braayn
Üye
Özgür başkan sence GDR2 Full halini ne zaman alırız ?Gabe, pazartesi ve cuma günlerini pek tercih etmiyoruz demişti. Genellikle perşembe günleri veriyorlar.
Özgür başkan sence GDR2 Full halini ne zaman alırız ?Gabe, pazartesi ve cuma günlerini pek tercih etmiyoruz demişti. Genellikle perşembe günleri veriyorlar.
- LED bildirimleri geldi.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler,yalnız led bildirimlerini tam anlamadım.- LED bildirimleri geldi.
- Telefonu sıfırlamadan öncelikli Microsoft hesabımızı silebileceğiz.
- Hangi uygulamanın mikrofonu kullanıp kullanamayacağını seçebilme geldi.
- SIM karta numaraları aktarabilme geldi.
sanırsam Windows tuşu uyumlu modellerde bildirim gelince yanıp sonecekTeşekkürler,yalnız led bildirimlerini tam anlamadım.

İçimden inşallah budur diyordum aslındasanırsam Windows tuşu uyumlu modellerde bildirim gelince yanıp sonecek![]()

Flaş ışığı galiba. Direkt LED yazmışlar tam açıklayıcı olmamış.Teşekkürler,yalnız led bildirimlerini tam anlamadım.
ustam bu 1520 de batarya ram boşken şarja takınca Windows tuşu yanıp sönüyor odur ya o olsun yaFlaş ışığı galiba. Direkt LED yazmışlar tam açıklayıcı olmamış.

Bence de o olsunustam bu 1520 de batarya ram boşken şarja takınca Windows tuşu yanıp sönüyor odur ya o olsun ya![]()

İnşallah odur, daha hoşustam bu 1520 de batarya ram boşken şarja takınca Windows tuşu yanıp sönüyor odur ya o olsun ya![]()

Donanıma bağlı bildirim ledi desteğiFlaş ışığı galiba. Direkt LED yazmışlar tam açıklayıcı olmamış.
Android cihazlarda bulunan LED bildirimler. Donanım desteği gerektirecek büyük olasılık ile bundan dolayı şuan ki cihazlar yararlanamayacak.Teşekkürler,yalnız led bildirimlerini tam anlamadım.
Aslında şöyle olsa, yeterli donanıma sahip cihazlarda isteğe bağlı led flash ı veya Windows tuşunu led bildirim ışığı olarak seçebilsek,çok mu uçtum acabaDonanıma bağlı bildirim ledi desteği

Gabe'in enseye bi tokat patlat da versin güncellemeyi bu PerşembeDonanıma bağlı bildirim ledi desteği

Uçmak sayılmaz. Bunları sisteme dahil etmezler, üreticilere ve uygulama geliştiricilere daha fazla geniş alan sağlamak lazımAslında şöyle olsa, yeterli donanıma sahip cihazlarda isteğe bağlı led flash ı veya Windows tuşunu led bildirim ışığı olarak seçebilsek,çok mu uçtum acaba![]()
Hep biz bekleyenler konuşuyoruz ya. Bu 830 ve 630 kullanıcıları nerede? Alıştınız mı, nasıl gidiyor?