Şu anda yükleniyorlumia 930 gdr2 yükleyen varmı?
müdür sim kart kodu girince telefon öylece kalıyor açılmıyor böyle sıkıntı olan başka var mı yada çözümü nedirŞu anda yükleniyor
Ayarlardan sim kart güvenliğini kapatmayı deneyin. Olmazsa başka bir cihaza sim kartı takıp sim pinini kaldırıp öyle kullanın.müdür sim kart kodu girince telefon öylece kalıyor açılmıyor böyle sıkıntı olan başka var mı yada çözümü nedir
orada da aynı sim kodu istiyor yine donuyor başka telde deneyeyim bakalım düzelecek miLumia 930 da bahaneyle GDR2 almış oldu. Ama Insider'dan fast seçip reboot ettikten sonra telefon güncel görünüyor.
Ayarlardan sim kart güvenliğini kapatmayı deneyin. Olmazsa başka bir cihaza sim kartı takıp sim pinini kaldırıp öyle kullanın.
orada da aynı sim kodu istiyor yine donuyor başka telde deneyeyim bakalım düzelecek miLumia 930 da bahaneyle GDR2 almış oldu. Ama Insider'dan fast seçip reboot ettikten sonra telefon güncel görünüyor.
Ayarlardan sim kart güvenliğini kapatmayı deneyin. Olmazsa başka bir cihaza sim kartı takıp sim pinini kaldırıp öyle kullanın.
Ben gece 23:40'da veda ettim yattım. Artık yavaştan okurum tüm gün. Birisi özet geçerse çok makbule geçer 
iyi kötü yanlarını test ettikten sonra yazarmısınız?Şu anda yükleniyor
Windows Phone 8.1 GDR2 ile ilgili soru ve cevaplara ilgili konudan devam edelim.iyi kötü yanlarını test ettikten sonra yazarmısınız?
şu anda tavsiye etmem akşam geri dönüş yaparım 3g kapatılamıyor mobil veri kapatılamıyor.Alarm ayarlanamıyor bunları hallederlerse tekrar yükleyebilirimYüklemeye değer mi tavsiye eder misiniz ?
Hocam peki gdr2 de sorun var mı ?şu anda tavsiye etmem akşam geri dönüş yaparım 3g kapatılamıyor mobil veri kapatılamıyor.Alarm ayarlanamıyor bunları hallederlerse tekrar yükleyebilirim
Gdr2 de sorun göremedim ama orada kalmıyor.Bir süre sonra windows 10 tp yi indirip kurulum için soruyor.Hocam peki gdr2 de sorun var mı ?