Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ayarlar kısmı falan bazı yerler androidddn çalıntı gibi durmuş ama hayırlısı

tgoksen1

Üye
geri dönemiyorum 8.1 e yardım edın

kamil5028347

kamil5028347

Üye
pil tasarrufu çalışmadığı için şuan tüm programlardan bildirim geliyor nerdeyse :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Tom amca şuan yüklemeyin diyor

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Görsel olarak güzellik var ama sistem kasıntılı çalışıyor bu klavye olayını nasıl çözecegiz boşluktan sonra yazmıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adamlar boşuna dememiş.

Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin
  • Birincil telefonunuza yüklemiyorsanız. Yedek bir telefonunuz varsa, bu cihaz Technical Preview'u yüklemek için harika bir adaydır.

• Hala gelişmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.

• Pek çok güncelleme veya zaman içinde ciddi oranda değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.

• Windows Phone kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken ya da bir sorun çıkması durumunda eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.
Uzmanlıktan bahsederken gerçekten ciddiyiz. Yani APN'in bir haber kanalı olduğunu düşünüyorsanız, Technical Preview size uygun olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, suyunsesi ve Dexter Morgan

tgoksen1

Üye
Adamlar boşuna dememiş.

Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin
  • Birincil telefonunuza yüklemiyorsanız. Yedek bir telefonunuz varsa, bu cihaz Technical Preview'u yüklemek için harika bir adaydır.

• Hala gelişmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.

• Pek çok güncelleme veya zaman içinde ciddi oranda değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.

• Windows Phone kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken ya da bir sorun çıkması durumunda eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.
Uzmanlıktan bahsederken gerçekten ciddiyiz. Yani APN'in bir haber kanalı olduğunu düşünüyorsanız, Technical Preview size uygun olmayabilir.
dostum windows phone recovery açılıyor ama telefonu gormuyor

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lsrt de görmüyor telefonu
gördü sonunda

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Genişletilebilir bildirimler

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve dücane
dextro22

dextro22

Üye
istediği kadar sorunlu olsun insan bi bızıklamak istiyor :)

Üst Alt