oha evet geliyor10149'u kullanan arkadaşlardan bi ricam var deneyebilirseniz.microsoft edge ile youtubedan bi video açın.sonra video oynatılırken home(Windows) tuşu ile çıkın.hala ses geliyo mu.yani arka planda video oynatıyor mu tubecast gibi
işkence bitti
eskiden youtube açık kalırdı cebe koyardık bin defa çıkardı videodan sağa sola basardı tuşlar
bu arada çıktıktan sonra tuşları falan kitleyince de devam ediyor çalmaya.vay arkadaş kıskandım fazla akıcıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 1020 de ön kamerada yüz tanıma özeliği gelmiş Bilginize diğer telefonlara gelmişmi
920 de sıkıntı yok çekiyorVideo kaydı yapabilen varmı 1520 video çekmek isterken kamera hatası veriyor ve kamera hiç açılmıyor restart yapana kadar
Aynı şeyi sistem güncellemeleri içinde yapmalılar sonuçta herkesin wifisi yok. Bu arada sonunda bende yükledimSon yapı ile mağazada boyut sınırı olmadan kendi mobil internetimizle indirme yapabiliyoruz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
yapı çok stabil. Şuanlık sıkıntım yeni mağazada uygulamalar güncellenmiyorhangi uygulamalar güncellenmiyor ekran görüntüsü atabilirmisiniz.Aynı şeyi sistem güncellemeleri içinde yapmalılar sonuçta herkesin wifisi yok. Bu arada sonunda bende yükledimyapı çok stabil. Şuanlık sıkıntım yeni mağazada uygulamalar güncellenmiyor
Geliştirici seçeneklerden dışardan uygulama yüklemek istiyorum ama dowmload için uygun site bulamadım xap mıydı uzantıları uygulamaların ..deneyen var mı.??
İe ve arama filtresi güncellenmiyorhangi uygulamalar güncellenmiyor ekran görüntüsü atabilirmisiniz.