Bay H
Üye
Yeni yapılar gözüküyor. Hem gdr2 hem 10.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Hayır değişmemiş.Arkadaşlar göremedim ama müzik uygulaması değişti mi acaba?
Ya şu wp 8.0 daki oyunlar ve müzik gelsin misler gibi kullanalım ne yapmaya çalışıyolarkiHayır değişmemiş.
Pekala o zaman.Tam sürümede bir halt ekleyemiyecekler .söylüyorum , az realist olsan söylememe de gerek kalmaz gerçi ama neyse
O değilde bu oyunların içinde ki xbox games neden Türkçe değilYa şu wp 8.0 daki oyunlar ve müzik gelsin misler gibi kullanalım ne yapmaya çalışıyolarki

Yada 10 daki müzik gelsin. Aslında w10 uygulamaları 8.1 çalışıyor olursa müzik uygulamasını direk 8.1'e update ile verebilirler.Ya şu wp 8.0 daki oyunlar ve müzik gelsin misler gibi kullanalım ne yapmaya çalışıyolarki
Müzik farketmez zaten MixRadio kullanıyorum da oyunlar çok geç açılıyor bazen. Sinir bozucu.Yada 10 daki müzik gelsin. Aslında w10 uygulamaları 8.1 çalışıyor olursa müzik uygulamasını direk 8.1'e update ile verebilirler.
W10 uygulamalarını 8.1'de çalıştırma imkanı var mı?
Ben zaten 8.1 ile oyun uygulamasına girmez oldum. Dediğin gibi çok yavaş. Ben onun yerine ana ekrana oyun dosyası yaptım. Hem bin kat daha hızlı hemde daha güzel. Tavsiye ederimMüzik farketmez zaten MixRadio kullanıyorum da oyunlar çok geç açılıyor bazen. Sinir bozucu.

Hiç indirme hocam mesaj yazdırmıyormuş. O sorun hallolsun öyle indir bence tabi sen bilisin de benim aklıma şey geliyor bu bizim gördüğümüz kısmı belki sistem işleyişinde falan telefona zarar veriyordur diye. Ben kararlı durumu bekleyeceğim.Ee o zaman bu akşam Lumia 1520 ve 930 gibi cihazlar içinde yayınlanabilir mi? Ben sorunlarını çok önemsemiyorum, WP kullandığım için bugüne kadar hiç pişmanlık duymamıştım, bari çok sorunluysa indirip, görüp bu sebeple pişman olayım.![]()
hocam renklilik oluyordu yaaBen zaten 8.1 ile oyun uygulamasına girmez oldum. Dediğin gibi çok yavaş. Ben onun yerine ana ekrana oyun dosyası yaptım. Hem bin kat daha hızlı hemde daha güzel. Tavsiye ederim![]()
Gelme ihtimali var mı bu akşam bilmem ama gelirse mutlaka indireceğim. Mesaj yazmak falan çok önemli değil aslında. Gerekirse kelime kelime birçok mesaj atarım. Ama gerekmez bence. Boşluk tuşuna basmamak için swype kullanırım belki yazar o zaman.Hiç indirme hocam mesaj yazdırmıyormuş. O sorun hallolsun öyle indir bence tabi sen bilisin de benim aklıma şey geliyor bu bizim gördüğümüz kısmı belki sistem işleyişinde falan telefona zarar veriyordur diye. Ben kararlı durumu bekleyeceğim.
J hocam renklilik oluyordu yaa

İkinci bir telefonum olsa yüklerdim kurcalardım bolcada geri bildirim yapardım her sorunu yazardım. Umarım Türkçe yazsakta bunlar Türkiye ekibi tarafından toplanıyordur
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
koskoca dünya yazılım devisin bu kadar mı olur androıd ve iosu cebinden çıkarması lazım Microsoft yalanmı arkadaşlar