Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

parberk99

parberk99

Üye

emz

emz

Üye
Aynen konu bayağı kopmuş gece ama arkadaşlar sanırım çok şey değişiyor. Ali abinin dediği gibi nedense bu kadar iyi bildiğim telefonumun hiçbir şeyini bilemeyecekmişim gibi geldi. Korktum şimdi :D Gelsede hemen öğrensek:ehe :eller:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ogzhnoTr
braayn

braayn

Üye
böyle kaliteli cihazlarda Bildirim ledi neden olmaz hakikaten anlamak mümkün değil tamam glance ekran var ama bildirim ledide cihaz benen 4 m ilerde masada ise Glance gözükmüyor bana göz kırpan bir bildirim ledi olmalı veya dumanla iletişim kursun bu da olur . :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
735 mi :blink: Tuşu da yok. 925 gibi kırmızı ışık yanıyor o zaman? Microsoft, göz atma ekranı vermediklerine LED bildirim vermiş :ehe
Hayır telefonun sol üst köşesinde "beyaz" bir led yanıp sönüyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

alaca61

Üye
Wp10 gel artık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@Sensation Lumia 735'te gizli bildirim ledi

Ekli dosyalar

• Beğen

alaca61

Üye
Benim tel burda neden iphone gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: bedby
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sol üst köşedeki gizli noktaya dikkat @Sensation @bulutsuzgece
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
orian

orian

Üye
Abi arkada flaş olanlara flaşlı bildirim uyarısı versin ya. Çok zor olmasa gerek.. iPhone'daki gibi bildirim geldiği gibi yansın sönsün bu kadar..

orian

orian

Üye
Ve şunu istiyorum; kilit ekranına gelen bildirim olayı neden sadece 5 uygulama?
1)Telefon
2) Mesaj
3) whatsapp
4) mail
5) messenger
Ee benim Viber, Line, Telegram, Facebook gibi uygulamalarımdan gelen bildirimleri kilit ekranında görsem daha iyi değil mi?
Ve şunu istiyorum; kilit ekranına gelen bildirim olayı neden sadece 5 uygulama?
1)Telefon
2) Mesaj
3) whatsapp
4) mail
5) messenger
Ee benim Viber, Line, Telegram, Facebook gibi uygulamalarımdan gelen bildirimleri kilit ekranında görsem daha iyi değil mi?
Yani gerçekten Microsoft telefon yazılımı bölümünde çalışan arkadaşlar Wp'li telefon kullanıyor ise (ki buna hiç inanasım yok varsa da ikinci telefon olarak) eksikleri ya da geliştirilmesi gereken şeyleri görmüyorlar mı

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve braayn
braayn

braayn

Üye
Ms çalışanlarına Nokia N8 verelim ahanda burda olupda bizde olmayanların aynısını istiyoruz diyelim tamam başka birşey istemez.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BomberMAn_01, ArMaGeDdOn_87 ve 3 diğerleri
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Epeydir takip edemedim, Türkçe Cortana'nın gelme ihtimali mi var? Varsa ne zaman? (en azından beta olarak)

orian

orian

Üye
Apple değil vestel yani zorlunun suçu. Yerli mal satılsın diye hükumetten ithal mala ek vergi istedi iphone 6 16 gb 2.499 oldu. Hiç unutmuyorum bi haber sitesinde iphone 5in Tr'ye giriş ve satış fiyatı yazıyordu. Giriş 1.200 tl
Vergi Vergi Vergi ve yine Vergi eklenince 2.149 oluyor. Suç iphone'un değil

dakamon

dakamon

Üye
Şu maxicep uygulamamızın da geliştirilmesi lazım. Mesela sitedeki fotoğraf gorunteliyici aracı gibi araç eklenebilir programa. Sürekli linklerden bakıyoruz fotolara. :) iyi olurdu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şu maxicep uygulamamızın da geliştirilmesi lazım. Mesela sitedeki fotoğraf gorunteliyici aracı gibi araç eklenebilir programa. Sürekli linklerden bakıyoruz fotolara. :) iyi olurdu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Katılıyorum

Üst Alt