Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Yeni yapılar gözüküyor. Hem gdr2 hem 10.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: PureFood

braayn

braayn

Üye
Neyse biz bu wp 10'a beta haline şunu diyelim adını koyalım daha doğrusu.wp 10 Finallde kararlı surumde konuşuruz bu hali finalde gelecek hali ile çok uzak ve şuanda konuşacaklarımızı havada bırakacak yazdığımız yorumları ağzımıza tıkayacak bir final surumu gelirde o zaman konuşuruz...

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar göremedim ama müzik uygulaması değişti mi acaba?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
İsyanım hatalara değil,herkese açılmamasına, peyderpey vermeselerdi de herkese (pfd yada insider e kayıtlı) verselerdi diye isyan ediyorum sadece ama alıştım ya dünden bu güne Lumia cıyım gönüllü girdik bu yola zorla değil, yani isyan bitti akışına bıraktım :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve zbahadir
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Pekala o zaman.Tam sürümede bir halt ekleyemiyecekler .söylüyorum , az realist olsan söylememe de gerek kalmaz gerçi ama neyse

Realist olmam sebebiyle kahinlik yapmıyorum. Olasılıklar ve gelişim süreci bence olumlu.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve Rainesto
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ya şu wp 8.0 daki oyunlar ve müzik gelsin misler gibi kullanalım ne yapmaya çalışıyolarki
Yada 10 daki müzik gelsin. Aslında w10 uygulamaları 8.1 çalışıyor olursa müzik uygulamasını direk 8.1'e update ile verebilirler.
W10 uygulamalarını 8.1'de çalıştırma imkanı var mı?

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yada 10 daki müzik gelsin. Aslında w10 uygulamaları 8.1 çalışıyor olursa müzik uygulamasını direk 8.1'e update ile verebilirler.
W10 uygulamalarını 8.1'de çalıştırma imkanı var mı?
Müzik farketmez zaten MixRadio kullanıyorum da oyunlar çok geç açılıyor bazen. Sinir bozucu.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Preview developer uygulaması ile 8.1'in sürümleri windows insider ile w10 sürümlerine devam edilecek gdr2 iptal değil yani

zaakaan

zaakaan

Üye
Ee o zaman bu akşam Lumia 1520 ve 930 gibi cihazlar içinde yayınlanabilir mi? Ben sorunlarını çok önemsemiyorum, WP kullandığım için bugüne kadar hiç pişmanlık duymamıştım, bari çok sorunluysa indirip, görüp bu sebeple pişman olayım. :)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Müzik farketmez zaten MixRadio kullanıyorum da oyunlar çok geç açılıyor bazen. Sinir bozucu.
Ben zaten 8.1 ile oyun uygulamasına girmez oldum. Dediğin gibi çok yavaş. Ben onun yerine ana ekrana oyun dosyası yaptım. Hem bin kat daha hızlı hemde daha güzel. Tavsiye ederim:D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ee o zaman bu akşam Lumia 1520 ve 930 gibi cihazlar içinde yayınlanabilir mi? Ben sorunlarını çok önemsemiyorum, WP kullandığım için bugüne kadar hiç pişmanlık duymamıştım, bari çok sorunluysa indirip, görüp bu sebeple pişman olayım. :)
Hiç indirme hocam mesaj yazdırmıyormuş. O sorun hallolsun öyle indir bence tabi sen bilisin de benim aklıma şey geliyor bu bizim gördüğümüz kısmı belki sistem işleyişinde falan telefona zarar veriyordur diye. Ben kararlı durumu bekleyeceğim.
J
Ben zaten 8.1 ile oyun uygulamasına girmez oldum. Dediğin gibi çok yavaş. Ben onun yerine ana ekrana oyun dosyası yaptım. Hem bin kat daha hızlı hemde daha güzel. Tavsiye ederim:D
hocam renklilik oluyordu yaa

zaakaan

zaakaan

Üye
Hiç indirme hocam mesaj yazdırmıyormuş. O sorun hallolsun öyle indir bence tabi sen bilisin de benim aklıma şey geliyor bu bizim gördüğümüz kısmı belki sistem işleyişinde falan telefona zarar veriyordur diye. Ben kararlı durumu bekleyeceğim.
J hocam renklilik oluyordu yaa
Gelme ihtimali var mı bu akşam bilmem ama gelirse mutlaka indireceğim. Mesaj yazmak falan çok önemli değil aslında. Gerekirse kelime kelime birçok mesaj atarım. Ama gerekmez bence. Boşluk tuşuna basmamak için swype kullanırım belki yazar o zaman. :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İkinci bir telefonum olsa yüklerdim kurcalardım bolcada geri bildirim yapardım her sorunu yazardım. Umarım Türkçe yazsakta bunlar Türkiye ekibi tarafından toplanıyordur

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Aslında Türkçe'yi ciddiye aldıklarından emin değilim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
koskoca dünya yazılım devisin bu kadar mı olur androıd ve iosu cebinden çıkarması lazım Microsoft yalanmı arkadaşlar

Haklısın bu kadar eksik görünce şaşırıyorum tüm pc ler Windows kullanıyor istisna bulunamaz ama telefon da gerideler

zbahadir

Üye
Windows işletim sistemi güzelde MS'nin politikaları nedeniyle heba oluyor. Adamlar sorulara bile lastikli cevaplar veriyorlar. Adam çıkış tarihine bile puzzlle ile cevap veriyor. :)

Bazılarımız diyor alma kullanma diye ama almışız bir kere iyi bir işletim sistemi isteme hakkımız değil mi? Windows 8 bu hale gelene kadar neredeyse 2 yıl sürdü yanlış hatırlamıyorsam. Windows 10 nereden baksan bir yıl sürer hayatımız beklemekle mi geçecek? :)

saynesim

saynesim

Üye
Bakalım bugün birşeyler olacakmı malum Amerika da mesai saatleri yeni başladı

Üst Alt