Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Herşeye rağmen yinede wp :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Herşeye rağmen yinede wp :D

Öyle de olması gerek, en azından şu an için.
Daha önümüzdeki sürecin ne getireceği belli değil.
Windows 10 Mobile'ın son hali nasıl olacak bilmiyoruz ama Microsoft'un donanım bazında çok büyük planları var.
Tabiri caizse ortalığı sallayacak cinsten.
Belki de bugüne kadar hiçbir mobil telefonda kullanılmayan bazı özelliklerle bir amiral gemi gelecek. :sirit:
(Source: @papakudioflu )

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve skynet
Bay H

Bay H

Üye
Öyle de olması gerek, en azından şu an için.
Daha önümüzdeki sürecin ne getireceği belli değil.
Windows 10 Mobile'ın son hali nasıl olacak bilmiyoruz ama Microsoft'un donanım bazında çok büyük planları var.
Tabiri caizse ortalığı sallayacak cinsten.
Belki de bugüne kadar hiçbir mobil telefonda kullanılmayan bazı özelliklerle bir amiral gemi gelecek. :sirit:
(Source: @papakudioflu )
Lumia 940 için Iris Scanner'dan falan bahsediyorlar ne kadar gerçek çıkar bakalım :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
braayn

braayn

Üye
Bana kalırsada MS 'un yaptığı bu hamle çok saçma çünkü WP kullanıcıları olarak bazı özel uygulamalarda kendimizi özel hissetmek istiyoruz.Nasıl ki iphone kulananlar şuanda 240 fps slow motion ile kendilerini özel hissediyor benim donanımım desteklemese en azında bize özel uygulamalar bize kalsın.1997 den beri bir sony Playstation kullanıcısı olarak sony'nin kendi konsoluna özel oyunlar çıkartarak ve de Tr dublaj ve alt yazı getirerek rakibi Xbox one'dan bir çok kullanıcıyı ps4 ile kendisine çekmeyi başardı.Kendi çevremden xbox aşığı 5 kişinin ps4'e geçiş yaptığını gördüm neden konsola özel oyunların gelmesi ve tabiki Türkçe gelmesi etken.Bu etkenler Sony kullanıcılarını özel kılıyor.Offline çalışan navigasyonumuz var ama her platformda var.Office desen öyle.skype desen öyle cortanada cortlayacak desene .Herşeye rağmen Wp kullanmaya devam edeceğim ama insanın canını sıkıyor zaten diğer platformlar bizden özellik olarak kat be kat ilerde birde biz uygulama yönünden zenginleştiriyoruz .

Bu günlerde Wp 10'dan yeni yeni haberler beklerken böyle haberleri duyup okuyunca insanın canı sıkılıyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
pirenuri

pirenuri

Üye
Valla Microsoft benim için en iyisini yapıyor. Zaten İOS a geçeceğim için iosa cortananın gelmesine minnet duyarım. Teşekkürler Microsoft

byibo

byibo

Üye
@bulutsuzgece abi yorumlarını okudum sonuda kadar katılıyorum sana ama ben şunu sorarım kendime neden ios yada google kendi uygulamalarını windowsphone mağazasında yayınlamıyor ? microsoft yapıyor çok saçma olmazmı ? daha gmail uygulaması youtube gibi basit düzeyde uygulamaları bile yok sonra arkadaşların bahsettiği konular + kendine özel olan uygulamaları öbür platformlara ver ne anlamı kalıyor ki! ben sadece nokia'nın sözlemeşmesi bitme tarihine odaklıyım

Emre

Üye
Microsoft cortana ile strateji yapıyor.

tgoksen1

Üye
Valla Microsoft benim için en iyisini yapıyor. Zaten İOS a geçeceğim için iosa cortananın gelmesine minnet duyarım. Teşekkürler Microsoft
iosa beklerim 2 hafta oldu kafam raaddddddd

kayahan35

kayahan35

Üye
Amaçları ne acaba kullanıcı kaybetmeyi göze alacak kadar? Bize özel hiç birşey kalmaz bir seneye kadar.

