Aytaç-01
Üye
o zaman lsrt ye düşmedi? hep lsrt ile yapıyorum wprt nedense bir türlü görmüyor telefonuEvet her şeyiniz sıfırlanacak ona göre onay verin.
WPRT ile yaptım direkt Update 2 kurulunca şaşırdım hatta.
o zaman lsrt ye düşmedi? hep lsrt ile yapıyorum wprt nedense bir türlü görmüyor telefonuEvet her şeyiniz sıfırlanacak ona göre onay verin.
WPRT ile yaptım direkt Update 2 kurulunca şaşırdım hatta.
O kadar bilemiyorum ama öyle oldu sonuçta. Benim de algılamadı, telefonum algılanmadı seçtim oldu.o zaman lsrt ye düşmedi? hep lsrt ile yapıyorum wprt nedense bir türlü görmüyor telefonu
o zaman lsrt ye düşmedi? hep lsrt ile yapıyorum wprt nedense bir türlü görmüyor telefonu
peki direkt cyandan insider ile 10a geçiş mümkün mü?O kadar bilemiyorum ama öyle oldu sonuçta. Benim de algılamadı, telefonum algılanmadı seçtim oldu.
Şöyle bir bilgi var: Windows Phone 8.1'in yüklü olması ve sürüm numarasının 8.10.14219.341 veya öncesi olması koşulu.peki direkt cyandan insider ile 10a geçiş mümkün mü?
eyvallaaaahŞöyle bir bilgi var.: Windows Phone 8.1'in yüklü olması ve sürüm numarasının 8.10.14219.341 veya öncesi olması koşulu.

Mağaza güncellemelerini tam olarak yapıp da geçin.eyvallaaaah
şimdi denim bitmek üzere sonra da 10. umarım bu son olur cidden her seferinde neredeyse tüm günümü yiyor...
Outlook Posta ve Outlook TakvimArkadaşlar, eposta'larım kaybolmuş, nereden tanımlıyoruz acaba ?
yaptım yaptımMağaza güncellemelerini tam olarak yapıp da geçin.
Outlook Posta ve Outlook Takvim
lsrt ile geri dönüp tekrar güncellemek daha sıkıntıŞu güncelleme olayı çok sıkıntı

Mağaza güncellemelerini tam olarak yapıp da geçin.
Outlook Posta ve Outlook Takvim
Dediğin doğru ancak hâlâ daha hızlı şekilde şarjı gitmeye devam ediyor ve telefon ısınıyor sürekli.@Sensation abi sen ingilizce olarak falan mı kurdun ya ? Bende baloncuk falan hiç biri yoktu öyle sap kişiler uygulamasıydı
İlk ana özel o. İlk kurunca böyle olması normal arka planda bir çok işlem yapıyor
Tüm uygulamalar kısmından Telefon seçeceksiniz.Arkadaşlar 2 sorum olcak daha önceki sayfalarda belki iletilmiştir ama , bu telefon kişi arama bölümünde eskiden klvye sık aramlar fln vardı şimdi göremedim ? multitask geldimi bu sürümlerle ? teşekkürler
Birde jungle heat oynuyordum , win10 a geçtim eski hseabım gitmiş nasıl alabilriz geri![]()
YokTeşekkürler, bu arada SMS sorunu var mı ki ? Birkaç SMS gönderdim gelmedi de ...