BLasTeaR
Üye
Aynen. Bakmadan duramadım kiŞu an bir kez daha kontrol ettim hala aynı. Tamam artık uyanana kadar dokunmayacağım
![]()
hm
inşallah 
Aynen. Bakmadan duramadım kiŞu an bir kez daha kontrol ettim hala aynı. Tamam artık uyanana kadar dokunmayacağım
![]()
inşallah 
Ayarlar-Diğer eklenenler-Göz Atma EkranıGöz atma özeliğini göremedim sizde varmı
bazı cihazlarda evet değiştiremeyen de varmış ama en son ne oldu bilmiyorumDuvar kağıdı temiz ekran olarak gelmiş mi ben yanlış okudum
tam olarak sorunu anlamadım ancak şöyle bir şey mi telefon boyna kapanıp açılıyor hard format atmak istediğinde ise çarklar donuyor hata falan mı veriyorAbi open product diye seçenek komple gelmiyor![]()
Benim de var olan klasörlerim duruyor fakat yeni klasör oluşturamıyorum7. yapıda yaşadığım tek sorun klasörlemin olmaması onun dışında her şey iyi
her şekilde düzenleme yapıyor yani güzel bir şey yapsınşey dikkatimi çekti mesela mesaj yazıyoruz ya harf hatası yaptık imleç kelimenin sağındayken kelime tahmininden kelimeyi düzelte biliyorduk. Şimdi imleç yanlış yazılan yazının solunda olsa bile kelimeyi düzeltebiliyor.
Çarklarda res atıyor. Hata verip aynı ekranda üzgün surat çıkıyor. Sonra yeniden açılıyorpardon sizin tel sürekli restartmı yapıyor??

Sim kartı başka cihaza takarak pin kodunu iptal etYeni yapıyı şu anda kurdum. Bayağı uzun sürdü bu problem değil ama şu anda telefon açılıyor pin kodunu giriyorum yükleniyor yazısı geliyor ve dakikalarca beklesem de hiç bir şey olmuyor. Bir kaç kez yeniden başlattım reset attım düzelme yok. Arada kafasına göre geri bildirim ekranını açıyor sadece onun dışında erişebildiğim başka bir şey yok ne yapmalıyım ?
İlginç bir şekilde defalarca hepsini denedim ama indirirken hata veriyor paket indirilemiyor diye. Elimde yazılım olunca bende ncs ile basayım dedim. Herşey iyi güzel ama ncs de programing kısmı bir türlü aktif olmuyor. Basıyorum basıyorum tepki yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Niye açılmıyor ki o kısım?@emz WPRT, LSRT, LSU programları cihazınızı şuanda sadece ilk açılış esnasında titreşimden sonra görebilir. İlgili programların cihazınıza uygun yazılımı bulacağı kısım buradır.
Yukarıda bahsi geçen yazılımlarda "Cihazım Algılanmadı/Bulunamadı" kısmını seçiniz ve daha sonra cihaz bulma kısmında telefonunuzu yeniden başlatınız (soft reset veya pili çıkarıp-takıp cihaza tekrar güç vererek). Bu kısımda ilgili uygulamalar cihazınızı gördükten sonra yazılım indirmeye başlayacaktır ama aynı zamanda da cihazınız kapanıp açılma döngüsüne devam edecektir, kendi haline bırakın.
Cihazınıza ait yazılım indirildikten sonra telefonunuzu bulabilmesi için yine telefon açılma esnasındaki titreşimden sonra gelen kısım gereklidir. Burada cihazınızı bulup direk yüklemeye başlayacaktır.
Nokia Care Suite programı için Özgür abinin ilgili konusundaki paylaşmış olduğu sürüm tüm işleriniz için uygundur. Eğer diğer programlar cihazınıza ait rom dosyasını indirmede problem yaşıyorsa navifirm veya NCS ile ilgili rom dosyasını indirip programların ilgili klasörlerine atarak cihazınıza yine yükleme yapabilirsiniz.
ABi son sürümü buldum driver paketi ile kurdum. AÇılıyor herşey tamam. Ama kayıp olan bişey var. Programming kısmına dokunulmuyorSenin kullandığın sürüm güncel değil sanırım.cihazının kodu open product da çıkmıyorsa daha güncel sürümü bulup yüklemelisin bunu bende yaşamıştım.

@SensationSon çare yarın veririm@emz Sen en iyisi ver servise.ısınıyor batarya çabuk bitiyor falan da de.abart birazcık.belki bataryayı falan da değiştirirler![]()
Ama ncs ile olacaktırda sanırım ben beceremiyorum. Görseller falan silinmiş. Yapabilecek birisi varsa teamviewer açayım bağlansın birisi baksın olmazsa. Vardır bir yolu. Becerebilseydim iyiydi 
Ya bölge Amerika. Dil Türkçe şuan. TArihte öyle. Ama ondan mıdır? Windows 7 ile deniyorum şuan. programming kısmına tıklanmıyor ve test kısmı iptal. Hiç tıklanmıyor1020 kullanıyorum.elimde hazır cyan fw var.symbiandan alışkınım bu tür sorunlara.telefon ne zaman çökse yada 8.1'e dönmek istersem NSU yetiyor bana. Kolay ve basit. Tavsiye edilir

Yapıyorum şimdi 

bölgeyi abd yapİlginç bir şekilde defalarca hepsini denedim ama indirirken hata veriyor paket indirilemiyor diye. Elimde yazılım olunca bende ncs ile basayım dedim. Herşey iyi güzel ama ncs de programing kısmı bir türlü aktif olmuyor. Basıyorum basıyorum tepki yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Niye açılmıyor ki o kısım?
ABi son sürümü buldum driver paketi ile kurdum. AÇılıyor herşey tamam. Ama kayıp olan bişey var. Programming kısmına dokunulmuyor@Sensation
ke
Bundan da kurtulduk. Ama win 10 s geçerken yaşadığım sorunları benden başkaları da yaşıyor. Umarım en kısa sürede düzeltirler