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
braayn

braayn

Üye
Bazen diyorum çok mu hızlı celaleniyoruz acaba neyse zamanla ne planladıklarını göreceğiz.Zaman herşeyin ilacı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bazen diyorum çok mu hızlı celaleniyoruz acaba neyse zamanla ne planladıklarını göreceğiz.Zaman herşeyin ilacı
Bu erken celallenme de güncellemelerin geç gelmesi ve eksiklerimizin hala yerinde sayıyor olmasının da çok büyük payı var.

• Beğen
Tepkiler: braayn ve byibo
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Stratejinin S sinden haberleri yok şerefsizim. Bence Uservoicede bir oylama başlatalım. "Cortana diğer platformlara verilirse Windows Phone u bırakır mısınız?" Evet oylarının sayısını görsünler.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, StartTheGame ve Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu erken celallenme de güncellemelerin geç gelmesi ve eksiklerimizin hala yerinde sayıyor olmasının da çok büyük payı var.

Sanırım asıl pay oradan geliyor :kıskıs:

Neyse biz yine sükunetimizi koruyalım.
Muhtemelen haftaya perşembeye kadar hareketlenecek buralar :eller:
Stratejinin S sinden haberleri yok şerefsizim. Bence Uservoicede bir oylama başlatalım. "Cortana diğer platformlara verilirse Windows Phone u bırakır mısınız?" Evet oylarının sayısını görsünler.

Sanırım @Rock Ve Roll arkadaşımız şurada bir oylama linki paylaşmıştı :tebessüm:

Duyuru - Telefonlar için Windows 10 Technical Preview Yayımlandı (Şimdilik sadece 630 ve 830) | Sayfa 83 - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Esendağlı
braayn

braayn

Üye

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, bmw_m6, kaygisiz43 ve 4 diğerleri

yuyil01

Üye

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama haberde "bağımsız uygulama" olarak yayınlanacağı belirtiliyor. Bu durumda zaten Windows Phone'daki verimliliğe ulaşamaz. Bir nevi fragmanı verip sonunda, filmin devamı için Windows Phone'a bekleriz derlerse şaşırmam. :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, StartTheGame, emz ve 1 kişi daha
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama haberde "bağımsız uygulama" olarak yayınlanacağı belirtiliyor. Bu durumda zaten Windows Phone'daki verimliliğe ulaşamaz. Bir nevi fragmanı verip sonunda, filmin devamı için Windows Phone'a bekleriz derlerse şaşırmam. :)

Abi bana sorarsanız WP a özel özellikleri olacak cortananın hani nasıl diyim uygulama içi satın alma gibi tamamen kullanmak için Windows Phone a geçmek gerekecek ne kullanıcıları mahrum bırakacak nede özelliği tam verecek gibi geliyor bana ms

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnşallah öyledir ama skype,office ve herede böyle bir şey olmadı gerçi yanılıyor muyum?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bence tam tersi olur bu gidişle. Fragman gibi olacak diyorsun abi ama office'in fragmanı bizde filmi öbür sistemlerde. Office'den başlayıp bütün ms uygulamaları android ve ios'de daha iyi olduğunu göze alırsak ms'nin wp'ye pek önem vermediği anlaşılıyor. Evet W10 ile benzer özelliklerde uygulamalar gelecek ama W10 hani nerde? Daha çooook var gelmesine ve android ile ios için çoktan çıkmış uygulamalar daha neyin olayını yaşıyoruz?
Kendi Livelockscreen uygulamasını hiç doğru dürüst güncellemeden yarım yamalak bırakan ve androiddeki next launcheri ikide bir güncelleyen firma ms. Kaç senedir doğru dürüst müzik uygulaması yazmayan ve 12 yaşındaki çocukların yaptığı uygulamalara kıyas daha kötü uygulama(kendi sistemi için) yapan firma ms.
Here ayrıcalığını kaybettiren ve mixradio'yu satan firma ms. Şimdide sıra cortanada.
Wp 40% pazar payı olsa neyse ama 3% civarında dolaşırken sistemin kendine has uygulamalarını ve özelliklerini yola saçar gibi daha iyi şekilde başka sistemlere dağıtırsa W11'de mobil cihazlar diye bir şey kalmaz. Androide wp launcher çıkartır keyfine bakar bizde keriz gibi ortada kalırız.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve suyunsesi

Üst Alt