duruyorGdr2 de aram&sms engelleme duruyormu?
insiderde fast işaretledim, sonra işlemlere devam ettim güncelleme buldu kurdum.Direk Gdr2 kurdu 2. güncellemeyi yapmadım çünkü windows phone 10 olacakHocam slow ile mi yüklediniz ?

Yani bu gelen sistem BETA BİLE DEĞİL. Microsoft'u savunma niyetim yok. Bu güncellemeyi yüklemek zorunda değilsiniz olayını geçtim aslında yüklememelisiniz. Adamlar yine de gönlünüz olsun diye tam olmayan işletim sistemini indirmeye açtılar. Tam olmayan diyorum bakın beta değil, heceliyorum: Tam Ol-Ma-Yan. Bu gelen güncellenme prview for developers değil.Arkadaşlar 12 Şubatta dağıtılan ve bugün dağıtılacak olan güncellemenin "TEKNİK" ön izleme olduğunu unutmayın. Bugün dağıtılacak sistemde direk olarak tamamlanmamış
bir OS olacak, Developer Preview gibi beta olan; tamamlanmış ama son rötuşları yapılmamış bir sistem değil. Yüklerken bunları unutmayın ve her şeye hazırlıklı olun. Mümkünse ana telefonunuza yapmayın, ikinci bir telefonunuz varsa ona yapın.
Bu hatırlatma önemliydi, uyarayım dedim.
adamlar resmi kanallardan defalarca uyarılar yaptılar tehlikeli dediler ona rağmen yukledik, bu bir güncelleme sayılmaz o yüzden kıyas ta yapılmaz bana göre.Anlaşılan wp 10 Tp kuranların yine bir çoğu şuan benim rahat rahat kullandığım 8.1 Denime geri dönecek.Ms'tun dun akşam yapmak isteyip de yapamadığı ve eline yüzüne bulaştırdığı 2.Güncelleme meydan muharebesi facia ile sonuçlandı.Bir çok Lumia cihazı hayata gözlerini yumarken bir bölümü ise yaralı çıktı.Bu GEZEGENDE hepimiz yaşıyoruz ve diğer platformlarında güncelleme meydan muharebesini gördük hiç biri bu kadar vahim değildi.Birde şu var tabi yılların MS'tu yazılım DEVİ sandığımız ama aslında olmayan dev.
Arz ederim.
( Hayallerinizi ve inancınızı yitirmeyin .Her şeyin başı sabırla gelir.YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ WP 10 FİNAL SÜRÜMÜ )
![]()
hocam bu başlıkta ali kemal abinin paylaşması gibiAyarlar menüsü yine yarı ingilizce mi ?
bunu yüklemeyi yaptıktan sonramı söylüyorlar.PIN sorunu bazı kişilerde varmış. O yüzden yükleme yapmadan önce PIN kodunu kaldırın.

Hocam ben w10'da kini sormuştumhocam bu başlıkta ali kemal abinin paylaşması gibi
Haber - WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler | Sayfa 31 - MaxiCep

Peki Windows 10 kurduktan sonra arama&sms engelleme duruyormu yani kullanabiliyormuyuz
Ben daha gdr2 yada windows10 kurmadım windows insidere girince windows10 kuruluyor gd2 yi nsl kurcaz??? Acil yardım