Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar mesaj uygulamasını yanlışlıkla kaldırdım mağaza da bulamıyorum link verebilir misiniz
Kalkmıyor ama nasıl kaldırdınız? Buyrun:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, erhanercan, kamil5028347 ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Küçük olursa daha iyi oluyormuş.
Ne kadar ufak olursa diyafram değeri o kadar iyi ama zor iş .
hayır yanlış bilgi şöyle açıklıyayım profesyonel bir cihazda gündüz çekimleri için f değerinin olabildiğince yüksek olması istenir mesela f5 lensler var gündüz çok net ışıklar istenildiği tonlarda yakalanabilir ancak gece çekimleri için ise bu tam tersi f değerinin olabildiğince düşük olması istenir daha fazla ışık yakalamak için mesela f1.0 lensler vardır, bunun ortası yok aslında telefonlar için ise orta değer bulunmaya çalışıyor devamlı mesela eskiden Nokia telefonları niye iyi çekiyor deniliyor du gündüz çok güzel çekerler ancak gece fıs mesela onların f2.8 di değerleri hatta bu nedenle genelde Nokia 3.2mp ler 5mp bile iyi çektiği yerler oluyordu ama gündüz sadece, bu bilgilerden sonra bence en ideal f değeri kendi görüşüm f2.2 telefonlar için daha düşüklerde veya yükseklerde aşırı derece kamera yazılımı ile uğraşmaları lazım ki her ortamda güzel çeksin

Bluetooth kulaklıklı taşınabilir şarj aleti aldım ancak kulaklığa bağlanılamadı hatası veriyor desteklememe gibi bir şansı var mı
markası ne bende nokianın kendi cihazı var bh-111 sorunsuz çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, erhanercan ve sahanemir
ishanemir

ishanemir

Üye
Mavi diş ile bağlantıda sorun olmuyor. .sıkıntı yok

mp2934

mp2934

Üye
hayır yanlış bilgi şöyle açıklıyayım profesyonel bir cihazda gündüz çekimleri için f değerinin olabildiğince yüksek olması istenir mesela f5 lensler var gündüz çok net ışıklar istenildiği tonlarda yakalanabilir ancak gece çekimleri için ise bu tam tersi f değerinin olabildiğince düşük olması istenir daha fazla ışık yakalamak için mesela f1.0 lensler vardır, bunun ortası yok aslında telefonlar için ise orta değer bulunmaya çalışıyor devamlı mesela eskiden Nokia telefonları niye iyi çekiyor deniliyor du gündüz çok güzel çekerler ancak gece fıs mesela onların f2.8 di değerleri hatta bu nedenle genelde Nokia 3.2mp ler 5mp bile iyi çektiği yerler oluyordu ama gündüz sadece, bu bilgilerden sonra bence en ideal f değeri kendi görüşüm f2.2 telefonlar için daha düşüklerde veya yükseklerde aşırı derece kamera yazılımı ile uğraşmaları lazım ki her ortamda güzel çeksin

markası ne bende nokianın kendi cihazı var bh-111 sorunsuz çalışıyor
Marka laxon

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar candy crush soda saga oyunu bende inmiyor yarıda kalıyor acaba sadece bendemi var sorun yoksa herkeste aynımı? wp 8.1 lumia 925 yardımcı olur musunuz?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hiç duymadığım bir marka bence ilk olarak sorunlu olup olmadığını anlamak için android bir telefonla ile bağlamayı deneyin daha sonra tekrar kendi cihazınızda sorun hala devam ediyor ama android sisteminde sorunsuz ise birde wp nin farklı bir cihaz varsa orda deneyin son olarak yine çalışmazsa bu demek oluyor ki sistem o modele destek vermiyor yapılacak bir şey yok keşke almadan önce araştırma yapsaydınız

sahanemir

sahanemir

Üye
Wm600 var bende de sorun olmuyor.

mp2934

mp2934

Üye
hiç duymadığım bir marka bence ilk olarak sorunlu olup olmadığını anlamak için android bir telefonla ile bağlamayı deneyin daha sonra tekrar kendi cihazınızda sorun hala devam ediyor ama android sisteminde sorunsuz ise birde wp nin farklı bir cihaz varsa orda deneyin son olarak yine çalışmazsa bu demek oluyor ki sistem o modele destek vermiyor yapılacak bir şey yok keşke almadan önce araştırma yapsaydınız
Tamam kardeşim hallettim biraz daha şarja ihtiyacı varmış yardımın için teşekkürler

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar candy crush soda saga oyunu bende inmiyor yarıda kalıyor acaba sadece bendemi var sorun yoksa herkeste aynımı? wp 8.1 lumia 925 yardımcı olur musunuz?

Hocam sizin için denedim geç iniyor ama indi açıldı sıkıntı yok

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Hafta sonları genellikle yapı vermiyoruz dedi gabe, bende dedim anket yapsana verelim mi vermeyelim mi diye :)

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar dün sıfırladım cihazı. Sıfırlamadan önce Microsoft Mesajlaşma'nık yeni sürümünü yüklemiştim. Şu skypela birleşen sürüm. Ama bugün güncellenmiyor uygulamalar? Ne mesajlaşma ne Outlook posta hiçbiri güncellenmiyor
arkadaşlar Bi ilgilenseniz?
@papakudioflu hocam sorun ne olabilir

Son düzenleme:
ishanemir

ishanemir

Üye
denim e nasıl geçeceğim bilgisi olan var mı

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Hocam sizin için denedim geç iniyor ama indi açıldı sıkıntı yok
İlgin için teşekkürler
Geç inse razıyım indiriliyor diyor %30 dan sonra duruyor. İlgilenmeniz gerek diyor tıklıyorum hareket yok sinir oldum kaç gündür

Üst Alt