Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Apple değil vestel yani zorlunun suçu. Yerli mal satılsın diye hükumetten ithal mala ek vergi istedi iphone 6 16 gb 2.499 oldu. Hiç unutmuyorum bi haber sitesinde iphone 5in Tr'ye giriş ve satış fiyatı yazıyordu. Giriş 1.200 tl
Vergi Vergi Vergi ve yine Vergi eklenince 2.149 oluyor. Suç iphone'un değil

Sende yerli al diycemde, vestelin yaptığıda telefon değil ki !!!

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim cihaz bozuk :dry: İkinli el lumia bakıyorum :ehe

dakamon

dakamon

Üye
orian

orian

Üye
Tabi ki ben de isterim yerli malı kullanmayı. İşletim sistemi yerli olan, yazılım mühendisleri ülkemden çıkan, donanımı, anakartı ve muhtelif aksamları memlekette üretilen ve buna istinaden uygun fiyatlı olan bir telefon, aynı zamanda bilgisayar. O zaman bizde burda diğer OS'larla ilgilenmek yerine kendi telefonumuzun muhabbetini yapardık. Ama işte şimdi elin gavuru sanal asistanını bizim dilimize uyarlayacak mı, w10 ne zaman gelecek diye bekliyoruz. Neyse duygusala bağladım biraz galiba :)

zaakaan

zaakaan

Üye
Windows 10'la birlikte kutulara yeniden kulaklık konması durumu mümkün olur galiba. Bana Microsoft, yeni cihazlarında Nokia kulaklık kullanmak istemediği için koymadılar gibi geldi. Kendi kulaklığını yapar herhalde bu süreçte.

orian

orian

Üye
Bu arada; kilit ekranına gelen bildirim olayı neden sadece 5 tane diye sormuştum. Bu konu hakkında soru soracağımız, bilgi alacağımız ya da değişip değişmeyeceğini öğrenebileceğimiz bir yer yok mudur? Gerekirse bir oylama yapsak ? @papakudioflu

skynet

Üye
Kulaklığı taktığımızda artık kulaklık simgesi çıksın bir zahmet

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
620 ler değerlenir mi diyosun yani :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Olur mu olur:)

Bu arada; kilit ekranına gelen bildirim olayı neden sadece 5 tane diye sormuştum. Bu konu hakkında soru soracağımız, bilgi alacağımız ya da değişip değişmeyeceğini öğrenebileceğimiz bir yer yok mudur? Gerekirse bir oylama yapsak ? @papakudioflu
Vardır bir bildikleri. O dönemde öyle olması gerekmiştir belki yeni güncellemelerde değiştirilir.

Bu arada Bildirim Led Işığı, uygulamaya göre farklı renklerde de ayarlanabiliyormuş.
@Sensation @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Sensation ve bulutsuzgece
orian

orian

Üye
Bildikleri olduğunu pek sanmıyorum. O dönem de 5'ten fazla bildirim gönderen uygulama vardı. Şimdi de.. :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
620 ler değerlenir mi diyosun yani :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bence değerlenmez. Gerçi belli de olmaz. Telefonumun anakartı arızalı servis 250 lira istiyor :bottom:

Bay H

Bay H

Üye
Satya amca yine bir konferansta konuşma yapıyor. İzlemek isteyenler aşağıdan ulaşabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Satya amca yine bir konferansta konuşma yapıyor. İzlemek isteyenler aşağıdan ulaşabilir.

Satya Nadella gittiği etkinliklerde WP hakkında pek konuşmuyor genellikle.
Joe Belfiore candır :tebessüm:

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hep biz bekleyenler konuşuyoruz ya. Bu 830 ve 630 kullanıcıları nerede? Alıştınız mı, nasıl gidiyor?
WP 10'a şöyle bir bakıp gerisin geri 8.1 Denim'e geri döndüm baya sıkıntı vardı ilk teknik sürümde..

yeminli06

yeminli06

Üye
Led bildirim ışığı dediğiniz 925te yok mu ? cihazın sağ üst köşede küçük bir nokta var kırmızı

kamil5028347

kamil5028347

Üye
WP 10'a şöyle bir bakıp gerisin geri 8.1 Denim'e geri döndüm baya sıkıntı vardı ilk teknik sürümde..

Aynen öyle 2 gün kullandım sonra hemen 8.1 denime döndüm yeni güncelleme biraz daha iyi olursa kalırım diye düşünüyorum

Üst Alt