efeler12
Üye
res at tanımıyor diyip görmesi lazım unknown fln dese de bas direk uefi mode fln diycek
Telefonu tanımıyor bende. Ne yaptıysam olmadı
res at tanımıyor diyip görmesi lazım unknown fln dese de bas direk uefi mode fln diycek
Aynı durumda idim az önce ncs ile geri dönebildim
ok öyle düzelince haber verebilirmisiniz.Teşeşkkür ederim ilginizden dolayı öncelikle. Ancak ben 2 yıldır bu işlerle içli dışlıyım bu sefer kurulum hatasından dolayı çökerttim telefonu. Ya tabiri caizse dana gözü gibi Nokia yazısına bile getiriyorum telefonu. Ancak program paket bulunamadı uyarısı veriyor. Wprt ile denedim aynı hatayı verdi. Sonra bilgilere bakınca cihazı tanınamayan bir cihaz olarak gördüğünü anladım. SAnırım deat flash atmak kesin çözüm. NCS indi kuruyorum şimdi. Elimce cyan romu var. Basayım onu bari
![]()
ustam özelden gönderdim. umarım işine yarar...Ya varsa link çok iyi olur. Olmadı elimde cyan var. Evde kurayım ofline modda. Benim pc 8.1 onda kurulu sürüm çalışıyordu. Eğer bulursanız deneyeyim tekrar :S
Deniyorum teşekkürler![]()
tamamdırok öyle düzelince haber verebilirmisiniz.

Teşekkürler. Hemen deniyorumustam özelden gönderdim. umarım işine yarar...

Abi ncs nasıl aktif oluyordu ? Özgür abinin yazıyı beceremedim. 8.1 pc ile bölge amerika ama dili yapamadımAynı durumda idim az önce ncs ile geri dönebildim
. Olmadı gitti. Programda files içindeki bölüm çıkmıyor :S
Bölge abd olması yeterli programı yönetici olarak çalıştırıyorsun
Abi sen hangi sürümü kullanıyorsun? Özgür abi 3.0.0 atmış en son. Şİmdi 4.3.2 de indiriyorum.Dil paketi de olsun hemen deneyeceğim. Bölge amerika ama işe yaramadıBölge abd olması yeterli programı yönetici olarak çalıştırıyorsun

