parberk99
Üye
Android cihazlarda bulunan LED bildirimler. Donanım desteği gerektirecek büyük olasılık ile bundan dolayı şuan ki cihazlar yararlanamayacak.
HTC'lerde var
Android cihazlarda bulunan LED bildirimler. Donanım desteği gerektirecek büyük olasılık ile bundan dolayı şuan ki cihazlar yararlanamayacak.
Hayır telefonun sol üst köşesinde "beyaz" bir led yanıp sönüyor.735 miTuşu da yok. 925 gibi kırmızı ışık yanıyor o zaman? Microsoft, göz atma ekranı vermediklerine LED bildirim vermiş
![]()
Sol üst köşedeki gizli noktaya dikkat @Sensation @bulutsuzgece
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şimdi öyle dersin ama gelince de neden led yok dersin sende tıpkı bizler gibiLED falan istemem, benim cihaz gelsin yeter![]()

Yani gerçekten Microsoft telefon yazılımı bölümünde çalışan arkadaşlar Wp'li telefon kullanıyor ise (ki buna hiç inanasım yok varsa da ikinci telefon olarak) eksikleri ya da geliştirilmesi gereken şeyleri görmüyorlar mıVe şunu istiyorum; kilit ekranına gelen bildirim olayı neden sadece 5 uygulama?
1)Telefon
2) Mesaj
3) whatsapp
4) mail
5) messenger
Ee benim Viber, Line, Telegram, Facebook gibi uygulamalarımdan gelen bildirimleri kilit ekranında görsem daha iyi değil mi?
Valla senin o cihaz için çok çalışman lazım. Baksana HTC One M9'un Türkiye fiyatınaLED falan istemem, benim cihaz gelsin yeter![]()
abi bu fiyatların artışının tek nedeni applenin suçuValla senin o cihaz için çok çalışman lazım. Baksana HTC One M9'un Türkiye fiyatına
HTC One M9, Türkiye’de Turkcell aracılığı ile ön siparişe sunuldu - MaxiCep
yani bu ne ya böyle bir fiyat mı olur.Epeydir takip edemedim, Türkçe Cortana'nın gelme ihtimali mi var? Varsa ne zaman? (en azından beta olarak)
Şu maxicep uygulamamızın da geliştirilmesi lazım. Mesela sitedeki fotoğraf gorunteliyici aracı gibi araç eklenebilir programa. Sürekli linklerden bakıyoruz fotolara.iyi olurdu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.