Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
9. Yapı için de öyle demişti o kel, ama 2 hafta ömrü varmış 930 bile dandroidlere döndü .

Bu f neyi belirtiyor? Küçük olursa mı iyi büyük olursa mı?
Yukarlarda bir arkadaş güzel açıklamış bir bakmanı isterim

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar l520 sıfırlanamıyor 8.1 e dönülemiyor pc görmüyor içindekiler silinemiyor acil yardım

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hafıza kartı yok ölü flash denendi.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
buarada denemedim ama pc tarafında Skype ile cep telefonuna mesaj gönderme özelliği var işe yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum açıkçası.

ishanemir

ishanemir

Üye
arkadaşlar l520 sıfırlanamıyor 8.1 e dönülemiyor pc görmüyor içindekiler silinemiyor acil yardım
B.sayardaki programı tekrar kurun .veya üzerine onar seçeneği ile onarmasını bekleyin ..anlayacağınız sorun tools programının çökmüş olmasında

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar dün sıfırladım cihazı. Sıfırlamadan önce Microsoft Mesajlaşma'nık yeni sürümünü yüklemiştim. Şu skypela birleşen sürüm. Ama bugün güncellenmiyor uygulamalar? Ne mesajlaşma ne Outlook posta hiçbiri güncellenmiyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün sıfırladım cihazı. Sıfırlamadan önce Microsoft Mesajlaşma'nık yeni sürümünü yüklemiştim. Şu skypela birleşen sürüm. Ama bugün güncellenmiyor uygulamalar? Ne mesajlaşma ne Outlook posta hiçbiri güncellenmiyor
Telefonu kapatıp açın olmazsa bir daha sıfırlayın.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
şunu fark eden olmadı sanırım;

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Microsoft Mesajlaşma tekrar güncellendi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu hafta yayınlanmasına kesin gözüyle bakılan yeni yapı ile bilinen bir çok sorun ve hata düzeltilirken yeni özelliklerin de geleceği iddia ediliyor.

Bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre yeni yapıda "Ekran Metin Boyutu" özelliği eklenecekmiş. Bu sayede Lumia 1520'de olduğu gibi Eylem Merkezi'nde ve Başlat Ekranında ekstra kolon özelliği Lumia 930 gibi cihazlarda kullanıcı tarafından aktif edilecekmiş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üstteki resimde sağdaki ekran görüntüsü orjinal metin boyutu ayarında. Soldaki ekran görüntüsü ise %125 küçültülmüş durumda. Bu Ayarlarda iken eylem merkezinde ve Başlat Ekranında ekstra kolon yerleştirme mümkün oluyor. Yani Lumia 930 için konuşursak eylem merkezinde 5. Sıra ayar butonu ve Başlat Ekranında iki adet geniş tile ekranda kullanılabilecek.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: csH, kamil5028347, kimbilir_01 ve 6 diğerleri
zaakaan

zaakaan

Üye
MultiScreen de gelse iyi olacak. Bir ara sızmıştı ama sahteydi sanırım o ya da konsept miydi, neyse. Gayet güzel görünüyordu, keşke o şekilde gelse.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu hafta yayınlanmasına kesin gözüyle bakılan yeni yapı ile bilinen bir çok sorun ve hata düzeltilirken yeni özelliklerin de geleceği iddia ediliyor.

Bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre yeni yapıda "Ekran Metin Boyutu" özelliği eklenecekmiş. Bu sayede Lumia 1520'de olduğu gibi Eylem Merkezi'nde ve Başlat Ekranında ekstra kolon özelliği Lumia 930 gibi cihazlarda kullanıcı tarafından aktif edilecekmiş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üstteki resimde sağdaki ekran görüntüsü orjinal metin boyutu ayarında. Soldaki ekran görüntüsü ise %125 küçültülmüş durumda. Bu Ayarlarda iken eylem merkezinde ve Başlat Ekranında ekstra kolon yerleştirme mümkün oluyor. Yani Lumia 930 için konuşursak eylem merkezinde 5. Sıra ayar butonu ve Başlat Ekranında iki adet geniş tile ekranda kullanılabilecek.
Sutun ekleme olayı inşallah gelir abi, en çok istediğim şeylerin neredeyse başında geliyor :) bu arada benm 930 da solda ki gibi zaten 8 adet ayar görünüyor şu an zaten !!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sutun ekleme olayı inşallah gelir abi, en çok istediğim şeylerin neredeyse başında geliyor :) bu arada benm 930 da solda ki gibi zaten 8 adet ayar görünüyor şu an zaten !!!
Ekran Metin Boyutu ayarı özelliği geldiğinde de yukarıda bahsettiğim ekstra kolon özellikleri aktif olacak.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
kamil5028347

kamil5028347

Üye

Üst Alt