papakudioflu
Emekli Yönetici
Yeni yapı büyük ihtimalle yarın gelecek.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ne yalan söyleyeyim, bugün de bekliyordum.Yeni yapı büyük ihtimalle yarın gelecek.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kesinlikle.Ben ocak ayına kadar bir şey olacağını hiç düşünmüyorum. Ocak ayında anca bizim ülkeye dağıtırlar w10 u. Oda kesin değil. Bakarsın gecikir. E zaten şu an insider ile deniyoruz farklı ne gelebilecek ki. Kendileri de söyledi Ux değişimi olacak. Öyle ses getirecek şeyler olmayacak. Şimdi bir şey dicem birilerinin damarına basmış olcam aslında kendi damarıma da basmış olcam ama dünyadaki birçok editörün dediği gibi sanırım MS mobil işletim sistemi trenini çoktan kaçırdı.
Eurodam desteği hala yok demi ben bağlayamadım üniversitede internete. Hayır normal wifi var kullanıcı adı şifre giriyorum onu da kabul etmiyor bağlanılamadı diyor. Bir sürü kişiye denettim sorun telefonda. Bide sd kartı dosya gezgini tanımıyor çok ilginç. Uygulamalar kaydetme ayarı vs sd kart kısmı yok. Eski dosyalar uygulaması görüyor ama :S
Zaten 11.yapıda iyiydi,bu gelecek yapıda stabilite biraz daha artmıştır o kadar.özellik yoksa heyecanda olmuyor ya.Gabe çok iyi görünüyor diyor ya haydi bakalım hayırlısı ...
Bütün mesele o zaten.Her ne kadar Windows 10 finalini aldığımda benim işimi görüyor olacaksa da bu demek değil ki, arkaplana atılmışız hissini bitirecek. Windows 10 ve Windows 10 Mobile ortak bir sistem ama ios ve androide verdiği destekte neredeyse ortak bir işletim sistemi kadar var. Bakıyorum bakıyorum başarılı olmak için yaptığı planlara ama hepsi çok uzun vadeli. Microsoft'un bu kadar uzun vadeyi karşılayacak kullanıcı kitlesi lüksü yok diyorum ben. Elini çabuk tutmazsa o uzun vadedeki planları kesinlikle tutmaz diyorum ben.
Sanırım herkes şu yılbaşını bekliyor,eğer kullanıcılar ikna olmaz ve heyecanlarını kaybettikleri gibi ms ye olan umutlarınıda kaybederlerse çok fazla kullanıcı istemeye istemeye de olsa diğer sistemlere geçmek durumunda kalacaklardır,benim durumumda aynen böyledir.Bütün mesele o zaten.
Sistem belki çok güzel olacak, geribildirim yapılan ve istenen özelliklerin hepsi gelecek belki ama Microsoft'un bugüne kadar ki yavaşlığı isrer istemez kullanıcıları karamsarlığa itiyor.
Bu izlenimi karamsarlığı nasıl azaltır yada yok eder derseniz, şöyle yakın zamanda kullanıcıları tatmin edecek özellikler içeren bir güncelleme paketi vermesi lazım derim.
Örneğin yepyeni bir kilit ekranı, usb otg, türkçe dahil daha çok dilde cortana vb diğer uservoicede istenen popüler özellikler...
Salı gibi demişti.Hafta başı demedi mi o kel?
Böyle,de yekden kel diye söylenmez ki alındım şimdiHafta başı demedi mi o kel?
herkes bu şartlarda potansiyel kel.