek uymuyor. oda olsun tabiki olmasın değil illaki kullanmak ihtiyacı hissedilecektir ama dediğim gibi abidik gubidik özelliklerden önce gelmesi gereken çok fazla özellik var. örneğin. pcde arka plan resimler belirli süre zarflarında değişiyor ve resme göre tema renkleride değişiyor pek ala telefonada gelebilir. ayrıca kilit ekranına ihtiyacımız var. marketin görünümü ve kullanımı hala içler acısı gibi duruyor daha bir sürü sayılabilir.aslında şu androidlerde olan ekstra güç tasarruf modu gelse süper olurda bataryalar için

Bir wp kullanıcısı ve geliştiricisi daha ne isterkiŞimdi savaş çıkacak.
Windows 10 Mobile Yapı 10240 sürümünün sistem dosyalarında Linux Çekirdek dosyaları bulunmuş. Bu durum çeşitli söylentilere neden oldu bile. Bunlar arasında Android’in APK dosyalarının portlabmasının yanında qt ile yazılan uygulamaların da portlabmasının destek verileceği iddiaları öne çıkıyor.
bilgisayarım yok var da ekran almıyorum oyunlara dalmıyayım diye neyse nasıl yüklemem gerektiğini bilmiyorum denemek isterdim şahsen.Lumia 930 için şifresiz rom dosyası. Kendine güvenen yüklesinsürüm no: 10.0.10240.16384