Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
ben ne olduğunu bile bilmiyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye
ms 100€ farkla en eski lumia cihazları alıp yenisini verecekmiş w10la beraber
<:o)
:ehe

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Bay H

Bay H

Üye
10240 numaralı yapıya ait rom Lumia 640XL ve 930 için sızdırılmış

Lumia 930 : siteye giriş şifresi : 8axc

Lumia 640 : siteye giriş şifresi : uf52

Lumia 640XL : siteye giriş şifresi : fvji

Sitelere Türkiye üzerinden girilemiyor, VPN vs. kullanarak erişebilirsiniz. ROM'ları denemeniz tavsiye edilmez.

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bilgisayarlarla ilgili Windows 10 kurulumu yolunda gidiyor ise Bu cuma Windows 10 Mobile gelebilir.
Gelmemesi için tek düşündüğüm dezavantaj Sunucuların aşırı yoğunluğundan dolayı biraz geciktirmeyi düşünmeleri.

• Beğen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
10240 numaralı yapıya ait rom Lumia 640XL ve 930 için sızdırılmış

Lumia 930 : siteye giriş şifresi : 8axc

Lumia 640 : siteye giriş şifresi : uf52

Lumia 640XL : siteye giriş şifresi : fvji

Sitelere Türkiye üzerinden girilemiyor, VPN vs. kullanarak erişebilirsiniz. ROM'ları denemeniz tavsiye edilmez.
Ben girebiliyorum tcell hattım üzerinden. Sakıncası nedir acaba?

Murat Alper

Murat Alper

Üye

yeni yapıda böle bir şey gelcekmiş aslı varmı acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 930 için şifresiz rom dosyası. Kendine güvenen yüklesin :) sürüm no: 10.0.10240.16384

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar L 535 'e 7 nci yapıyı yükleyen var mı?
Belki Cuma'ya kadar 8 nci yapı gelmez diye yüklemek istiyorum.
İnanmayacaksınız ama win 10 Mobile yi kullandıktan sonra
8.1 ile idare etmek kısa bir süreliğine bile olsa gitmiyor.
Oldukça yavan ve basit geliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ON9 ve suyunsesi
Aybars1979

Aybars1979

Üye

yeni yapıda böle bir şey gelcekmiş aslı varmı acaba
işallah yoktur. ordan burdan araklama özellikler gelmesin istemezük. ms in android için olan kilit ekranı bile gelse baya iş görür 10 numara kilit ekranı yapmışlar androide. sırf gösteriş olsun diye işe yaramaz bir kilit ekranı ile geçiştirmesinler bir kaç yılı daha. kaç yıl oldu adam gibi bir kilit ekranımız olamadı daha.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bozkirdangelen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
aslında şu androidlerde olan ekstra güç tasarruf modu gelse süper olurda bataryalar için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi şu yukardaki resmin gerçeklik payı varmı acaba :hmmm
Emülatörde çekilmiş gibi duruyor. Ama kaynağı bilmeden yorum yapamam. Bu tür çalışmalar her şirkette olabilir. Muhtemelen Microsoft da Windows 10 Mobile için böyle bir özellik üzerinde çalışıyordur. Fakat önemli olan hatalar varsa ki mutlaka vardır güvenlik açığı oluşturmayacak düzeye getirilip son kullanıcıya sunulması.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
aslında şu androidlerde olan ekstra güç tasarruf modu gelse süper olurda bataryalar için
ekstra güç tasarruf modu cihazı bildiğim kadarı ile cihazı 3310 a döndürüyor. okadar para verip üstüne birde 3310 gibi kullanmak bana pek uymuyor. oda olsun tabiki olmasın değil illaki kullanmak ihtiyacı hissedilecektir ama dediğim gibi abidik gubidik özelliklerden önce gelmesi gereken çok fazla özellik var. örneğin. pcde arka plan resimler belirli süre zarflarında değişiyor ve resme göre tema renkleride değişiyor pek ala telefonada gelebilir. ayrıca kilit ekranına ihtiyacımız var. marketin görünümü ve kullanımı hala içler acısı gibi duruyor daha bir sürü sayılabilir.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi savaş çıkacak. :ehe
Windows 10 Mobile Yapı 10240 sürümünün sistem dosyalarında Linux Çekirdek dosyaları bulunmuş. Bu durum çeşitli söylentilere neden oldu bile. Bunlar arasında Android’in APK dosyalarının portlabmasının yanında qt ile yazılan uygulamaların da portlabmasının destek verileceği iddiaları öne çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, OnurYurdakul, ON9 ve 5 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şimdi savaş çıkacak. :ehe
Windows 10 Mobile Yapı 10240 sürümünün sistem dosyalarında Linux Çekirdek dosyaları bulunmuş. Bu durum çeşitli söylentilere neden oldu bile. Bunlar arasında Android’in APK dosyalarının portlabmasının yanında qt ile yazılan uygulamaların da portlabmasının destek verileceği iddiaları öne çıkıyor.
Bir wp kullanıcısı ve geliştiricisi daha ne isterki

sahanemir

sahanemir

Üye
Lumia 930 için şifresiz rom dosyası. Kendine güvenen yüklesin :) sürüm no: 10.0.10240.16384
bilgisayarım yok var da ekran almıyorum oyunlara dalmıyayım diye neyse nasıl yüklemem gerektiğini bilmiyorum denemek isterdim şahsen.

Üst Alt