Galiba kapalı görünüyor ama hep açık, zaten sorunu da kapanmaması olarak yazmış Microsoftilginç açıldı gözükmüyor ama açıyor
kilit ekranı kısmıda sıkıntılı.ayrıntılı durumu göstermek uygulama seçme işlemi yapılmıyor.hızlı durum görüntülenecek uygulamlarda seçilmiyor.Galiba kapalı görünüyor ama hep açık, zaten sorunu da kapanmaması olarak yazmış Microsoft
Aynı haberi tekrar etmişYeni bir güncelleme daha geldi galiba. Nawzil bişeyler yazmış

10051 sürümü diyor ısrarla. Yayınlanan sürüm daha eskiAynı haberi tekrar etmiş![]()
Gelen sürüm 10.0.12534.56. Ama 10051 ne çözemedim.10051 sürümü diyor ısrarla. Yayınlanan sürüm daha eski
1520'de 4'lü görüntü var değil mi? Küçük ekranlar eskisi gibi tekli. Bol bol ekran görüntüsü bekliyoruzuygulamalar aşağı atılarak kapatılıyor

Şuan yüklenen sürüm 12534Gelen sürüm 10.0.12534.56. Ama 10051 ne çözemedim.
1520'de 4'lü görüntü var değil mi? Küçük ekranlar eskisi gibi tekli. Bol bol ekran görüntüsü bekliyoruz![]()
mesaj yazarken klavyenin boyutu küçükte kaldı büyümüyorGelen sürüm 10.0.12534.56. Ama 10051 ne çözemedim.
1520'de 4'lü görüntü var değil mi? Küçük ekranlar eskisi gibi tekli. Bol bol ekran görüntüsü bekliyoruz![]()
ve sesle yazdırma için microfon simgesi çıkmıyor. ssleri şimdi çekip atayım