Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kayahan35

kayahan35

Üye
Skype here ve office uygulamalarının işlevini görecek bir çok uygulama var androidde çekse sırf bunlar için kaç kullanıcı gelir ki ?
Şimdi çok mu geliyor ki ? Kibrit çöpü vermiyor apple google ms döktürüyor siriyi vermiyerek hatamı yapıyor apple? Önce kendi sistemiyle ilgilenmeli belkide sinirlenmemizin sebebi budur

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben konu nedir anlamadım kaçırmışım ama göz gezdirdiğim kadarı ile Ms kendi yeni özelliklerini kendi telefonundan önce diğer platformlarda verecek çok yanlış

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bence Windows Phone dan sonra androide geçmeyin beğenmezsiniz. Tatmin etmez sizi bence Windows Phone un stabilliğğne alışmış ve telefonunu değiştirmek isteyen birisi için en iyi os İOS
Çok haklısın iki kere android denemem oldu(s3ve note2)daha da işim olmaz android ile.wp den sonra (umarım gerek kalmaz)ios anca keser beni.

zbahadir

Üye
MS her şeyi diğer platformlara veriyor diye çok fazla endişelenmeyin. Sonuçta Cortana sunucu taraflı bir yazılım yani kendi başına çalışabilen bir şey değil. Böyle olunca hala ipler MS'nin elinde. Google'ın yaptığı gibi yeri gelir çeker desteği diğer platformlar ortada kalır. Bu MS'nin elinde ciddi bir koz. Daha ne nedir bilmiyoruz ama bizden önce diğer platformlara MS bu ürünleri kesinlikle vermez.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama haberde "bağımsız uygulama" olarak yayınlanacağı belirtiliyor. Bu durumda zaten Windows Phone'daki verimliliğe ulaşamaz. Bir nevi fragmanı verip sonunda, filmin devamı için Windows Phone'a bekleriz derlerse şaşırmam. :)
hocam haklisiniz fakat microsoft dahi bizi ikinci sinif kullanici olarak goruyor bakiniz. Diyer platformlardaki onedrive,ofis,skype uygulamalarina en sorunlu hallerini biz kullaniyoruz. Ben cihazimdan cok memnunum wpyide cok seviyorum fakat microsoftun bu son aciklamasi beni wp den soguttu .

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hocam bence dereyi görmeden paçayı sıvamayın, bi yapsın bakalım ms ne yapacak sonuç olarak Microsoft'tur bu vardır bi bildiği

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
Microsoftun kesin bir bildiği vardır diye düşünüyorum hemen öldürmeyin microsoftu :)

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Ya arkadaşlar öldürmeyin diyorsunuz da eleştiren arkadaşlara hak vermemek elde değil. Android için iki tane kilit ekranı uygulaması yaptı ms çok kullanışlı ve işlevsel, skype Office onedrive yine öyle. Kendi sistemi için kilit ekranı uygulaması yaptı çıktığından beri güncelleme gelmedi ve androiddeki kadar güzel değil. Sen sistemini yükselt her türlü eksikliği kapat sonra kullanıcı çekmek için ne yapıyorsan yayınla.
Ha bir de onlara uygulama yayınlamaya uğraştığı kadar garace ekibi bizim için uğraşmıyor

• Beğen
Tepkiler: caner1010 ve Aytaç-01
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Çok haklısın iki kere android denemem oldu(s3ve note2)daha da işim olmaz android ile.wp den sonra (umarım gerek kalmaz)ios anca keser beni.
wpden sonra andro kesmezmı hahaha :D bence 6230 bile keser sizi kndınızı kosullandırmayın beyler şuan s3 var dayımda note 4 romu attım olmuştu bi super olmuş şaşkınım hala yşıor dedım bu telefon ve size açılan ozellıklerde cabası ha o kesmeyeblır ama gerçkten bir sony vya zenfone yada note 3 ve ustu serilerini kullandınızmı artık androıdınde kendını aştığını ve sistemler arası artık stabilitenin tarih olup olup işin cihaz tipi ve kişiselleştirmeye kaldığını goreceksınız bu wp aşkı sizi kor etmış inanın bana hak vereceksınız

