Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Sadece telefon değil Windows masa üstüne de aynı anda gelecek. İşte o zaman aptal bilgisayar biraz akıllı olacak ve "yaz kızı üç torba çimento" dediğimizde Cortana kızımız yazabilecek. :ehe

efeler12

efeler12

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
cortana'nın daha iyi olacağını düşünüyorum

braayn

braayn

Üye
Microsoft has announced a new API for that will make it easy for developers to integrate the company's cloud storage service into their apps. The API supports all major platforms, including the web, Windows, iOS, and Android.

şunu biri hayrına yorumlasın :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Microsoft has announced a new API for that will make it easy for developers to integrate the company's cloud storage service into their apps. The API supports all major platforms, including the web, Windows, iOS, and Android.

Microsoft geliştiricilere sağlayacağı yeni API (uygulama izni) ile OneDrive'ın uygulamalara daha kolay entegre edilmesini sağlayacakmış.
Yani artık çoğu uygulamada OneDrive'a erişim, dosya atma, indirme, yedekleme imkanı olacak.

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
Microsoft geliştiricilere sağlayacağı yeni API (uygulama izni) ile OneDrive'ın uygulamalara daha kolay entegre edilmesini sağlayacakmış.
Yani artık çoğu uygulamada OneDrive'a erişim, dosya atma, indirme, yedekleme imkanı olacak.
hımm hilmi bunu sevdi.. Tşkler

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
Bay H

Bay H

Üye
Detaylarına tam bakmadım ancak spartan tarayıcısının 300ms lik dokunma gecikmesi kaldırılmış.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: braayn ve bulutsuzgece
braayn

braayn

Üye
Cortana'nın Türkçesi de buna benzer olacaktır diye tahmin ediyorum.
İngilizce ile aynı akıcılıkta Türkçe gelirse sürpriz olur :)
özgür abi yeri belki değil ama videodaki htcnin camera programını biz kuramazmıyız lumialara ? efektler hoşma gitti alternatif olarak kurabilsek iyi olur

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

skynet

Üye
Yeterki Türkçe olsun da sesi önemli değil :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Cortana'nın Türkçesi de buna benzer olacaktır diye tahmin ediyorum.
İngilizce ile aynı akıcılıkta Türkçe gelirse sürpriz olur :)
Seslendirme yapılmayacak mıydı? seslendirme olsa hem siri hem de cortana için çok iyi olur :)

zbahadir

Üye

Ayrıca bu API'ler cros platform yani bütün işletim sistemleri tarafından kullanılabilir.

dakamon

dakamon

Üye
Umarım w10 ile uygulamalardaki uzun suren yükleniyor surduruluyor yazılarının olduğu kısımların sureleri kısalır.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Umarım w10 ile uygulamalardaki uzun suren yükleniyor surduruluyor yazılarının olduğu kısımların sureleri kısalır.

O yazı yerine tema rengi ekrana tam sayfa olarak 1 sn geliyor

dakamon

dakamon

Üye
Yani bekleme suresi 1 sn. Göreceğiz....

dakamon

dakamon

Üye
Eğer bir veya iki saniyeyse henüz bırakın betayı ilk temelleri üzerinde olan bir sistem için çok iyi.
İşin içinde Microsft olunca ben pek böyle temellerdi şuydu buydu diye düşünemiyorum. Sonuçra samsung değilki onların sailfish mi ne vardı Samsung gibi bi firma değil MS. Dünyaya yön vermiş yazılım devi. E öyle olunca beklenti büyük oluyor haliyle. Bence normal olan da bu :)

Üst Alt