Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok komik ya :) bana usta de

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve mzcoools

zbahadir

Üye
Farklı ara yüzlerde farklı dilde Cortana kullanma desteği gelse güzel olurdu.
Türkçe telefonu İngilizce olarak kullanmak çok sıkıcı.

Hadi onu geçtim mağaza içeriği bu sefer bölgeye duyarlı olduğu için bizim içeriklerimize odaklanmıyor. Bazı Türkçe programlarda İngilizce arayüzde çalışmıyor.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Way arkadas tamda z2 alacaktim babam oqlum bekle biraz daha dedi iyiki beklemisim harbiden telefon piyasasinin lideri bu apple hicbisi demeden cakti beta surume turkceyi bu beta haliyse .d.d
Way arkadas tamda z2 alacaktim babam oqlum bekle biraz daha dedi iyiki beklemisim harbiden telefon piyasasinin lideri bu apple hicbisi demeden cakti beta surume turkceyi bu beta haliyse .d.d

Bay H

Bay H

Üye
Ara bilgi ve haberler için teşekkürler kardeşim.
RedKit gibi sessiz ve gölgeden hızlısın maşallah :kıskıs:
Düşecek haberler için pusuda mı bekliyorsun.sopa:

Bu arada imza kısmına bayıldım;) :türkiye1:
Pusu bizim işimiz :ehe

Teşekkürler abi :tebessüm:

braayn

braayn

Üye
cortana TR gelirse siriden daha iyi olacak en azında bas konuş yapmayacağız

dakamon

dakamon

Üye
çok komik ya :) bana usta de
Arkadaşlar yanlış anlaşılmaya mahal verilmesin Türkçe Siri bu değil. Bu konsept. Biri hazırlamış Video tarihine de bakarsanız anlarsınız 2012 diyor ben taaaa 2012 de izlemiştim bunu :)

• Beğen
Tepkiler: dücane
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arkadaşlar yanlış anlaşılmaya mahal verilmesin Türkçe Siri bu değil. Bu konsept. Biri hazırlamış Video tarihine de bakarsanız anlarsınız 2012 diyor ben taaaa 2012 de izlemiştim bunu :)
Adamdaki ios 6 zaten app ile yapilmis temsili diyelim .d ama 1 aya gelir diqeri

dücane

dücane

Üye
Adamdaki ios 6 zaten app ile yapilmis temsili diyelim .d ama 1 aya gelir diqeri

Video da yorumlara bakarsan, o video yu hazirlayan ve upload eden kisi, abi bunu nasil yaptin sorusuna su cevabi vermis

- iOS 7 de çalışmadığı için server kapatıldı.

Yani bu Siri cok büyük bir ihtimal ile türkce olmayacak, zaten video da Siri´nin google maps´i kullanmasi herseyi aciklamistir, cihaz jailbreak´dir ve o kisinin de dedigi gibi serverlar kapatilmis

KenanK

KenanK

Üye
iOS8 beta 3 de Türkçe olarak geliyormuş. muhtemelen iOS9 da tam olarak siri Türkçe kullanılabilir.

Rainesto

Rainesto

Üye
iOS8 beta 3 de Türkçe olarak geliyormuş. muhtemelen iOS9 da tam olarak siri Türkçe kullanılabilir.

Bu bizimde işimize yarar biraz bardağın dolu tarafına bakın :eller:

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33

zbahadir

Üye
Microsoft için Cortana'nın yeri çok özel. Kesinlikle bunun altında kalmaz çok daha iyi bir iş çıkarabileceğini düşünüyorum.

Alıntı:
Microsoft'un Oscar tahminleri tuttu
Microsoft'un geliştirdiği akıllı asistan Cortana, Oscar gecesinde ödüle layık görülen 20 ismi doğru tahmin etti. Yapay zekanın tahmindeki başarı oranı yüzde 84 olarak belirdi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
Serhan

Serhan

Üye

İOS 8.3 resmi sürümüyle birlikte gelir.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Wp10'da otg ile ilgili bi haber duyan bilen varmı

skynet

Üye
Bu ara çok sessiz buralar

pirenuri

pirenuri

Üye
Tahminimce w10nun 3. Veya 4. Yapısında çoğu sıkıntılar gidelirmiş ve bildiğimiz pfdde olan hatalar gibi küçük hatalarla sunulmuş olur. O zaman w10 1. Cihazımıza yukleriz. Zaten denimden umut yok

braayn

braayn

Üye
Dünya Kupası, İngiltere Premier Lig ve Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nde (NFL) gösterdiği başarının ardından, Microsot'un akıllı asistani Cortana Oscar'a layık görülen isimlerin neredeyse tamamını doğru tahmin etti.

Cortana, 87'inci Akademi Ödülleri'nde en iyi aktör, en iyi aktris, en iyi yardımcı aktör ve en iyi film dahil olmak üzere 24 kategorinin 20'sini doğru tahmin etti. Akıllı asistanın geliştirilmesinde rol alan Microsoft'un New York'taki Ar-Ge laboratuvarında çalışan David Rothschild, geçtiğimiz iki yılda da dikkat çekici tahminlerde bulunmuştu.

Rothschild, Microsoft'un yapay zeka teknolojisini tanıtmak için yaptığı tahminler kapsamında 2013'te 19; 2014'te ise 21 Oscar kazanan ismi doğru tahmin etmişti. Dünya Kupası'nda son 16 maçın 15'i doğru tahmin eden Cortana, 2012 ABD seçimlerinde de 50 eyaletten 49'unda sonuçları doğru tahmin ederek büyük başarı elde etmişti.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve emz
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Madem ki tahminleri o kadar iyi ing.bilen birisi şu cortana ya wp 10 nun ne zaman yayınlanacağını bir sorsun o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
Murat Alper

Murat Alper

Üye
şu cortana türkçe olsun valla iddayı ona soracağım hep yatıyor kuponlar ya :ehe :kıskıs: cortana sayesinde zengin olurum :ehe :kop2:

Üst Alt