not: eski bir wp kullanıcısı

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
wpfurkan

wpfurkan

Üye
wpden sonra andro kesmezmı hahaha :D bence 6230 bile keser sizi kndınızı kosullandırmayın beyler şuan s3 var dayımda note 4 romu attım olmuştu bi super olmuş şaşkınım hala yşıor dedım bu telefon ve size açılan ozellıklerde cabası ha o kesmeyeblır ama gerçkten bir sony vya zenfone yada note 3 ve ustu serilerini kullandınızmı artık androıdınde kendını aştığını ve sistemler arası artık stabilitenin tarih olup olup işin cihaz tipi ve kişiselleştirmeye kaldığını goreceksınız bu wp aşkı sizi kor etmış inanın bana hak vereceksınız

Aynı fikirdeyim. İnternet Explorer arada atıyor ve çoğu 3.parti uygulamalarda da oluyor böyle ve bu 1gb ramlık telefonda yani az ram olayıyla alakası yok.
Stabil diyoruz ama tam olarak neresi stabil uygulamalar kendinden kapanıyorsa? Sürdürülüyor yazısını hiç dile bile getirmek istemiyorum.
Akıcı diyoruz ama wp8.1'den buyana eski akıcılığı kalmadı ve arada da kasıyor yani nerde androide nazaran avantajlarımız?

dakamon

dakamon

Üye
Of of nerde kaldı bu güncelleme arkadaş. Bu sene ki build de geçen seneye göre daha geç yapılacaktı dimi. PRV si için daha çok beklicez.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

aynı rom olsa gerek note 4 romunu bizde kurduk s3e . İlk gün iyiydi. İkinci gün idare ediyordu. 3. Gün kasılmaya başlayınca anında geri cynogen e geçtik. Cihaz 1. Yılında batarya şişti. Cynogende bile kasılıyor. Sonra arkadaş dayanamadı kenara attı telefonu. Android bu kadar iyiyken iki hafta önce Lumia 520 arayan sen miydin diye hala düşünüyorum kardeşim :)
yada keşke 6230 arasaydın ;)

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

alaca61

Üye
İnşallah

zbahadir

Üye
Bu hafta gelecekse Perşembeye kalmaz Pazartesi veya Salı günün verebilirler..

edta28

Üye
sıkıldım ben bu sohbetlerden bilmiyorum aynı duyguyu yaşayan kaç kişi var ama hep bi beklemede kalıyoruz bi uygulamaya açıyoruz pat kapanıyor başka bi uygulama yine aynı hani stabilite nerde başka işletim sistemlerini ne olduğu önemli değil çok farklı ve daha akıcı bir sistem diye piyasada azda olsa yer alan ve kulllanıcısı olan bi sistem wp 8,1 den sonra tamamen çökmüş durumda ve önceliğini yaptığı uygulamaları değer platformlara kendi sisteminden önce veren windows her neyse nokia geri dönene kadar telefonum yine bu (tabi wp değil )olacak galiba ama ilk nokia telefon çıkardığında direkt çöpe atağım kimse benim gibi bu salak sistemle uğraşmasın diye ..kimse kızmasın ölü doğan bi sistem toplama kasa gibi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu hafta gelecekse Perşembeye kalmaz Pazartesi veya Salı günün verebilirler..

Gabe, pazartesi ve cuma günlerini pek tercih etmiyoruz demişti. Genellikle perşembe günleri veriyorlar.

tanyyy

Üye
920 2 haftada denim ve w10 ile bizi mutlu edecek bence ;)

kayahan35

kayahan35

Üye
W10 u almadan sıkıldık resmen heyecan falan bırakmadılar şubatta ki heyecanımdan eser yok :) bir de gün tercihi yapıyorlar

Üst Alt