braayn
Üye
olabilirde olmaya bilirde ama şahsi fikrim cortananın TR si geldiğinde bütün platformlara aynı anda dil desteği gelir diye düşünüyorumTürkçe Cortanayı tutupta Androidlere önce verirlermiş.![]()
olabilirde olmaya bilirde ama şahsi fikrim cortananın TR si geldiğinde bütün platformlara aynı anda dil desteği gelir diye düşünüyorumTürkçe Cortanayı tutupta Androidlere önce verirlermiş.![]()
ben 12 yi bekliyorum şahsen uğraşmaya değmez iki gun için920 kullanıyorum 10. Yapıdaydım bir haftadır denimdeyim şarj mükemmel sizce şimdi 11. Yapıya geçsem mi yoksa bekleyip 12. Yapıya mı geçeyim direkt
Şişme değil de ısınmalar oluyor zaman zaman belirsiz bir durum.Yapı 9 artık iyice şişti.salıya kadar sabrediyorum![]()
Yeni özellik olmayacak muhtemelen.Bakalım 12.Yapıda neler gelecek artık bir takım yeni özellikler görmek istiyoruz...
bende hiç ısınma olmadı bu güne kadar 830'daŞişme değil de ısınmalar oluyor zaman zaman belirsiz bir durum.
Isınma çok nadiren olabilir.bende hiç ısınma olmadı bu güne kadar 830'da
maşallah konu baya Bi ilerlemiş
L820 kullanıyorum 3 yıldır.bu zamana kadar bazı yapıları yükledim. Fakat stabilite ve batarya performansı yaşadığım için tekrar 8.1 e dönüş yaptım. Şuan en son yayınlanan sürümü kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Batarya anlamında normal bir kullanımda idare eder mi? Özellikle L820 kullanan arkadaşlar deneyimlerini burada paylaşırlarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürlerBugün yarın yeni bir yapı daha yayınlanacak o yüzden şu anki durumu dikkate almadan direk yeni yapıyı yükleyin bence.Selam arkadaşlarmaşallah konu baya Bi ilerlemiş
L820 kullanıyorum 3 yıldır.bu zamana kadar bazı yapıları yükledim. Fakat stabilite ve batarya performansı yaşadığım için tekrar 8.1 e dönüş yaptım. Şuan en son yayınlanan sürümü kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Batarya anlamında normal bir kullanımda idare eder mi? Özellikle L820 kullanan arkadaşlar deneyimlerini burada paylaşırlarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
Selam arkadaşlarmaşallah konu baya Bi ilerlemiş
L820 kullanıyorum 3 yıldır.bu zamana kadar bazı yapıları yükledim. Fakat stabilite ve batarya performansı yaşadığım için tekrar 8.1 e dönüş yaptım. Şuan en son yayınlanan sürümü kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? Batarya anlamında normal bir kullanımda idare eder mi? Özellikle L820 kullanan arkadaşlar deneyimlerini burada paylaşırlarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler