BomberMAn TR01
Üye
Hocam geçen hafta söyledim ya; OTG gelecek ancak ilerleyen sürümlerde yani final sürümüne doğru....

Hocam geçen hafta söyledim ya; OTG gelecek ancak ilerleyen sürümlerde yani final sürümüne doğru....

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızcortana'nın daha iyi olacağını düşünüyorum

Microsoft has announced a new API forLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızthat will make it easy for developers to integrate the company's cloud storage service into their apps. The API supports all major platforms, including the web, Windows, iOS, and Android.
şunu biri hayrına yorumlasın![]()
Bu çok robotik olmuş ya, Cortana daha insancılMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızcortana'nın daha iyi olacağını düşünüyorum

hımm hilmi bunu sevdi.. TşklerMicrosoft geliştiricilere sağlayacağı yeni API (uygulama izni) ile OneDrive'ın uygulamalara daha kolay entegre edilmesini sağlayacakmış.
Yani artık çoğu uygulamada OneDrive'a erişim, dosya atma, indirme, yedekleme imkanı olacak.
Bu çok robotik olmuş ya, Cortana daha insancıl![]()

özgür abi yeri belki değil ama videodaki htcnin camera programını biz kuramazmıyız lumialara ? efektler hoşma gitti alternatif olarak kurabilsek iyi olurCortana'nın Türkçesi de buna benzer olacaktır diye tahmin ediyorum.
İngilizce ile aynı akıcılıkta Türkçe gelirse sürpriz olur![]()
Seslendirme yapılmayacak mıydı? seslendirme olsa hem siri hem de cortana için çok iyi olurCortana'nın Türkçesi de buna benzer olacaktır diye tahmin ediyorum.
İngilizce ile aynı akıcılıkta Türkçe gelirse sürpriz olur![]()

Microsoft has announced a new API forLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızthat will make it easy for developers to integrate the company's cloud storage service into their apps. The API supports all major platforms, including the web, Windows, iOS, and Android.
şunu biri hayrına yorumlasın![]()
O yazı yerine tema rengi ekrana tam sayfa olarak 1 sn geliyorUmarım w10 ile uygulamalardaki uzun suren yükleniyor surduruluyor yazılarının olduğu kısımların sureleri kısalır.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
O yazı yerine tema rengi ekrana tam sayfa olarak 1 sn geliyor
Eğer bir veya iki saniyeyse henüz bırakın betayı ilk temelleri üzerinde olan bir sistem için çok iyi.Yani bekleme suresi 1 sn. Göreceğiz....
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızcortana'nın daha iyi olacağını düşünüyorum
İşin içinde Microsft olunca ben pek böyle temellerdi şuydu buydu diye düşünemiyorum. Sonuçra samsung değilki onların sailfish mi ne vardı Samsung gibi bi firma değil MS. Dünyaya yön vermiş yazılım devi. E öyle olunca beklenti büyük oluyor haliyle. Bence normal olan da buEğer bir veya iki saniyeyse henüz bırakın betayı ilk temelleri üzerinde olan bir sistem için çok iyi.