Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Demek oluyor ki bu ay içinde bizim cihazlara Windows 10 açılsa bile bir işe yaramayacak. Bir süre daha beklemek lazım en azından sağlıklı bir build çıkana kadar.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alıntı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Esendağlı ve bulutsuzgece
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Canlı yayında bakıyoruz, mesajlar dışında bir sorun yok gibi yani kasma vs.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu durumda ve şu saatte bile hala 92 online insan var bu bölümde

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Daha bildirim ekranımız bile düzgün tasarlanmamış dünyanın en çok kullanılan işletim sistemini yapan adamlar aynı kişiler telefonda arayüzü özensizce yapıyor ve bu kişiler C++ ve x code en iyi bilen kişiler ister istemez beklenti yükseliyor hele hololensten sonra onu tasarlayıp sonra telefonda böyle bune pehriz bune lahana turşusu sonra güncelleme bekle diyorlar

hololens işin reklam boyutuydu bence aynı google glass gibi. şuan ms çok düşük özellikli telefonlarla doldurmuşken piyasayı o telefonlarda kullanılmayacak özellikleri getirmeyecektir, ki senin ve benim kullandığım modeller en diptekiler artık, benim en büyük beklentim canlı karolara işlevsellik getirmeleriydi mesela müzik kutucuğundan şarkı değiştirme oynatma vb ki benim tel kaldırırmı ondanda şüpheliyim, birde hep isteiğim ama bulamadığım bir özellik telefonumdan rehberimdeki ekli bir numaraya kartvitimi atabilmek istiyorum ( belki vardır). şuan kilit ekranından müzik değiştirmek için açtığımda bile çok kısa sürede hemen müzik çalar kısmı kayboluyor bu bile saçma kalsa nolurki zaten dinliyorum o an.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BaySerkan

BaySerkan

Üye
NO BUİLDS bu yazıdan başka birşey çıkmıyor telefon L830 acaba şarjdan olabilirmi şu an %62 de şarj..

Peocawe

Peocawe

Üye
Ne kadar ilginç bir durum inanabiliyor musunuz?
Windows 10 TP işletim sistemi üst seviye cihazlar tarafından desteklenmiyor anlamına geliyor bu durum.
Benim bildiğim iyi cihazlar üzerinde denenir daha düşük cihazlara optimize edilir.

belki böylesi daha iyidir. Düşük cihazlardan üst seviyelere geliyolardır daha sağlam adımlar atmak için. 830'u da araya sıkıştırmışlardır.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
15-20 günü nerden çıkartıyorsunuz acaba o kadar uzun mu sürecek ki.
Şunu unutmayalım adamlar bu sürümü yayınlayıp yatışa geçmedi çalışmaya devam ediyorlar ve şu anda da biletler yapıyorlar. Ne zaman olacak bilinmez ama şunu gördüm ki burada bazı arkadaşlarımızın küçümsediği gibi basit bir ile uğraşmıyorlar ve oldukça detaylı bir çalışma içindeler.

Ayrıca bahsedilen partisyon stitching olayı tahminlerimizden çok daha önemli bir olay ve şeklim sistemi çekirdeğinin gücünü ve geliştirilebilirliğini gösteriyor. Bu bile başlı başına çok önemli bir olay.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Anlaşılan yenilik olarak bi özellik yok sadece 8.1 yerine 10 oldu :) rezillik ya !!!!!!!!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şunu unutmayalım adamlar bu sürümü yayınlayıp yatışa geçmedi çalışmaya devam ediyorlar ve şu anda da biletler yapıyorlar. Ne zaman olacak bilinmez asma şunu
Fazla süreceğini pek sanmıyorum......umarım:)
Anlaşılan yenilik olarak bi özellik yok sadece 8.1 yerine 10 oldu :) rezillik ya !!!!!!!!
Yapmayın ya, bu bir başlangıç ve her şey hemen gelmez ki bu bir ön izleme sürümü.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bu internet kesilmesi wp 10 ile düzelmezse muhtemelen satarım lumia625i 2 günlük ömrümüz var onuda bunların vereceği guncellemeyi beklemekle geçiriyoruz :(