5.4.119.432Abi sen hangi sürümü kullanıyorsun? Özgür abi 3.0.0 atmış en son. Şİmdi 4.3.2 de indiriyorum.Dil paketi de olsun hemen deneyeceğim. Bölge amerika ama işe yaramadı![]()
O klasör açma sorunu 6.yapıda da vardı aşağıda kalıyordu uygulamalar. Onun dışında evet bazı uygulamalar hala 8.1 ile uyumlu değil ben deStart Screen Clock uygulaması eksikliği çekiyorum mesela. Hepsine katılıyordum da en çok da şu Cortana'ya hadi artık diyorum. Cidden hadi artık...7. yapıya 6. yapıdan geçtim, sonra sıfırladım. Temiz bir kurulum yapmış oldum. Herşey çok güzel, güzel ekran görüntüleri paylaşıyoruz fakat 7. yapının eksikleri yok değil. Şöyle ki;
- Otg, kilit ekranı vs. bazı özellikler henüz eklenmiş değil.
- Bazı uygulamalar bazı arkadaşlarda yükleme hatası veriyor. Bu uygulama kullanılamaz şeklinde bir uyarı ile.
- Mağaza içindeki bir çok uygulamanın henüz w10m için güncel olmadıklarını bilmeliyiz. Örneğin RingtonMaker yada Mp3Tube uygulamalarının ikisi ile de bir mp3 ü zil sesi yapamadım. Diğer yüklü uygulamalarımdan bazılarında kasmalar, bazılarında atmalar mevcut.
- Ana ekran karolarında guruplama (klasörleme) sorunları mevcut. (Bazı arkadaşlarda).
- Bir klasör gurubunu açtığında ekrana ortalanmıyor. Eğer ekran altında ise aşağı doğru kayboluyor. Bu yüzden illa birde elimizle yukarı çekmek zorunda kalıyoruz.
- Kameranın fiziksel tuşu ile kamera açılmıyor. Acil çekim için ciddi zaman kaybı. (Lumialar için bunun reklamı bile vardı. Bakınız çok hızlı açıp çekebiliyorm vs. vs.).
- Fotoğraflar uygulamasında hala daha bir fotoğrafı incelerken kasmalar var. Finale gelmeden çok daha önce yağ gibi akmasını bekliyorum.
- Grove music henüz bir mix radio değil. Kişisel zevkime göre bir şarkı listesi indirmenin bedava yolunu bulamadım.
- CORTANA HALA TÜRKÇE DEĞİL. Benim en çok beklediğim özellik. Finalde bile göremeyeceğiz ya neyse artık.![]()
7. yapıya 6. yapıdan geçtim, sonra sıfırladım. Temiz bir kurulum yapmış oldum. Herşey çok güzel, güzel ekran görüntüleri paylaşıyoruz fakat 7. yapının eksikleri yok değil. Şöyle ki;
- Otg, kilit ekranı vs. bazı özellikler henüz eklenmiş değil.
- Bazı uygulamalar bazı arkadaşlarda yükleme hatası veriyor. Bu uygulama kullanılamaz şeklinde bir uyarı ile.
- Mağaza içindeki bir çok uygulamanın henüz w10m için güncel olmadıklarını bilmeliyiz. Örneğin RingtonMaker yada Mp3Tube uygulamalarının ikisi ile de bir mp3 ü zil sesi yapamadım. Diğer yüklü uygulamalarımdan bazılarında kasmalar, bazılarında atmalar mevcut.
- Ana ekran karolarında guruplama (klasörleme) sorunları mevcut. (Bazı arkadaşlarda).
- Bir klasör gurubunu açtığında ekrana ortalanmıyor. Eğer ekran altında ise aşağı doğru kayboluyor. Bu yüzden illa birde elimizle yukarı çekmek zorunda kalıyoruz.
- Kameranın fiziksel tuşu ile kamera açılmıyor. Acil çekim için ciddi zaman kaybı. (Lumialar için bunun reklamı bile vardı. Bakınız çok hızlı açıp çekebiliyorm vs. vs.).
- Fotoğraflar uygulamasında hala daha bir fotoğrafı incelerken kasmalar var. Finale gelmeden çok daha önce yağ gibi akmasını bekliyorum.
- Grove music henüz bir mix radio değil. Kişisel zevkime göre bir şarkı listesi indirmenin bedava yolunu bulamadım.
- CORTANA HALA TÜRKÇE DEĞİL. Benim en çok beklediğim özellik. Finalde bile göremeyeceğiz ya neyse artık.![]()
Abi ilginçtir paket tanımlanamadı hatası. Bana daha önce mavi ekran verdiğinde de aynısı olmuştu. Ama o zaman hard reset ile tuş kombinasyonundan yırtmıştım. Şimdi yemiyor onu. Sadece Nokia yazıyor ve reset atıyor durmadan. Ses kısmadan çekip bırakınca çarklar geri geliyor. Sonra yine hata veriyor. Saçma bir bug oldu
Şuan aynı hatadayımBir yol bulamadım. Lsrt wprt hak getire
ben wsrt ile geri döndüm düzeldi
------
windows 10 kullanıyorum

Çıkardım yine aynıwprt ile mevcut sürümü bulup yükle dedim telefon 8.1'e döndü
başımıza iş aldık ya.
Bu arada; çarklarda iken üzgün surat çıkıp tekrar başlamasının sebebi, sd kartın takılı olmasıdır (ben kartı çıkarttım sandım) ,,
güncelleme yaparken sd kartı çıkarmak tavsiye edilir.

garantisi varmıydı senin cihazınÇıkardım yine aynı![]()

evetgarantisi varmıydı senin cihazın![]()
. 520 idi ilki sonra 525 aldım ram için uygun bulup. Daha bir yılı dolmadı bile
Üzgün suratın sd kartla alakası yok bence öyle olsaydı bende olmazdı,benim telefonumda sd kart yok,o surat sanırım şarj durumundan dolayı kaynaklanıyor.wprt ile mevcut sürümü bulup yükle dedim telefon 8.1'e döndü
başımıza iş aldık ya.
Bu arada; çarklarda iken üzgün surat çıkıp tekrar başlamasının sebebi, sd kartın takılı olmasıdır (ben kartı çıkarttım sandım) ,,
güncelleme yaparken sd kartı çıkarmak tavsiye edilir.
umarım teleservistir. böyle fedakar servis görmedim. bana 1 defa cihaz 2 defa kasa değişimi yaptılarevet. 520 idi ilki sonra 525 aldım ram için uygun bulup. Daha bir yılı dolmadı bile
![]()
(kasa değişimleri müşteri memnuniyeti için )Çıkardım yine aynı![]()