Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yaa elbette ileride başka platformlara da getirebilir ama bunun yeri ve zamanı olur.
Daha kendi sistemin emekleme döneminden yeni çıkmaya başlamışken, tutup da koşmakta olan diğer sistemlerin hızına hız katmaya gerek yok.

Onlara yakın bir pazar payına ulaşmış olsa bir derece makul olur ama kendi teknolojik yeniliklerini ve kendine has özellikleri başka platformlara vermesi şu anda sistemin sonu olur. Belli bir pazar payına ulaşmadan, mağazasını ve sistemini belli bir seviyeye ulaştırmadan henüz çok erken.
Belki 3-4 sene sonra, WP belli pazar payına ulaşırsa ancak o zaman söz konusu olabilecek ve mantıklı karşılanabilecek bir şey. Ama bu 1 yıl içinde olmaz, olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, zbahadir, byibo ve 6 diğerleri

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Yaa elbette ileride başka platformlara da getirebilir ama bunun yeri ve zamanı olur.
Daha kendi sistemin emekleme döneminden yeni çıkmaya başlamışken, tutup da koşmakta olan diğer sistemlerin hızına hız katmaya gerek yok.

Onlara yakın bir pazar payına ulaşmış olsa bir derece makul olur ama kendi teknolojik yeniliklerini ve kendine has özellikleri başka platformlara vermesi şu anda sistemin sonu olur. Belli bir pazar payına ulaşmadan, mağazasını ve sistemini belli bir seviyeye ulaştırmadan henüz çok erken.
Belki 3-4 sene sonra, WP belli pazar payına ulaşırsa ancak o zaman söz konusu olabilecek ve mantıklı karşılanabilecek bir şey. Ama bu 1 yıl içinde olmaz, olmamalı.
sonuna kadar haklısın...:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu olay netleşsin ben kesin bırakır ios a geçerim,onca eksiğine rağmen ben wp kullanayım cefasını çekeyim,diğer sistemler sefasını sürsün.

• Beğen
Tepkiler: emz, symbianbelle, pirenuri ve 4 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Kısa ve net bir şey söylim. WP sahibi kimselerin çoğu bunu desteklemeyecek.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Tamamen salak saçma bir karar

saynesim

saynesim

Üye
kesin onlarda daha güzel çalışır

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve Rainesto
kamuraN021

kamuraN021

Üye
Win10 bekleme hevesim kaçtı
Ama vardır bir bildikleri

Aybars1979

Aybars1979

Üye
wp de uygun fiyatlı istediğim özellikleri taşıyan bir model gelmezse asus zenfone 2 almayı ciddi ciddi düşünüyor iken, tamda 640xl (glance screenli) duyurusu geldi ve çark ettim derken şimdide bu haber geldi yine çark ediyorum. madem wp cortana gibi stratejik bir ürününü her platforma 1 yıl sonra dağıtacak, o zaman ben niye wp kullanayım ki? bunun bana mantıklı bir açıklamasını kim yapabilir? sonuçta ben teli para verip alıyorum, hatta para verip almışken wp nin fan boyluğunu yapıp bedava reklamını yapıyorum. ama abimiz bizi (yani müşteri sadakatini) anlaşılan pek takmıyor, ha içeriye truva atı olarak yerleştiriyorsa da bu kısım beni pek alakadar etmiyor açıkcası. o zamana kadar andorid de takılır ondan sonrasını düşünürüm. eminim pek çok kişide benim gibi düşünüyordur.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Umarım bu haber yanlış anlaşılmış bir haber olsun,eğer MS wp yi diğer sistemlerden özel(!)yapan özellikleri diğer platformlara da açarsa bize de sadece canlı kutucuklar kalır, o zaman bizlerde açarız kutuyu söyleriz kötüyü:)

skynet

Üye
Düşünsenize cortana gelmiş androind ve ıos'a biz hala bekliyoruz :gul:

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Onlarda şuan bu habere gülüyordur, ms resmen kendi ayağına kurşun sıkar eğer bu haber gerçekse, çok kullanıcı kaybeder

