Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum bugün bir arkadaşın lumia 925ine flash atarken farkettim windows 10 dan dönmek için yayınlanan Windows Phone Recovery Tool programını bilgisayarın dili ingilizce bölge Amerika yapıldığında çalıştırdım ve telefonu gördü dil Türkçe bölge Türkiye olduğunda görmüyor lumia 830da da denedim sonuç aynı.

dakamon

dakamon

Üye
BUrası bitmiş ya. Hiç sızma yok.

zbahadir

Üye
IPhone için Siri geliyor. İnşallah MS bir güzellik yapar da yıl ortasına doğru Cortana gelir. Hem Iphone için Siri bekliyorum hem Windows için Cortana bekliyorum. :)

braayn

braayn

Üye
beyler sizce wp 10 ile birlikte ekstra kamera lensleri gelir mi ? varmı tahminleri olan ?

dakamon

dakamon

Üye
beyler sizce wp 10 ile birlikte ekstra kamera lensleri gelir mi ? varmı tahminleri olan ?
aslında ana kamera uygulamasına filtre ler ekleseler fena olmaz. Hızlı bir şekilde filtreli foto çekebilinse fena olmaz.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Waybe subatta vericez dediler en az kullanilan 2 tele verdiler subat bitior hem erken hemde subatta vermis oldular deisik bir dusunce tarzi

serinaga

serinaga

Üye
Hadi beeehhh, daha halen gelmedi mi diğer cihazlara ?

zbahadir

Üye
Arayı uzun tutmaları bence iyi bir şey. Bu demek oluyor ki biz mevcut Preview sürümü değil bir sonrakini yani elden geçmiş, bilinen mevcut sorunları giderilmiş sürümü alacağız. En azından bu süre içinde telefonlarımızı rahat rahat kullanıyor olduk. :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Gercekten boyle bir bekleyiz icinde olman cok iyimser olmandan kaynaklanior bence bunun aynisini verirler sizede

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

zbahadir

Üye
Gercekten boyle bir bekleyiz icinde olman cok iyimser olmandan kaynaklanior bence bunun aynisini verirler sizede

Sanmıyorum o bizde çalışmadığı için zaten bize verilmedi.
MS çalışanları aylık güncelleme şeklinde çalışacaklarını yazmışlardı. Bu durumda sonraki güncellemeyi almış olacağız tüm cihazlara.

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sanmıyorum o bizde çalışmadığı için zaten bize verilmedi.
MS çalışanları aylık güncelleme şeklinde çalışacaklarını yazmışlardı. Bu durumda sonraki güncellemeyi almış olacağız tüm cihazlara.
Hepsine demeyelim. Microsoft yine gelecek modeller için liste verecek.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
Bay H

Bay H

Üye
Windows 10, USB 3.1 Type C standardını destekleyecekmiş. Büyük olasılık ile telefon kısmında da bu destek gelecek.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, emz ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10, USB 3.1 Type C standardını destekleyecekmiş. Büyük olasılık ile telefon kısmında da bu destek gelecek.

• Beğen
Tepkiler: plenken, pirenuri, zaakaan ve 3 diğerleri
ON9

ON9

Üye
Type C şu nokianın patentini aldığı çift yönlü yeni usb değil miydi Şarj âletlerini değiştirecekler demek oluyor ve bence bununla birlikte hızlı şarj desteği de gelecek sanırım

• Beğen
Tepkiler: emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Type-C'nin telefonlarda hemen yaygınlaşacağını sanmıyorum.
USB 3.1 hız desteği yazın ya da en geç sonbaharda yeni telefonlarda gelir ama uç olarak Type-C hemen gelmez. Veya gelirse dönüştürücü aparatla beraber gelir herhalde :sirit:

Bay H

Bay H

Üye
Type-C'nin telefonlarda hemen yaygınlaşacağını sanmıyorum.
USB 3.1 hız desteği yazın ya da en geç sonbaharda yeni telefonlarda gelir ama uç olarak Type-C hemen gelmez. Veya gelirse dönüştürücü aparatla beraber gelir herhalde :sirit:

Düzenleme: Ben mesajı çok yanlış anlamışım :ehe

Üst Alt