Herşeye rağmen yinede wp![]()

Lumia 940 için Iris Scanner'dan falan bahsediyorlar ne kadar gerçek çıkar bakalımÖyle de olması gerek, en azından şu an için.
Daha önümüzdeki sürecin ne getireceği belli değil.
Windows 10 Mobile'ın son hali nasıl olacak bilmiyoruz ama Microsoft'un donanım bazında çok büyük planları var.
Tabiri caizse ortalığı sallayacak cinsten.
Belki de bugüne kadar hiçbir mobil telefonda kullanılmayan bazı özelliklerle bir amiral gemi gelecek.
(Source: @papakudioflu )

Lumia 940 için Iris Scanner'dan falan bahsediyorlar ne kadar gerçek çıkar bakalım![]()

iosa beklerim 2 hafta oldu kafam raadddddddValla Microsoft benim için en iyisini yapıyor. Zaten İOS a geçeceğim için iosa cortananın gelmesine minnet duyarım. Teşekkürler Microsoft
Bu erken celallenme de güncellemelerin geç gelmesi ve eksiklerimizin hala yerinde sayıyor olmasının da çok büyük payı var.Bazen diyorum çok mu hızlı celaleniyoruz acaba neyse zamanla ne planladıklarını göreceğiz.Zaman herşeyin ilacı
Bu erken celallenme de güncellemelerin geç gelmesi ve eksiklerimizin hala yerinde sayıyor olmasının da çok büyük payı var.

Stratejinin S sinden haberleri yok şerefsizim. Bence Uservoicede bir oylama başlatalım. "Cortana diğer platformlara verilirse Windows Phone u bırakır mısınız?" Evet oylarının sayısını görsünler.

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama haberde "bağımsız uygulama" olarak yayınlanacağı belirtiliyor. Bu durumda zaten Windows Phone'daki verimliliğe ulaşamaz. Bir nevi fragmanı verip sonunda, filmin devamı için Windows Phone'a bekleriz derlerse şaşırmam.![]()
İnşallah öyledir ama skype,office ve herede böyle bir şey olmadı gerçi yanılıyor muyum?Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama haberde "bağımsız uygulama" olarak yayınlanacağı belirtiliyor. Bu durumda zaten Windows Phone'daki verimliliğe ulaşamaz. Bir nevi fragmanı verip sonunda, filmin devamı için Windows Phone'a bekleriz derlerse şaşırmam.![]()
Bence tam tersi olur bu gidişle. Fragman gibi olacak diyorsun abi ama office'in fragmanı bizde filmi öbür sistemlerde. Office'den başlayıp bütün ms uygulamaları android ve ios'de daha iyi olduğunu göze alırsak ms'nin wp'ye pek önem vermediği anlaşılıyor. Evet W10 ile benzer özelliklerde uygulamalar gelecek ama W10 hani nerde? Daha çooook var gelmesine ve android ile ios için çoktan çıkmış uygulamalar daha neyin olayını yaşıyoruz?Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama haberde "bağımsız uygulama" olarak yayınlanacağı belirtiliyor. Bu durumda zaten Windows Phone'daki verimliliğe ulaşamaz. Bir nevi fragmanı verip sonunda, filmin devamı için Windows Phone'a bekleriz derlerse şaşırmam.![]()