Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yükleyen arkadaslar hücreseş veri durumu ne?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Duyumuma göre mobil veri ne açılıp ne de kapanabiliyor. Güncellemeden önce açıksa hep açık, kapalı ise kapalı kalıyormuş. Yükleyenler daha iyi cevap verebilir.

• Beğen
Tepkiler: emz

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sanırım bu karışıklıkta bi cevap alamıcaz en iyisi şu anda güncelleme yapmamak,mobil veriyi açamıcaksam cihaz ev dışında 3310 olur

yeminli06

yeminli06

Üye
Abi ben bu işten bişey anlamadım :) GDR2 yüklendi başka da güncelleme bulmuyor :) Bir bilgin var mı bu durum ile ilgili ?
Telefonu kapatıp açtım ben bir hata verdi sonra kendi tekrar kapanıp açıldı sonra bildirim geldi insiderdan tekrar gdr2 gibi loading bekliyorum şuan ben

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Açıksa kullanılabilir ama kapalıysa orda sıkıntı var işte

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Telefonu kapatıp açtım ben bir hata verdi sonra kendi tekrar kapanıp açıldı sonra bildirim geldi insiderdan tekrar gdr2 gibi loading bekliyorum şuan ben

Ben onu iki kere denedim sonunda telefon kapanıp açılıyor başka da bişey olmuyor :D

yusuf41

yusuf41

Üye
520 de hala error veriyor yükleyebilen var mı

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Tekrar yazılım güncellemesi yap cihazı kapatıp açtıktan sonra bulacak bendede aynısı oldu şimdi yüklemeye hazırlanıyor hadi Hayırlısı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok ilginçtir, Gabriel 10051 sürümü yayınlandı dedi millet 12534.56 yı yüklüyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet bende duydum bu sürümü yükleyenler var. 1520'ler bu sürümü aldı galiba.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
İnsider buluyor fast seçim kabul edip devam diyorum, yeniden başalatıyor, açılıyor ama güncellemeler güncel diyor.(GDR2 den sonra)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Gdr2den sonra güncelleme bulamıyorum

zbahadir

Üye
GDR2ile ayarlara gruplama getirilmiş bu güzel oldu. Şimdi de Windows 10 yüklenebilir mesajı geldi ama onu es geçiyorum bir süre GDR2 kullanalım bakalım.

* Telefon adını düzenleyebiliyoruz.
* Ayarlarda ikinci sayfa kaldırılmış.

Raskoln

Raskoln

Üye
Wp 10 bayağı sorunlu görünüyor. Şu an 8.1 update 2 yüklendi, wp 10 geçmeden burda kalsak stabilitesi nasıl olur acaba. Wp 10 yukledikten sonra bu update 2 ye tekrar dönebilir miyiz?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
meg1ddo

meg1ddo

Üye
güncelleme gelen arkadaşlar mobil veriyi açık şekilde guncellemeyi denesinler bakalım guncelleme sonrası da açık mı olacak, surekli açık olması kapalı olmasından iyidir obur turlu bir anlamı kalmaz guncellemenin.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yükleyen iki kişi var galiba. Sorulara bi yanıt versewlre

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Mobil veri açık şekilde yapcam güncellemeyi ama gdr2 yaptım 10 u bulamıyor, insider bulup yeniden başlatıyor ama güncellemelerde güncel diyor

Raskoln

Raskoln

Üye
Tlf güncelleme menüsü 14.04.2015 e kadar yuklemezseniz otomatik yüklenecek diyor. wp 10 a geçeceğiz mecburen ofis ve hücresele elveda.

Üst Alt