Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

skynet

Üye
Sd kartı olmayan modellerin yedeği nereye kayıt oluyor peki ?

edge 9. yapıda çok daha güzeldi şuan aşırı yavaş. sayfalar yükleniyor geç geliyor falan

Tepkiler: ademoz05
Bildirim merkezi hiç açılmıyor

arama geldi cevaplaya bastım cevaplandı fakat ekran öyle arama ekranında kaldı

Resim çekin ve albüme bakın bakalım seri tepki varmı geç geliyor resimler sanki.

trepcan

Üye
Aynı sıkıntı bendede vardı 3-4 sonra gördü güncellemeyi. Dün indirdim hala kurmadı. Defalarca restledim hala aynı kurulmamış duruyor

Aynı sıkıntı bendede vardı 3-4 sonra gördü güncellemeyi. Dün indirdim hala kurmadı. Defalarca restledim hala aynı kurulmamış duruyor
Wifi ayarlarını ve güncelleme ayarlarını kontrol edermisiniz?
Bazı durumlarda güncelleme ayarlarından kaynaklanan bir sorun nedeniyle kurulum işlemi yapılmayabiliyor..

trepcan

Üye
Wifi ayarlarını ve güncelleme ayarlarını kontrol edermisiniz?
Bazı durumlarda güncelleme ayarlarından kaynaklanan bir sorun nedeniyle kurulum işlemi yapılmayabiliyor..
Ayarlar normal, fakat değişitirip doğru ayarlara alsamda düzelmedi. Neyse zaten konunun yeri burası değil. Pc tarafına yazarım ordan bişeyler çıkar belki.

Benim cihazın(1520)şarjı 8.1 dendaha hızlı bitiyor şimdi,ama zamanla rayına oturur herhalde.

ademoz05

Üye
Ben sanırım bir hata buldum.
Edge'den resim kaydedemiyorum. Sürekli 0 bayt olarak kaydediyor ve haliyle resimler açılmıyor.
Ayrıca Edge bana çok stabil gibi gelmedi

Edit: Sadece resim de değilmiş. Mesela online açılan bir pdfi kaydetmek istediğimde konum seçtikten sonra sayfayı geri yüklüyor ve dosyayı kaydetmiyor.

Geribildirim yapın