Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
ama iyi ya en azında çileden çıkarmıyor ve biraz daha stabil. diğer sürümlere nazaran günlük kullanım için gerçekten uygun

su gibi emiyor bu ya. yine senin iyi 1520 biz ne yapalım 2000mah bataryayla :D
Bu bataryaya rağmen hızlı gidiyor bugün şarjın nasıl tükendiğini bile anlayamadım yani. İnşallah rayına oturur da bu şekilde kullanırız yani hiç geri dönmek istemiyorum
ama iyi ya en azında çileden çıkarmıyor ve biraz daha stabil. diğer sürümlere nazaran günlük kullanım için gerçekten uygun

su gibi emiyor bu ya. yine senin iyi 1520 biz ne yapalım 2000mah bataryayla :D
Bu bataryaya rağmen hızlı gidiyor bugün şarjın nasıl tükendiğini bile anlayamadım yani. İnşallah rayına oturur da bu şekilde kullanırız yani hiç geri dönmek istemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yeni tarayıcıda sayfalar arası geçiş kaydırarak olmayacak mı yani ileri geri

atakanakata

atakanakata

Üye
edge ile çoğu site düzgün çalışmıyor. facebook mesela hiç açılmıyor bile.
ayrıca bazı uygulamalar da açılmıyor. örneğin swarm, tapatalk.
Xbox music aboneliğim var fakat şuanki müzik uygulaması ile sınırsız müzik özelliği çalışmıyor.
arama geçmişini bulamadım. telefon uygulamasını açtığınızda sadece tuş takımı çıkıyor.
gdr2 ile gelen klasörleme özelliği sıkıntılı çalışıyor. az da olsa sorun yaratabilir.
1020 kullanıyorum ve kamera uygulaması baya berbat. fotoğraf çekmekten soğudum ama sabredicez artık.
fotoğraflar uygulaması sıkıntılı hala. çektiğiniz fotoğraflar bazen uygulamada görünmüyor daha sonra kendiliğinden çıkıyor.
çekilen fotoğrafları whatsapp içerisinden başka birine yollayamıyorsun. film rulosundaki yeni çekilen fotoları whatsapp görmüyor.

2 gün oldu 6. yapıyı kuralı. günlük kullanımda sorun yaratacak şeylerden aklıma gelenleri yazdım. gördükçe yazmaya devam ederim.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Dayanamadım indirmeye başladım sonunda.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Xbox music aboneliğim var fakat şuanki müzik uygulaması ile sınırsız müzik özelliği çalışmıyor.
arama geçmişini bulamadım. telefon uygulamasını açtığınızda sadece tuş takımı çıkıyor.
gdr2 ile gelen klasörleme özelliği sıkıntılı çalışıyor. az da olsa sorun yaratabilir.
1020 kullanıyorum ve kamera uygulaması baya berbat. fotoğraf çekmekten soğudum ama sabredicez artık.
fotoğraflar uygulaması sıkıntılı hala. çektiğiniz fotoğraflar bazen uygulamada görünmüyor daha sonra kendiliğinden çıkıyor.
çekilen fotoğrafları whatsapp içerisinden başka birine yollayamıyorsun. film rulosundaki yeni çekilen fotoları whatsapp görmüyor.

2 gün oldu 6. yapıyı kuralı. günlük kullanımda sorun yaratacak şeylerden aklıma gelenleri yazdım. gördükçe yazmaya devam ederim.
Uygulamalar kısmında "Telefon"a bakacaksınız arama geçmişi için.

• Beğen
Tepkiler: atakanakata
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

yeni kurduk ya biraz otursun belki düzelir. başka umudumuz

swarmı silip tekrar yüklemeyi dene. inmezse hata verirse mağaza bölgeyi abd yap tekrar dene oluyor. arama geçmişi içinse menüden telefon uygulamasını başlangıç ekranına sabitle onu kullan var olanda görünmüyor.