Ben de internet kesilmesi bir bende var sanıyordum :D

Bay H

Bay H

Üye
Buna tam olarak bir sorun diyemeyiz.
Sadece işleri biraz daha kolaylaştırma ve garantiye alma diyebiliriz.
Bu haliyle de verebilirlerdi elbette ancak o zaman gelecekte yaşanacak süreç çok sancılı olacaktı.
Partition Stitching özelliği sağlandığı zaman güncelleme ve yükseltme süreci çok rahat ilerleyecek.

Bunu şuna benzetin.
Önünüzde dikenli bir yol var.
Yürümek isteseniz yine yürür geçersiniz ama yolu geçerken ne ayak kalır, ne de acıya dayanacak hal.
Microsoft ayakkabıyı verip öyle yürütmek istiyor. Hikayenin özeti bu.

Abi şöyle bir durum var yolun dikenli olduğunu bildiğin halde evden çıkmadan önce ayakkabını yanına alıp mı çıkarsın yoksa almadan mı. Microsoft'un yaptığı bu hamleyi ben sonucu bilmelerine rağmen yaptığını düşünüyorum, bu düşüncemi Ali Kemal abinin attığı son mesajda destekler nitelikte.

Şimdi madem böyle bir problemin varlığı biliniyor ve güncelleme ile düzeltilebilecek bir sorun neden bunun önlemini işe başlamadan almıyorsunki?

Eğer evden çıkmadan önce ayakkabıyı giyselerdi şuan böyle bir durum yaşamayacaktık belki. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ancak bir yerde bir hata var gibi geliyor bana.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve zbahadir
habbuj

habbuj

Üye
Ben söylemiştim.
Ancak yükleyen arkadaşlardaki kasmanın sebebi, henüz güncellemenin yeni tamamlanmış olması ve telefonun arkaplanda işlem yapmayı sürdürmesi.
Birkaç saat sonra telefon yağ gibi akmaya başlayacaktır.
Ama arkadaşlar telefona bu fırsatı vermeden "kasma var, donma var" diye panik yapmaya başlıyorlar.
Oysa bugüne kadar bir sürü güncelleme yükledik, hepsinde ilk yüklendiğinde aynı şey oluyor, doğal bir süreç.
Artık bunu öğrenmiş ve alışmış olmamız gerekir.
Evet denimi yükledikten sonra da öyle yaptı yani her güncelleme sonrası olası bir durum.

zbahadir

Üye
Abi şöyle bir durum var yolun dikenli olduğunu bildiğin halde evden çıkmadan önce ayakkabını yanına alıp mı çıkarsın yoksa almadan mı. Microsoft'un yaptığı bu hamleyi ben sonucu bilmelerine rağmen yaptığını düşünüyorum, bu düşüncemi Ali Kemal abinin attığı son mesajda destekler nitelikte.

Şimdi madem böyle bir problemin varlığı biliniyor ve güncelleme ile düzeltilebilecek bir sorun neden bunun önlemini işe başlamadan almıyorsunki?

Eğer evden çıkmadan önce ayakkabıyı giyselerdi şuan böyle bir durum yaşamayacaktık belki. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ancak bir yerde bir hata var gibi geliyor bana.

Evet aynen bende bunu söylüyorum.
Madem çöz bu işi her ne karın ağrısıysa ondan sonra yayınla.
Microsoft bunu öngöremedi mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Klavyenizi taşıyın
5 inç veya daha büyük ekranı olan telefonlarda klavyenizi yeniden konumlandırmak için ara çubuğuna dokunup basılı tutarak kilidini açın. Ardından parmağınızı ekranda yukarı veya aşağı sürükleyerek klavyeyi yerleştirin. Klavyeyi sabitlemek için ekranın istediğiniz tarafına sürükleyin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Serhan, suyunsesi, braayn ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye