bj_kmurat
Üye
uçuş modu devre dışı demişlerdi sizin telefonda ters tepmiş anlaşılan.yaw arkadaş benim telefon uçak modunda kaldı çıkmıyor Bi turlu oin kodunu kaldırmama rağmen var mı cozum
uçuş modu devre dışı demişlerdi sizin telefonda ters tepmiş anlaşılan.yaw arkadaş benim telefon uçak modunda kaldı çıkmıyor Bi turlu oin kodunu kaldırmama rağmen var mı cozum
O zaman ben hiç bulaşmayayım teşekkürlerGdr2 de sorun göremedim ama orada kalmıyor.Bir süre sonra windows 10 tp yi indirip kurulum için soruyor.

bende hala windows 10 u bulamadıGdr2 de sorun göremedim ama orada kalmıyor.Bir süre sonra windows 10 tp yi indirip kurulum için soruyor.

lsrt ile geri dönüş yapıp tekrar yükleyin wp10'u belki düzelirşaka gibi ya ne yaptıysam olmuyor telefon sim kartı görmüyor normal hatsız modda açılıyor hafıza kartındaki hiç bir şeyi kullanamıyorum kamera açılmıyor wifi 'de abartısız 2 apartman ötedeki wifi leri buluyor 15 cm yanımda duran benim modemi kesinlikle görmüyor mesajlara girince kitleniyor arama ekranı kesinlikle açılmıyor bile bildiğin süs gibi duruyor telefon elimde ne yapacağım nasıl kurtaracağım ben bu telefonu ??
yetişkin odası falan olsa anlıycam çıkamamanı ama çocuk odası ilginç olmuşbeyler aklınızda bulunsun çocuk odasına girmeyin .
ben girdim çıkamıyorum![]()

Gdr2 de pek fazla kullanmadım ama butun işlevleri çalışıyordu hücresel 2g açılıp kapatılabiliyorduHocam peki gdr2 de sorun var mı ?
Hocam slow ile mi yüklediniz ?Lumia 920 Gdr2 kurdum şimdi ayarlar menüsü değişmiş, baya stabil güzel hiç bir sorun göremedim , kamera,mesajlaşma,bildirim falan hepsi sorunsuz.