Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bj_kmurat

Üye

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
şaka gibi ya ne yaptıysam olmuyor telefon sim kartı görmüyor normal hatsız modda açılıyor hafıza kartındaki hiç bir şeyi kullanamıyorum kamera açılmıyor wifi 'de abartısız 2 apartman ötedeki wifi leri buluyor 15 cm yanımda duran benim modemi kesinlikle görmüyor mesajlara girince kitleniyor arama ekranı kesinlikle açılmıyor bile bildiğin süs gibi duruyor telefon elimde ne yapacağım nasıl kurtaracağım ben bu telefonu ??

bj_kmurat

Üye
şaka gibi ya ne yaptıysam olmuyor telefon sim kartı görmüyor normal hatsız modda açılıyor hafıza kartındaki hiç bir şeyi kullanamıyorum kamera açılmıyor wifi 'de abartısız 2 apartman ötedeki wifi leri buluyor 15 cm yanımda duran benim modemi kesinlikle görmüyor mesajlara girince kitleniyor arama ekranı kesinlikle açılmıyor bile bildiğin süs gibi duruyor telefon elimde ne yapacağım nasıl kurtaracağım ben bu telefonu ??
lsrt ile geri dönüş yapıp tekrar yükleyin wp10'u belki düzelir

SLH.55

SLH.55

Üye
şuan güncellemeyi kuruyorum büyük ihtimal gdr2 windows phone 10 kurmucam bir sonraki sürüme anca, hatalar düzeltilsin :)

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
her şeyi geçtim pc'nin yanında duran modemi görmüyor 2 apartman ilerideki wifi'leri algılıyor sim kartı 50 kere çıkartıp taktım hiç mi algılamaz fark etmez arkadaş

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dayanamadım 8e geri dondum ben

bj_kmurat

Üye
şu an bende wp10 için çarklar dönmeye başladı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Allahım şöyle bi göz attımda, dün gece sabaha kadar sürmüş savaş. Arkadaşlar savaşı kazanabildik mi? Umarım çok kaybımız yoktur.
Şaka bir yana burası dün gece resmen savaş alanına dönmüş :kop2:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, emz ve braayn
saynesim

saynesim

Üye
Arkadaş gdr 2 yüklendi lumia1020 ye fakat telefonu sıfırlama özeliği kalkmış içeriği güncelle diye bir şey var onu yaptım telefon ben alakası kalmadı rehber başka insanlar mesaj aynı resimler tanımadığım insanlar acaip birşeyler olmuş sanki sistemi başkası tarafından ele geçirmişler

SLH.55

SLH.55

Üye
Lumia 920 Gdr2 kurdum şimdi ayarlar menüsü değişmiş, baya stabil güzel hiç bir sorun göremedim , kamera,mesajlaşma,bildirim falan hepsi sorunsuz.

bj_kmurat

Üye
çarklarda takıldım kaldı arkadaşlar ilerlemiyor. beklesem mi yoksa soft reset mi atsam kararsız kaldım

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

• Beğen
Tepkiler: mp2934

skynet

Üye
Lumia 920 Gdr2 kurdum şimdi ayarlar menüsü değişmiş, baya stabil güzel hiç bir sorun göremedim , kamera,mesajlaşma,bildirim falan hepsi sorunsuz.
Hocam slow ile mi yüklediniz ?

afwerker

afwerker

Üye
Beyler Windows 10 yükledikten sonra bazı hatalar vardı mobil verinin açılamaması yada kapanamaması gibi telefonu komple sıfırladım ve şu an o hatalar giderildi mobil veri açılıp kapanıyor :)

• Beğen
Tepkiler: mp2934
sercan78

sercan78

Üye
Gdr2 de aram&sms engelleme duruyormu?

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
bir türlü beceremedim hakkında kısmından reset your phone'a tıkladım şimdi yine açılmıyor tel şarj düşük diyor şarja taktım öylece bekliyorum bakalım ne olacak w10 'dan tamamen vazgeçtim 8.1'e geri dönebilsem yeter..

Evet bir önizleme deneme zaten bunu kabul ederek yükledik ama bu güncelleme değil bildiğin virüs yazılım çıktı telefon çöktü..Tamam telefon yavaşlar takılır reset atar uygulamaları tam kullanamazsın bunlar hep kabul ama telefonun içindeki sim kartı görmemek telefonu tamamıyla kitlemek nasıl bir iş ben anlamıyorum bakıyorum yüzlerce kişi gördüm aynı durumda olan benimle..Bu kadar kötü olamaz bir önizleme olmamalı en büyük wp hastalarından biriyim uygulama yokmuş şu bu hepsini geçtim yine kullanıyordum vede kullanmaya devam edeceğim ama bir şekilde 8.1 'e geri dönebilirsem asla ve asla tam sürüm çıkana kadar yanından bile geçmeyeceğim güncellemelerin

Üst Alt