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Güncelleme indirildi ancak açılamadı hatasını nasıl çözüyoruz? Vay arkadaş ne güncellemeymiş

Aybars1979

Aybars1979

Üye
1520 de hakikaten bukadar seri ve akıcımı çalışıyor?
Güncelleme indirildi ancak açılamadı hatasını nasıl çözüyoruz? Vay arkadaş ne güncellemeymiş
yeterli hafıza boşluğu olduğundan emin olun (siz 3 gündür uğraşıyorsunuz daha hiç indiremedinizmi yoksa sıfırladınızda yenidenmi kurmaya çalışıyorsunuz?)
bende mesah yazarken bazen hafrleri algılamıyor örneğin bugün k harfine basıyorum sağdakini alıyor soldakini alıyor ama k yı algılatıncaya kadar baya uğraştırdı beni. çok gıcık ediyor insanı.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

yeterli hafıza boşluğu olduğundan emin olun (siz 3 gündür uğraşıyorsunuz daha hiç indiremedinizmi yoksa sıfırladınızda yenidenmi kurmaya çalışıyorsunuz?)
İlk iki gün %0da kaldı. Cihazı sıfırladım şimdi yeniden güncellemeyi indirdiğimde bu hatayı veriyor

braayn

braayn

Üye

bende mesah yazarken bazen hafrleri algılamıyor örneğin bugün k harfine basıyorum sağdakini alıyor soldakini alıyor ama k yı algılatıncaya kadar baya uğraştırdı beni. çok gıcık ediyor insanı.
Evet 1520 oldukça akıcı gözüküyor.Win 10 M yüklü olan arkadaşlara şunu sorayım her açtığın uygulamadan çıktığında yinede arka plana uygulamayı çalışır durumda atıyor mu ?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Fast configuration update indiremiyorum bir türlü çözümü var mı?

Aybars1979

Aybars1979

Üye

Evet 1520 oldukça akıcı gözüküyor.Win 10 M yüklü olan arkadaşlara şunu sorayım her açtığın uygulamadan çıktığında yinede arka plana uygulamayı çalışır durumda atıyor mu ?
evet arka planda çalışıyor görünüyorlar bana androidi hatırlatıyor bu durum. aslında pek çok şey androide benzemeye başladı, uygulama açılışlarındaki ekran animasyonuda sanırım ios a benziyor.
İlk iki gün %0da kaldı. Cihazı sıfırladım şimdi yeniden güncellemeyi indirdiğimde bu hatayı veriyor
hafızada yeterli boşluk olduğundan emin olun bende benzer hata verdiğinide baya boşaltım hafızayı kurmuştum.

braayn

braayn

Üye
evet arka planda çalışıyor görünüyorlar bana androidi hatırlatıyor bu durum. aslında pek çok şey androide benzemeye başladı, uygulama açılışlarındaki ekran animasyonuda sanırım ios a benziyor.

hafızada yeterli boşluk olduğundan emin olun bende benzer hata verdiğinide baya boşaltım hafızayı kurmuştum.
aynen iosu andırıyor ama bizim cihazlara daha çok yakışıyor.Bir uygulamayı açtım kullandım ve kapattıysam arkada çalışmaması lazım.Uygulamadan home tuşu ile çıktıysak ozama normal olarak arkada çalışmasında sorun yok ama ben zaten uygulamadan çıkmışım bir daha neden arka planda kapatayım çok saçma

Invoke

Invoke

Üye
Home tuşundan başka nasıl çıkıyorsunuz ki uygulamadan?

Invoke

Invoke

Üye
geri tuşuna basa basa yada direk uzun geri tuşuna basıp aşağı doğru uygulamayı kaydırarak

Geri tuşu ile çıkmak ile home ile çıkmanın hiçbir farkı olmaması gayet normal bence. Uygulamayı kapatsa bu sefer arkaplanda uygulamayı hiç tutmuyor diye daha fazla yakınılırdı bence.
Neyse... Herhangi bir sıfırlamadan yapmadan W10'u yükledim. Aynı ayarlarım, uygulamalarım hep duruyordu. 8.1'den farksız, hatta daha kötü performans aldım. En ufak uygulamada bile saniyecelerde bekliyorum "yükleniyor..." yazısını. Size sorum; siz sıfırlayıp mı güncelliyorsunuz?

trepcan

trepcan

Üye
Ekran kilidi şifresi koymaya korkuyorum açılmaz diye deneyen varmı :ehe
Birde bu müziği kaçıncıya güncelleyip yükledim bilmiyorum ama hala açılmıyor.
Bir sefer yaptı resetleyince düzeldi. Fakat sadece şuanda büyük harf küçük harf ve sayı kombinasyonlu olarak çalışıyor. eski usül sadece rakamlı olan yok ne hikmetse.

Invoke

Invoke

Üye
Yine 8.1 gibi değil tabiki ama sıfırlamanın kesinlikle faydasını gördüm.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
niçin? hangi uygulama mesela?[/QUOTE' Alıntı:
lock screen için mesela, ekran her bi köşesine birer tane koyardım elimin altında olurdu ekranı kapatmak için :)

Üst Alt