Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bugün gelse bari

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bugün gelse bari
Microsoft'un Windows 10'un nihai sürümünün yayınlanmasıyla ilgili yoğun olduğundan bu hafta gelebileceğini sanmıyorum.
En azından biraz zaman geçirir ki sunucular rahatlamış olsun.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Durum nedir çok uzak kaldım gelen güncelleme varmı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Otomatik güneşte iyi fakat karanlık ortamda kısmıyor ekranı gerektiği kadar.
Bu bir hata olmalı.
Pil tasarrufu açısından çok önemli bir ayrıntı.
Geri dönüşüm yaparsanız düzeltirler.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Dayanamadım 7. yapıyı indirmeye başladı :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bozkirdangelen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gelsin artık telefon iyice aptallaştı :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Gelsin artık telefon iyice aptallaştı :D
Gelsin gelmesine de..
Merak ediyorum Slow mu gelecek , fast mı.. Sensetion fast gelir dedi.
Bu durumda geçenlerde gelen Slow yapıyı yükleyenler yeni gelecek yapıyı yükleyebilecekler mi?
Keşke bu işi hiç karıştırmasalardı. sürekli olarak ya sadece fast verselerdi ya da slow.
Belki kendileri de pişman oldular.

fnldstntn

Üye
Gelsin gelmesine de..
Merak ediyorum Slow mu gelecek , fast mı.. Sensetion fast gelir dedi.
Bu durumda geçenlerde gelen Slow yapıyı yükleyenler yeni gelecek yapıyı yükleyebilecekler mi?
Keşke bu işi hiç karıştırmasalardı. sürekli olarak ya sadece fast verselerdi ya da slow.
Belki kendileri de pişman oldular.
Yeni güncellemeler herzaman önce fasta gelir sonra yeteri kadar stabil oduğu anlaşılırsa aynı güncelleme slow sürümüne de gelir... Yani yeni çıkacak olan yapı önce fasta gelecek bir süre sonra yeteri kadar stabil ise slowa da verilecek... değilse slow bu yapıyı atlayacak...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, sfgnrl ve ceza87
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu yorgunluğumu ve yılgınlığımı bir nebze olsun hafifletecek olan, 8.yapı yayınlandı haberi bugün verilmeyecek mi şu forumda:)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şu yorgunluğumu ve yılgınlığımı bir nebze olsun hafifletecek olan, 8.yapı yayınlandı haberi bugün verilmeyecek mi şu forumda:)
Bu yazdıklarını okuyunca benim de üzerime rehavet çöktü. 8 nci yapı gelince beni de uyandırın.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Bay H

Bay H

Üye
Lumia 930 üzerinden çalışan 10240 numaralı yapı ile ilgili ilginç bir ayrıntı var. Şuanda kullandığımız sürüm ve 10240 numaralı öykünücüde ön yükleme ekranında hala "not for resale" ibaresi mevcut ancak Lumia 930 romunda bu ibare kaldırılmış durumda.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

skynet

Üye
sırf logoda olmamış

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 930 üzerinden çalışan 10240 numaralı yapı ile ilgili ilginç bir ayrıntı var. Şuanda kullandığımız sürüm ve 10240 numaralı öykünücüde ön yükleme ekranında hala "not for resale" ibaresi mevcut ancak Lumia 930 romunda bu ibare kaldırılmış durumda.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not For Resale'nin microsoft tarafından söylenmesi gereken mesajı ne anlama geliyor.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Not for resale olayının amacı sürümün test sürümü olduğunu belirtmek yani insiderler için olduğunu o yüzden tam sürümde yazı kalkacaktı zaten sırf logo olacaktı ama alternatif düşünülebilir sırf logo olmaması için

sonuç olarak final sürümü yaklaşıyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Eyyy 8 nci yapı ! gelirsen kapıyı 3 kere çal, gelmezsen senin yüzüne bir daha bakmayacağız ve 9 ncu yapıya hoş geldin diyeceğiz...

erhanercan

erhanercan

Üye
uğdate 2 deyim burayı takip ediyorum win 10 u yuklememek için zor tutuyorum kendimi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
pc tarafında müzik, resimler, video uygulamalarına güncelleme geldi muhtemel telefona da gelir diye tahmin ediyorum.

Üst Alt