Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
GEnçler, bende kurdum bugün ama pil simgesi kayıp resmen. Büyüteç ile görür oldum. Lumia 525 ve başlat dil bölgeye bakmaksızın sürdürülüyor diyor. En son dayanamadım sıfırlamaya aldım çarklarda kaldı hala az ilerledi. Çıldırdım herşey çalışıyor arayüz yok. Yüklemesi tam 2,,5 saat sürdü zaten. Acaba ne kadar sürede sıfırlayacak. Başka ne sorunlar doğabilir? Çözümü var mıydı bunların? Birde sd kartı falan çıkardım yine aynıydı. İnşallah düzelir :S

trepcan

trepcan

Üye
Arkadaşlar bazı uygulamalar yüklenmiyor. Örneğin MixRadio, yada Here City Lens. Yüklemeye çalıştığımda mağazada "bu uygulama artık kullanılamaz" gibi bir uyarı veriyor. Sizlerde bu iki uygulama çalışıyor mu?
Mix radio 8.1 üzerinden geçiğim için sorunsuz çalışıyor fakat aynı durumu "Arabalar:Şimşek Hızı" oyununu yüklemek istediğimde yaşadım. Markette oyun bulunamıyor market üzerinden mail alıp yüklediğimde artık indirilemez tarzı mesaj aldım bende.

emz

emz

Üye
TElefonun sağ üstü çılgınlar gibi alev aldı. Patlayacak diye korkuyorum :D

lamia925

lamia925

Üye
Arkadaşlar benim kişileri ekrana sabitledim fkat yuvarlaklarda kişi resimleri yok siz de var mı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
yeni markette lumia stroyteller yokmu bulamadım bir türlü en çok kullandığım uygulamaydı benim.

emz

emz

Üye
ya millet sıfırlamada tel çöktü. çarklarda kalıyor durmadan siyah ekranda üzgün surat çıkıyor. İllahlah ettim geçtiğime geçeceğime. Yok mu bir çözüm?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya millet sıfırlamada tel çöktü. çarklarda kalıyor durmadan siyah ekranda üzgün surat çıkıyor. İllahlah ettim geçtiğime geçeceğime. Yok mu bir çözüm?
PC

emz

emz

Üye
abi saçma salak karma değer hatası verdi. Gelde çıldırma :S @Sensation

eRdaL.

eRdaL.

Üye

Aynı sorunu bende yaşadım 8.1 e dönerek açabildim cihazı bende tövbe ettim bida resmi olmayan güncelleme kurmayacagım geçen hafta sonunu arkadaşın 1320 ile geçirdim bu hafta sonu 630 kaldı elimde

emz

emz

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım 8.1 e dönerek açabildim cihazı bende tövbe ettim bida resmi olmayan güncelleme kurmayacagım geçen hafta sonunu arkadaşın 1320 ile geçirdim bu hafta sonu 630 kaldı elimde
Dönebilsem saniye durmayacağım zaten. Ya valla resmi çıkana kadar elimi sürmem daha da:(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
7. yapıya 6. yapıdan geçtim, sonra sıfırladım. Temiz bir kurulum yapmış oldum. Herşey çok güzel, güzel ekran görüntüleri paylaşıyoruz fakat 7. yapının eksikleri yok değil. Şöyle ki;
- Otg, kilit ekranı vs. bazı özellikler henüz eklenmiş değil.
- Bazı uygulamalar bazı arkadaşlarda yükleme hatası veriyor. Bu uygulama kullanılamaz şeklinde bir uyarı ile.
- Mağaza içindeki bir çok uygulamanın henüz w10m için güncel olmadıklarını bilmeliyiz. Örneğin RingtonMaker yada Mp3Tube uygulamalarının ikisi ile de bir mp3 ü zil sesi yapamadım. Diğer yüklü uygulamalarımdan bazılarında kasmalar, bazılarında atmalar mevcut.
- Ana ekran karolarında guruplama (klasörleme) sorunları mevcut. (Bazı arkadaşlarda).
- Bir klasör gurubunu açtığında ekrana ortalanmıyor. Eğer ekran altında ise aşağı doğru kayboluyor. Bu yüzden illa birde elimizle yukarı çekmek zorunda kalıyoruz.
- Kameranın fiziksel tuşu ile kamera açılmıyor. Acil çekim için ciddi zaman kaybı. (Lumialar için bunun reklamı bile vardı. Bakınız çok hızlı açıp çekebiliyorm vs. vs.).
- Fotoğraflar uygulamasında hala daha bir fotoğrafı incelerken kasmalar var. Finale gelmeden çok daha önce yağ gibi akmasını bekliyorum.
- Grove music henüz bir mix radio değil. Kişisel zevkime göre bir şarkı listesi indirmenin bedava yolunu bulamadım.
- CORTANA HALA TÜRKÇE DEĞİL. Benim en çok beklediğim özellik. Finalde bile göremeyeceğiz ya neyse artık. :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
emz