Rainesto

Rainesto

Üye
wp de uygun fiyatlı istediğim özellikleri taşıyan bir model gelmezse asus zenfone 2 almayı ciddi ciddi düşünüyor iken, tamda 640xl (glance screenli) duyurusu geldi ve çark ettim derken şimdide bu haber geldi yine çark ediyorum. madem wp cortana gibi stratejik bir ürününü her platforma 1 yıl sonra dağıtacak, o zaman ben niye wp kullanayım ki? bunun bana mantıklı bir açıklamasını kim yapabilir? sonuçta ben teli para verip alıyorum, hatta para verip almışken wp nin fan boyluğunu yapıp bedava reklamını yapıyorum. ama abimiz bizi (yani müşteri sadakatini) anlaşılan pek takmıyor, ha içeriye truva atı olarak yerleştiriyorsa da bu kısım beni pek alakadar etmiyor açıkcası. o zamana kadar andorid de takılır ondan sonrasını düşünürüm. eminim pek çok kişide benim gibi düşünüyordur.

Aynen yada telefon çöp olana kadar kullanıp iyi bir iphone alacam

pirenuri

pirenuri

Üye
Bir de ios ve androiddeki cortana Windows Phonedaki cortanadan daha iyi olursa o zaman görün siz curcunayı :)

dakamon

dakamon

Üye
Valla tamam diğer işletim sistemlerine bir şeyler yapmasını doğru buluyorduk google gibi olmaması için ama b.knu çıkarmasınlar. Bazı şeylerinde exculisive kalması lazım. Nasıl ki ps4 teki god of war sadece ps4 için çıkıyorsa buda onun gibi olmalı. Bence Microsoft un wp ye kendisine para kazandırması konusunda hiç inancı yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ali Kemal'in paylaştığı makaleye göre; MS'nin amacı Google'ın bir zaman kendisine yaptığını yapmak.
Google, Windows'a kendi hizmet ve uygulamalarını ücretsiz sunarak insanları etrafında topladı ve daha sonra kendisine çekti.
Ama Google bunu sıfırdan gelerek ve mobil alana taşıyarak yaptı.

Microsoft'un ise yerleşik bir durumu var.
Tam olarak sıfır değil.
Eğer uygulamalarımı Android'e yerleştireyim, android kullananlar için uygulamalarımı vazgeçilmez yapayım, sonra da birden o sistemden çekip kullanıcıları kendime aktarayım düşüncesindeyse yanlış yapıyor.
Bu plan işlemez. Çok geç kaldı.

Üstelik bu süreçte yeni büyütmekte olduğu sistemi öldürme ve kullanıcılarını tamamen kaybetme ihtimali oldukça yüksek.

Eğer böyle bir şey planlayacaksa taa en başından kendi sistemini ve cihazlarını çıkarmadan önce yapmalıydı.
Madem böyle düşünüyorsun; Hemen ayrı bir mobil işletim sistemi çıkarmak yerine, uygulamalarını en baştan Android için geliştir.
Orada iyice yerleşsin. Herkes için vazgeçilmez olsun.

Sonra kendi sistemini çıkar ve de ki ben artık bu uygulamalarımı yalnızca kendi çıkaracağım Windows Phone işletim sistemine koyacağım.
Buyrun gelin.

Böylesi daha iyi olmaz mıydı?

Şu haliyle hem mevcut sistemi bitirir, hem de onca kullanıcıya yazık eder.
Bu planı "çoook" uzun vadede belki sonuç verebilir.
Ama o zamana kadar da şimdiki kullanıcılarını harcamış olacak.

Neyse bekleyip görelim bakalım neler olacak.
Karamsarlığa kapılmaya gerek yok.
Ben Microsoft'un çıkaracağı amiral gemiyi ve Türkçe Cortana'yı sabırsızlıkla bekliyorum hala...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, enterneoll, byibo ve 3 diğerleri

Üst Alt