Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Beyler gece gdr2 de kalmıştı uğraşmayı bıraktım şimdi denedim w10 indiriyor (925) :)

destansal

destansal

Üye
lumia 930 gdr2 yükleyen varmı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 930 da bahaneyle GDR2 almış oldu. Ama Insider'dan fast seçip reboot ettikten sonra telefon güncel görünüyor.
müdür sim kart kodu girince telefon öylece kalıyor açılmıyor böyle sıkıntı olan başka var mı yada çözümü nedir
Ayarlardan sim kart güvenliğini kapatmayı deneyin. Olmazsa başka bir cihaza sim kartı takıp sim pinini kaldırıp öyle kullanın.

m542tf

m542tf

Üye
Lumia 930 da bahaneyle GDR2 almış oldu. Ama Insider'dan fast seçip reboot ettikten sonra telefon güncel görünüyor.

Ayarlardan sim kart güvenliğini kapatmayı deneyin. Olmazsa başka bir cihaza sim kartı takıp sim pinini kaldırıp öyle kullanın.
orada da aynı sim kodu istiyor yine donuyor başka telde deneyeyim bakalım düzelecek mi

orada da aynı sim kodu istiyor yine donuyor başka telde deneyeyim bakalım düzelecek mi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yeni hata: İnternetten bir resmin üzerine basılı tutup, o resmi telefona yüklemeye çalışınca sayfa kapanıyor ama resmi yüklemiyor. Yani resim galeriye gelmiyor. Yani, internetten resim indiremiyorsun :P (1520)

emz

emz

Üye
Ya millet ne yaptınız yuh ama ya. Yahu sayfaya dikkat etmedim bakıyorum ben 225'de takılıyorum sonra bir sonrakine basıyorum yine üç sayfa çıkıyor önde dedim niye bitmiyor sonra bir baktım 244 son sayfa. Yavaş ya. Oku oku bitmiyor :ehe Ben gece 23:40'da veda ettim yattım. Artık yavaştan okurum tüm gün. Birisi özet geçerse çok makbule geçer :D

skynet

Üye
Yüklemeye değer mi tavsiye eder misiniz ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Allah mobil veri güncellemeyi denetliyor ya :heyo: :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Üye
İndirmiyor ya :cry: :agla2:

bj_kmurat

Üye
%4'te kaldı indirme ama wifi işaretinin üzerinde ok var sanırım indiriyor ama güncel olarak göstermiyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Yüklemeye değer mi tavsiye eder misiniz ?
şu anda tavsiye etmem akşam geri dönüş yaparım 3g kapatılamıyor mobil veri kapatılamıyor.Alarm ayarlanamıyor bunları hallederlerse tekrar yükleyebilirim

• Beğen
Tepkiler: skynet
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
yaw arkadaş benim telefon uçak modunda kaldı çıkmıyor Bi turlu oin kodunu kaldırmama rağmen var mı cozum

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
gece tam 2 saat uğraştım sonunda 02:50'de güncelleme bitti pin kodunu girdim ve mutlu son telefon kilitlendi öylece kaldı kilit ve ses kısma tuşlarıyla baştan açtım o saatten beri bir daha sim kartı görmüyor telefon defalarca kartı çıkarttım taktım her şeyi denedim sanki hiç sim kart yokmuş gibi normal açılıyor tel hafıza kartındaki hiç bir uygulama kullanılamıyor..Başlangıç ekranında telefon simgesine tıklıyorum tam arama ekranı gelecek tekrar başa atıyor mesajlara giriyorum kilitlenip kalıyor telefon kullanılmıyor yani kısacası gece 3'den beri ne yapmalıyım?

skynet

Üye
şu anda tavsiye etmem akşam geri dönüş yaparım 3g kapatılamıyor mobil veri kapatılamıyor.Alarm ayarlanamıyor bunları hallederlerse tekrar yükleyebilirim
Hocam peki gdr2 de sorun var mı ?

Üst Alt