emz

Üye
@papakudioflu @Sensation Ya sayın yöneticilerim. Sayfalar çok karışık. Şu karma değer için bir çözüm bulunmuştu. Bir fikriniz var mı neydi o? Kayıt defteri falan ayarlarından yapılıyordu. Nasıl yaparım ben bunu? Telefon titreye titreye açılıp kapanıyor çarklarda. Kafayı yedirtiyor. Öyle bakışıyoruz. Yok mu bir çözüm?
Onun çözümü var. Kodu yazın bulalım
Yazıyorum hemen :oke:
0x80072ee7
bu seferde bu geldi
bilgisayar güncel değilken karma değer veriyor diye okumuştum. Şuan kuruluyor bir iki bişey. Şİmdide bu hatayı verdi :S

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu @Sensation Ya sayın yöneticilerim. Sayfalar çok karışık. Şu karma değer için bir çözüm bulunmuştu. Bir fikriniz var mı neydi o? Kayıt defteri falan ayarlarından yapılıyordu. Nasıl yaparım ben bunu? Telefon titreye titreye açılıp kapanıyor çarklarda. Kafayı yedirtiyor. Öyle bakışıyoruz. Yok mu bir çözüm?

Yazıyorum hemen :oke:
0x80072ee7
bu seferde bu geldi
bilgisayar güncel değilken karma değer veriyor diye okumuştum. Şuan kuruluyor bir iki bişey. Şİmdide bu hatayı verdi :S
İşletim sistemi nedir PCnin? Windows 7-8.1?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
7. yapıya 6. yapıdan geçtim, sonra sıfırladım. Temiz bir kurulum yapmış oldum. Herşey çok güzel, güzel ekran görüntüleri paylaşıyoruz fakat 7. yapının eksikleri yok değil. Şöyle ki;
- Otg, kilit ekranı vs. bazı özellikler henüz eklenmiş değil.
- Bazı uygulamalar bazı arkadaşlarda yükleme hatası veriyor. Bu uygulama kullanılamaz şeklinde bir uyarı ile.
- Mağaza içindeki bir çok uygulamanın henüz w10m için güncel olmadıklarını bilmeliyiz. Örneğin RingtonMaker yada Mp3Tube uygulamalarının ikisi ile de bir mp3 ü zil sesi yapamadım. Diğer yüklü uygulamalarımdan bazılarında kasmalar, bazılarında atmalar mevcut.
- Ana ekran karolarında guruplama (klasörleme) sorunları mevcut. (Bazı arkadaşlarda).
- Bir klasör gurubunu açtığında ekrana ortalanmıyor. Eğer ekran altında ise aşağı doğru kayboluyor. Bu yüzden illa birde elimizle yukarı çekmek zorunda kalıyoruz.
- Kameranın fiziksel tuşu ile kamera açılmıyor. Acil çekim için ciddi zaman kaybı. (Lumialar için bunun reklamı bile vardı. Bakınız çok hızlı açıp çekebiliyorm vs. vs.).
- Fotoğraflar uygulamasında hala daha bir fotoğrafı incelerken kasmalar var. Finale gelmeden çok daha önce yağ gibi akmasını bekliyorum.
- Grove music henüz bir mix radio değil. Kişisel zevkime göre bir şarkı listesi indirmenin bedava yolunu bulamadım.
- CORTANA HALA TÜRKÇE DEĞİL. Benim en çok beklediğim özellik. Finalde bile göremeyeceğiz ya neyse artık. :)

grove music nasıl bir mix radio olabilir formatları farklı değilmi. bedava şarkı indirmek istriyorsanız bunu grove music yada mix radio yolu ile yapabileceğiniz hiç sanmıyorum bunlardan biri ms in diğeri nokia nın koca koca firmalar bedavaya müzik indirmenize izin veripte telif hakları yüzünden davalık olmayı göze alamazla beklentiniz boşuna hiçbir zaman olmayacaktır. ayrıca cortana zaten 2016 yılından önce gelmeyeciğini basbas bağırıyorlarken bırakın 7. yapıda olmamasını final sürümünde bile türkçe olmayacak onuda boşuna beklemeyin bence. diğerleri tespitleriniz için için haklısınız.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla internet var diye arkadaştayım. Windows 7 professional var.
Başka PC deneyin Windows 8.1 olan bu hatayı duymadım nette araştırma yapın. WPRT, LSRT ve Nokia Software Updater For Retail'i tek tek deneyin.

emz

emz

Üye
evde 8.1 var. olmazsa öyle yapayım. Teşekkürler @Sensation

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
evde 8.1 var. olmazsa öyle yapayım. Teşekkürler @Sensation
ben aynı hatayı aldığımda Nokia Lumia software updater for retail kullanmıştım. İnternette genelde eski sürümü var yenisini bulursanız onunla deneyin. Çözüm bulamazsanız uygulamayı Upload ederim.

Üst Alt