bozkirdangelen
Üye
SD Card takılı mı? ve gerek dahili hafızada ve gerekse SD Cart içinde hafıza(Kapasite) yeterli mi?Beyler telefonu sıfırladım (12. yapı kurulu) kurulum ekranının sonunda Neredeyse bitti... ekranına geldim ve orayı geçemedim yani ileri diyorum hiç tepki vermiyor
Kapatıp açtım soft reset attım ama değişen bir şey olmadı8.1'e dönmeden bu sorunu halledebilir miyim ?
tweak uygulamasından sanal tuş ayarını deaktif ettikten sonra telefonu yeniden başlatmanız gerekiyorarkadaşlar çok garip bu durumla karşı karşıyayımL930'da gezinti çubuğu aktif galiba sorun tweak uygulamasından kaynaklanıyor. Biraz kurcalamak için yüklemiştim dün. Telefon bugün takıldı bi yerde. Soft reset attım, açılınca bildirim menüsünde gezinti çubuğu her zaman aktif falan yazıyordu. Ekranı alttan kaydırın yazıyordu. Yapmaz olaydım bi kaydırdım bi daha kapanmadı yardımcı olabilecek var mıdır acep
Evet sd kart takılıydı ama aynı işlemleri çıkartıp denedim yine fark eden bir şey olmadı şimdi tuş kombinasyonu ile tekrar sıfırladım bakalım yine aynısı olacak mıSD Card takılı mı? ve gerek dahili hafızada ve gerekse SD Cart içinde hafıza(Kapasite) yeterli mi?
Ayrıca, telefonu şarja koyun ve bir süre hiç bir şey yapmadan bekleyin..(En az 1 saat)
Sonra tekrar soft reset atarak deneyin..
Allahtan insider var, yoksa Şubata kadar ömür törpüsü...Orange Polonya Windows Phone cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi takvimini belirlemiş. İlk grup 14 Aralık'ta başlayacak ve Lumia 630, 635, 735, 830 ve 640 cihazlarını içerecek.
İkinci ve daha az şanslı grup ise Lumia 520, 532, 625, 720, 820, 920, 925, 930, 1020, 1320 cihazlarını içerecek ve bu cihazlar için güncelleme 1 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Lumia 530 ve Lumia 1520 ile ilgili bir bilgi ise şimdilik bulunmuyor.
535 den de haber yok.Orange Polonya Windows Phone cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi takvimini belirlemiş. İlk grup 14 Aralık'ta başlayacak ve Lumia 630, 635, 735, 830 ve 640 cihazlarını içerecek.
İkinci ve daha az şanslı grup ise Lumia 520, 532, 625, 720, 820, 920, 925, 930, 1020, 1320 cihazlarını içerecek ve bu cihazlar için güncelleme 1 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Lumia 530 ve Lumia 1520 ile ilgili bir bilgi ise şimdilik bulunmuyor.
bu yapıları en iyi kullanan cihazlardan biri lumia 1520, açıkçası şuan rtm sürüm gibi. Ama güncelleme alacağı tarih bile belli değil. İyi tahminler de şubatı gösteriyor. Nasıl boyle oluyor neden boyle oluyor ben anlayamadım ?Orange Polonya Windows Phone cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi takvimini belirlemiş. İlk grup 14 Aralık'ta başlayacak ve Lumia 630, 635, 735, 830 ve 640 cihazlarını içerecek.
Sıralama yapacak olursak, yaklaşık olarak en sorunsuz kullananlardan 1 nci sırada olması gerekenler L 640 modelleri ile L 535 gibi görünüyor,bu yapıları en iyi kullanan cihazlardan biri lumia 1520, açıkçası şuan rtm sürüm gibi. Ama güncelleme alacağı tarih bile belli değil. İyi tahminler de şubatı gösteriyor. Nasıl boyle oluyor neden boyle oluyor ben anlayamadım ?
[/QUOTE]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür böyle. Wi-fi den bağlanamıyorum pc bağlanıyor sıkıntı yok, ne yapabilirim ?
Benim 930 da şöyle bir sorun var, biriyle konuşurken hoparlör e aldığımda karşıya ses gitmiyor, diğer 930 sahipleri deneyebilir mi yazılımsal mı donanımsal mı bu sorun!!!
çok kısık çıkıyor ses kaydıda sorunlu sanırımVideo kayıt dener misin ses çıkacak mı diye
mTalk'tan gönderildi
çok kısık çıkıyor ses kaydıda sorunlu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?