kamil5028347
Üye
denim e nasıl geçeceğim bilgisi olan var mı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
windows device recovery tool iledenim e nasıl geçeceğim bilgisi olan var mı
Yukarlarda bir arkadaş güzel açıklamış bir bakmanı isterim9. Yapı için de öyle demişti o kel, ama 2 hafta ömrü varmış 930 bile dandroidlere döndü .
Bu f neyi belirtiyor? Küçük olursa mı iyi büyük olursa mı?
Hafıza kartı varsa çıkarıp dener misiniz?arkadaşlar l520 sıfırlanamıyor 8.1 e dönülemiyor pc görmüyor içindekiler silinemiyor acil yardım
B.sayardaki programı tekrar kurun .veya üzerine onar seçeneği ile onarmasını bekleyin ..anlayacağınız sorun tools programının çökmüş olmasındaarkadaşlar l520 sıfırlanamıyor 8.1 e dönülemiyor pc görmüyor içindekiler silinemiyor acil yardım
Nrt de denediniz mi ?hafıza kartı yok ölü flash denendi.
Telefonu kapatıp açın olmazsa bir daha sıfırlayın.arkadaşlar dün sıfırladım cihazı. Sıfırlamadan önce Microsoft Mesajlaşma'nık yeni sürümünü yüklemiştim. Şu skypela birleşen sürüm. Ama bugün güncellenmiyor uygulamalar? Ne mesajlaşma ne Outlook posta hiçbiri güncellenmiyor
Bu programla 8.1 Update yükleniyor ..denim nasıl yüklemem lazım?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwindows device recovery tool ile
Skype entegrasyonu Microsoft Mesajlaşma mı olmuş?şunu fark eden olmadı sanırım;

Hemen güncelleyelim o zaman, ne değişmiş acaba ?Microsoft Mesajlaşma tekrar güncellendi.
Sutun ekleme olayı inşallah gelir abi, en çok istediğim şeylerin neredeyse başında geliyorBu hafta yayınlanmasına kesin gözüyle bakılan yeni yapı ile bilinen bir çok sorun ve hata düzeltilirken yeni özelliklerin de geleceği iddia ediliyor.
Bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre yeni yapıda "Ekran Metin Boyutu" özelliği eklenecekmiş. Bu sayede Lumia 1520'de olduğu gibi Eylem Merkezi'nde ve Başlat Ekranında ekstra kolon özelliği Lumia 930 gibi cihazlarda kullanıcı tarafından aktif edilecekmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Üstteki resimde sağdaki ekran görüntüsü orjinal metin boyutu ayarında. Soldaki ekran görüntüsü ise %125 küçültülmüş durumda. Bu Ayarlarda iken eylem merkezinde ve Başlat Ekranında ekstra kolon yerleştirme mümkün oluyor. Yani Lumia 930 için konuşursak eylem merkezinde 5. Sıra ayar butonu ve Başlat Ekranında iki adet geniş tile ekranda kullanılabilecek.
bu arada benm 930 da solda ki gibi zaten 8 adet ayar görünüyor şu an zaten !!!Ekran Metin Boyutu ayarı özelliği geldiğinde de yukarıda bahsettiğim ekstra kolon özellikleri aktif olacak.Sutun ekleme olayı inşallah gelir abi, en çok istediğim şeylerin neredeyse başında geliyorbu arada benm 930 da solda ki gibi zaten 8 adet ayar görünüyor şu an zaten !!!
olurmu öyle şey sunucuda en son hangi sürüm varsa onu indirip kurar şuan sunucuda 8.1 denim güncellemesi varBu programla 8.1 Update yükleniyor ..denim nasıl yüklemem lazım?